- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.501
bebişime halasının ördüğü örgüleri ekleyeceğim birazdan becerebilirsem:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişime halasının ördüğü örgüleri ekleyeceğim birazdan becerebilirsem:))
ay Allahim bu birinciye bayildim bende istiyomm
turkiyede daha guzel seyler oluyo suslu puslu baksana senin digerleri ne guzel burda hep sade seyler,turkiyenin herseyine imreniyorum valla
bebis gule gule kullansin insallah,artik basladinya sonunu getirirsin
canım bana bunu puset diye sattılar:) benimde aklımda öle kalmışcanım çok güzel hakkten ama bunun adı puset değil ki
bende şaşırıyordum bu fiyata naısl aldın diye
bu bildiğimiz ana kucağı:))
evet canım bende kilo nere gitti göremiyorumAnkara evet canim kramP aynen oyle sey ben simdiye kadar 2 kere yasadim doktora soyledim magnezyum verdi gunde 2 tane aliyorum suan sukur olmuyor , sende doktora gidince soylersin. Rosesteel tesekker ederim canim battaniye icin daha guzeli sizin olsun insallah. Duss iyiz canim ama az once silanazin haberini okuyunca kotu oldum ama sukur yine bebegi iyiymis suan. 30 lu haftalara gelince insan gercekten cok agirlasiyo bel agrisi kasilmalar karin agrisi baya bebek doguma hazirlaniyo. Rudinin randovusunu bilmiyodum kacirdim sanirim insallah gelince yazar. Elif canim ana kucagimi oluyo bu yda auto koltugu sanirim hani puset resmi yok yada sen bunami puset dedin. Gobus resmin cok gul valla tam citir hamilesin ne kadar tatli gorunuyor karnin, onceki halini bilmiyorum ama gercekten 10 kilo almis durmuyosun masallah sana gerci 30 lu haftalara gel ozaman daha belli olur hersey
seninki kız ya o yüzdende yayvan olabilirduss maaşallah canım valla yaklaştın 30 lu haftalara..darısı bize inş
elifcim göbüşün harika sanki top koymuş gibi valla çok düzgün
benimki, yayvan biraz göbeğim bu da kız erkekten dolayı dğeişiyor snaırım:)))
sen bana adresi gönder ben sana postalıyımCok tatli bu esim gormus olsa kiz erkek dinlemez kendisi besiktasli ah burda bulsa alip kizina giydircek , babasi turkiyeden getir zannediyodu ama onlarin aklina gelmez pek, artik turkiyeye gidince alir besiktasli seyler
sempatikcim teşekkürler sılanazı çok merak etmiştim kaç gündür yazmıyor diye. yazdıklarını okurken göz yaşlarıma hakim olamadım çok şükür iyiymişler inşaallah biraz daha büyüyecek kadar dayanır. allahım yardımcısı olsun hepimiz onun için dua edelim lütfen. gerçi içimden hiç kötü şeyler geçmiyor sağlıkla gelecek inşaalah oğlu.
bu arada arkadaşlar ördüğünüz battaniyeler süper olmuş arkadaşlar. iyi günlerde kullanın inşaalah.
elifcim ana kucağın çok güzel görünüyor iyi günerde kullan. fotoların devamını bekliyoruz.ben geçen sefer denedim eklemeyi beceremedim ama sempatiğin yeni tarif ettiği yöntemle tekrar denerim. ayrıca sen tam çıtır hamilelerdensin maşaallah. bende 9 kilo aldım ama tam top gibiyim. bu arada sempatikçim kilom 65 oldu bile listeye eklersen sevinirim.
ankaracım doktorun gidebilirsiniz dediyse bencede sakıncası yok git biraz dinlen insana değişiklik iyi geliyor. tabi kendine dikkat et. uzun süre suda kalıp üşütmemeye dikkat et emi.
Slm Kizlar
Sempatik, gulsum aldiklarinizzz harikaaa bayildim, hepsi birbirinden muhtesem..... Sempatik senin o yuzde %50 papa %50 mama olan patiler muhteseemmm.... cok sukur hepinizin sagligi sihati, bebisleri iyi cok sevindim....
Gobis resimleri bile eklenmis, benimde ekleyesim geldii hehhehheee... MAsallahinizz var.... benim karnimda o kadar, oyle cok yokkk, su yeni yontemle eklerim... butun sayfalari tek tek okuyamadim... Sempatik bu kolay yol nasil, kacinci sayfada yazdin,,, fazala kalamiyorum bilgisayarda...
Canim ben hastanedeyken, bir ara hastanenin dinlenme odasinda bilgisayari gorunce hemen bakyim size yazayim dedim,,, ilk NISan topigi benim topik bastaydi ondan ilk ona yazdim, sonra copy yaptim ayzdimi tam sizin sayfaya ekliycektim.. Hemsirem geldi,... gitmemiz lazim dedi odana bebesin monitor saaitiymis,,, ondan yazamadim buraya sekerler...
Haberler cok guzel cok sukur, evimdeyim, dun aksam ciktim hastaneden.... grip olmam disinda cok sukur iyyiimm...
Bebegimin hersey yolunda gidince, hastane yerine evde dinlenmeyi tercih ettim, arkadaslar hastanede her ne kadar surekli kontorl altinda olsanda, hastane stresi hele gurbettede hamilelikte dahda zormus 5.gun kaldim.. bir oda arkadasim vardi surekli horluyodu 5.gunde toplasan 5.saat duzgun uyuyamadim...sonuc olarakda hasta oldum... son ultrasounda rahimde acilma yada kisalma gozukmedi icin, bebeginde herseyi cok sukur yolunda gitti icin, yuksek risk gebelik doktoruna, o hastanenin beni yonlendirdiler... haftaya cuma randevum var... evde dikkat etcem iste bebegin hareketlerine, acil bir durum olmadiktan sonra simdilik plan bebesimin orda kalabildigi kadar kalmasi... cok zor anlar gecirdim ama simdi morelim cok iyi,,,, bir evlatim cennet kusu oldu, diger evladim ins, bu dunyada kucagima almak nasip olur....
Kizimin ansizz gidisi hala cozulemedi... anca dogumda.... kendinize iyi bakin hanimlar... ben ins. her asamayi paylascam.. Sevinclerde, huzunlerde paylasildikca deger kazaniyor....
canım bana bunu puset diye sattılar:) benimde aklımda öle kalmış
anakucağı dedikleri ahanda bu dediler
bende bunu beğenmedim o ne öle tabut gibi
Eki Görüntüle 253383
canım belki onlarda anakucağıdır ama keisnlikle puset değil
puset araba üşenmedim google görsellere baktım puset yazıp hep araba çıkıyor yani:))
artık o anakucaklarını kimse almıyor onlar 10 sene önce modaydı
şimdi pusetin içine yerleşebilen travel sistem anakucakları moda:)
yani senin aldığın:))
bende alıcam civil giyimde 45-50 tl ordan yapıcam nasipse alışverişi..
masallah halasina dusunmus yine, bizimki puset parasini vercek
kaynanamda durdu durdu bugun yelek oruyo tabi pek aramiz olmadigi icin ben sormadim oda soylemedi gorunuste oyle ama ben hayatta alip giydirmem hatta diger kiyafetlerin yanina bile koymam nedeni ise hani cok tuylu insana batan iplerden varya ondan oruyo, seneler onceden kalmis ip degerlensin diye heralde :) insan dogru durust bi i alida orur bari
benim tuylu tozlu seylere alerjim var yanina yaklasam birak cocuga giydirmeyi ,orsun bakalaim bisey demem alir valize koyarim yarin der ordumde giydirmedi diye kotu gelin ben yokmuyum hic
eksik olma canim saol dusunmen yeter, kendi annem suan turkiyede haftaya gelcek insallah aslinda bulsa ona aldirtirim ama kucuk bi sehirdeler zannetmem bulamazlar
o sac bantlarini bende zor buldum yani bunlar 6 aylik icin oncesinde hic bulamadim, kendim dikim dedim ama dikilcek okadar sey var ona biraz zor sira gelir :)
sende bulursun sac bantlarinda ne varki daha tam alisverise cikmadigin icindir
Slm Kizlar
Sempatik, gulsum aldiklarinizzz harikaaa bayildim, hepsi birbirinden muhtesem..... Sempatik senin o yuzde %50 papa %50 mama olan patiler muhteseemmm.... cok sukur hepinizin sagligi sihati, bebisleri iyi cok sevindim....
Gobis resimleri bile eklenmis, benimde ekleyesim geldii hehhehheee... MAsallahinizz var.... benim karnimda o kadar, oyle cok yokkk, su yeni yontemle eklerim... butun sayfalari tek tek okuyamadim... Sempatik bu kolay yol nasil, kacinci sayfada yazdin,,, fazala kalamiyorum bilgisayarda...
Canim ben hastanedeyken, bir ara hastanenin dinlenme odasinda bilgisayari gorunce hemen bakyim size yazayim dedim,,, ilk NISan topigi benim topik bastaydi ondan ilk ona yazdim, sonra copy yaptim ayzdimi tam sizin sayfaya ekliycektim.. Hemsirem geldi,... gitmemiz lazim dedi odana bebesin monitor saaitiymis,,, ondan yazamadim buraya sekerler...
Haberler cok guzel cok sukur, evimdeyim, dun aksam ciktim hastaneden.... grip olmam disinda cok sukur iyyiimm...
Bebegimin hersey yolunda gidince, hastane yerine evde dinlenmeyi tercih ettim, arkadaslar hastanede her ne kadar surekli kontorl altinda olsanda, hastane stresi hele gurbettede hamilelikte dahda zormus 5.gun kaldim.. bir oda arkadasim vardi surekli horluyodu 5.gunde toplasan 5.saat duzgun uyuyamadim...sonuc olarakda hasta oldum... son ultrasounda rahimde acilma yada kisalma gozukmedi icin, bebeginde herseyi cok sukur yolunda gitti icin, yuksek risk gebelik doktoruna, o hastanenin beni yonlendirdiler... haftaya cuma randevum var... evde dikkat etcem iste bebegin hareketlerine, acil bir durum olmadiktan sonra simdilik plan bebesimin orda kalabildigi kadar kalmasi... cok zor anlar gecirdim ama simdi morelim cok iyi,,,, bir evlatim cennet kusu oldu, diger evladim ins, bu dunyada kucagima almak nasip olur....
Kizimin ansizz gidisi hala cozulemedi... anca dogumda.... kendinize iyi bakin hanimlar... ben ins. her asamayi paylascam.. Sevinclerde, huzunlerde paylasildikca deger kazaniyor....
puset parası daha iyiymiş canım:))
evet ben ip alırken özellkle bebe yünü olmasına dikkat ettim battaniyedede sağolsun görümcemde öyle örmüş tüyü yok,zaten çok zararlı bebk yutar Allah korusun
canım benim aldığım bady benim oturduğum yerdede değil 1 saat uzaklıkta bi yerden aldım ama yine gidicez tabi alış veriş için yani annenler küçük bi yerde oturuyorsa onlarda bulamazlar demek istedim..
bakıcam saç bantlarına dediğin gibi daha ayrıntılı gezmedim gezince bulurum inş ama bayıldım seninkilere..