2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

eliff sende hep yazilari karistirmisin seninmu benimmmi bilemedim :)
twetili battaniye tamamen deseni bitti bi kenar cercevesi ve desenin uzerinden siyah gecilcek o kaldi yani zoru bitti kolayi kaldi, desenin cercevesiz halide cikin oldu, hatta benimki cirkin tweety battaniyesi oldu gibi:KK1:
o ana kucagi burda bebek dogmadan olmasi gerek ,cunku burda o olmayinca bebegi hastaneden cikarmiyolar arabada kucakta durmasi yasak mecbur alincak, o alininca pusette alinir ayri ayi olurmu ,sanki ebbek olunca ben nerde gezip oyle bakacaksam, bakalim daha var doguma aldircaz biseyler

yarin bakim bi eklemediklerimi ekleyim hepsi birbirine karisti ama yinede cakerim bikac bisey

evet ya karman çorban olmuş:KK17: ama anlamışsın sen ya yeter:KK1:
battaniyeyi muhakkak koy çok şirin olur çirkin mirkin olmaz
sen yaparsında çirkinmi olur hamarat hatun:KK54: güle güle kullanın
eklemeyi unutma yarın kontrol etcem :KK1: bende kalkıyımda kızartmamı yapım sonada battaniyemi yapım:KK6:

evet canım piko diyorlar bilirsin belki gittim bugün 50 tl istedi bende vermedim 50 tl ye 3 adet battaniye alırım ben
çok istedi valla vermem o kadar,ben sırf zevk olsun diye ördüm bunu zaten
kendim altından bez geçircem üstüne gül yapıcam kurdeladan işte cicili bicili bişeyler olur herhal:))

evet canim bilmezmiyim ben ben buraya gelmeden annem almanyaya gelmeden once annemin is yeri vardi ceyiz uzerine cocuklugum o ceyiz isleri arasinda gecti
gidip yaptirmana ne gerek var kumas al heralde benim gibi pembe alcaksin onu altina tuttur, kenarinida pileli sekilde buzdur kenara ekle iste serit gul falan filan susle gerek yok okadar paraya az bucuk dikis gelirdir elinden sonucta

ay bu resim eklemeyerini degistirmisler simdi bende yapamiyorum
ne sinir oluyorum bi kkye durduk yerde bisey cikariyolar ya
ekle butonu var ama url yerine yapistiriyorum olmuyor, benim bunun icabina bakmam gerek , sizede olunca anlatirim insallah

evet ya karman çorban olmuş:KK17: ama anlamışsın sen ya yeter:KK1:
battaniyeyi muhakkak koy çok şirin olur çirkin mirkin olmaz
sen yaparsında çirkinmi olur hamarat hatun:KK54: güle güle kullanın
eklemeyi unutma yarın kontrol etcem :KK1: bende kalkıyımda kızartmamı yapım sonada battaniyemi yapım:KK6:

koyarim canimda resim ekleme yerinde degisiklik olmus olmadi bi iyice bakinim ben nasil yapcagima ozaman eklerim
ay gercek simdi yapiyomusun izarmayi:KK1:
hadi canin istedide, bu satte battaniyemi yapcan ,onuda yarina birak bari:KK53:

$IMG_1147.jpg

kizlar tam biitmemis ama esas deseni ortaya cikmi battaniyemiz azcik cirkin oldu :)

evet canim bilmezmiyim ben ben buraya gelmeden annem almanyaya gelmeden once annemin is yeri vardi ceyiz uzerine cocuklugum o ceyiz isleri arasinda gecti
gidip yaptirmana ne gerek var kumas al heralde benim gibi pembe alcaksin onu altina tuttur, kenarinida pileli sekilde buzdur kenara ekle iste serit gul falan filan susle gerek yok okadar paraya az bucuk dikis gelirdir elinden sonucta

bak fikir verdin cesaretlendirdin beni valla yaparım ne olcak
aynen valla hem kendim daha zevkli yaparım dimiii
birde bi fikir daha ortalarında inci dikeyim mi sence
yıkamaya daynaklı olurmu bebeğe batar mı bebke büyüyünce alıp yutar mı?
olmazsa kurdeladan gül yapıcam

ortalarina derken sanirim her gulun ortasina diyosun, dik canim incileri sigacak sekilde,oyle koca inci degilde kucuk renkli incir dik saglam dikersen bisey olmaz bebek alip yiyene kadar kaldirisin bunu :)

aslinda cirkin derken su sol gozunun kenarindaki sariyi cok az yapmisim o gozume takiliyo kotu gibi duruyo ama artik elden bisey gelmez, siyahla kenar cerceve yapinca daha guzellesir :)

bak bunu once netten bulup eklemistim sana fikir olur, arkasina gecir kumasi yine kenarlarina bu sekilde firfir pile yap,hem senin model gii cicek desenli bak buda gul yapmis al sana koca fikir ortada iyiki onceden eklemeisim :)

Eklentiler

• $IMG_1141.JPG
    $IMG_1141.JPG
    163,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ben artık yatayım çok oturdum
kızım debelenip duruyor anne yeter artık beni sıkıştrma diyor:KK9::KK1::nazar::emir_bebek::KK49::KK17:

ay resim yuklemek ne kadar kolaymis artik:KK1: ben niye bunu onceden bilmiyodum nasil olurda bilmem:KK37:
hemen sipsak ekliyosun bundan sonra kizlar bak yolu ogrettim ekleyin resimleri

ortalarina derken sanirim her gulun ortasina diyosun, dik canim incileri sigacak sekilde,oyle koca inci degilde kucuk renkli incir dik saglam dikersen bisey olmaz bebek alip yiyene kadar kaldirisin bunu :)

aslinda cirkin derken su sol gozunun kenarindaki sariyi cok az yapmisim o gozume takiliyo kotu gibi duruyo ama artik elden bisey gelmez, siyahla kenar cerceve yapinca daha guzellesir :)

bak bunu once netten bulup eklemistim sana fikir olur, arkasina gecir kumasi yine kenarlarina bu sekilde firfir pile yap,hem senin model gii cicek desenli bak buda gul yapmis al sana koca fikir ortada iyiki onceden eklemeisim :)

canım bu baya güzelmiş valla fikir oldu bana çok sağol:KK71:

az önce çığlıklarla uyandım bacağıma kıramp girdi galiba
dehşet bişeydi yaa kıpırdayamadım çok fenaydı
hamilelikteki bahsettikleri kramp bu mu şimdi:KK43:(

Ankaracım, canım dün akşam eşime senin durumu sordum, çok önemli değil dedi, gebelikte olabilirmiş, biraz trigliseridin yüksekmiş. Doktoru ilaç başlamaz merak etmesin ama mutlaka diyet önerecektir dedi. Ha bir de kızartmalardan uzak dursun deyince ben kahkahayı patlattım. Devamlı patates kızartması yemiş dedim. Aman artık dikkat etsin ve de mümkünse zeytin yağı tüketsin dedi.
Bu arada battaniyene bayıldım, ellerine sağlık çok cici olmuş. Tam bitmiş halinide hayal edebiliyorum çok güzel olacak.

Sempatikcim, senin battaniye de harika olmuş. ellerine sağlık.

Elifcim, pusetiniz hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına.

Aaksoyoğlucum, sen de dikkat et kendine canım çok yorma kendini. Sen bizden biraz daha ileridesin. allah yardımcınız olsun eşinle sana. İnşallah işleriniz rast gider....

selam hanımlar masallah herkes iyi güzel haberler alınca o kadar çok mutlu oluyorum ki allah agzımızın tatıdı bozmasın inşşşş..... ben bugün cok mutluyum sükürler olsun 28 haftayı bitirdim :nazar::nazar::nazar: gözüm 30 lu haftalara diktim bekliyorum inşşş rabbim hepimize nasip eder.
sanki gercekten zaman geçtikce daha zor olmaya başladı zaman geçmiyo gibi geliyo ya,bu arada rudi yazmamıs onun da doktor kontrolu vardı yanlis hatırlamıyosam zaman bulamadı heralde .Bel ve sırt ağrılarım da başladı arkadaşlar bebişlerimiz iyi olsunda herseyi çekmeyi hazırız gerçi hepinizi çok öpt bebişlerinize sağlıklı besleyin kızartmalardan uzak durun ben gecen ay cok yedim geri dönüsü 5 kilo .

bunlarda benn :78: daha bu sabah çekindim
bu halimle 61 kiloyum düşünün:KK53: 51 kiloyla hamile kaldım ama ben kendimde pek bi değişiklik göremiyorm nerde bu 10 kilo acebaa:):44:

$Fotoğraf0145.jpg
$Fotoğraf0142.jpg

X