- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.361
korkma , korkma :18:canım bu h.içi yaptrcam nasipse
salı gidicem öğleden sonra çarşamba sabah gel derler snaırım
çok korkuyorummmmmmmmmmmm
6 ayda 5 kilo normal tabi canımgünaydın iyi haftalar herkese
sağlık ocağına gittim kan verdim geldim yarın marmaraya gidiyorum hematoloji için
ben 93 kg yum şuan yaklaşık 1 aydır kg almıyorum çok ilginç yaaaa ama eskiden su içsem yarım kg alırdım ne oluyor böyle
6 ayda 5 kg aldım sizce normal mi?????
bu arada oda siparişi vericekler elinizi artık çabuk tutun çünkü firmalar 2 ayda teslimat yapabiliyor ancak
benim sorduğum çoğu yer öyle söyledi
sizde bi sorun
1 ayda havalandırması va rbu işin..
hoşgeldin mehmet oğlanbizde döndük bayramdan teyzeleri.
bayram boyunca aklım sılanaz arkadaşımızdaydı. onun için ve hepimiz için kuran okuyup dua ettim. allaha şükürler olsun oğlu iyiymiş ve çok şükür herkesler iyi
hazırlıklar, alışveriş yoğunlaşmış. mobilya teslimatı gerçekten uzun sürüyor acele etmekte fayda var.
bu arada insan 30 haftalarda hakkaten ağırlaşıyor. ben daha son iki aya girmedim ama çok çabuk yoruluyorum. hiç ayakta kalamıyorum hemen belim ağrıyor, sonrada her oturup kalkarken belim takılıyor. şükürler olsun her şey yolunda ama
oğlumu özledim kontrolümüz yaklaştı gerçi.
günaydın hanımlar.....
rudi gelmesi baya da sürüyomuş o zaman gitmek lazım masko, ya önümüzde ki haftaya ayarlayamaya calısım eşim e diyim de zavallım oda gergin hala korkuyoruz rabbim korusun bizleri hepimizi.Benim doktorum öğrendigim kadarıyla iki hastane ile anlaşmalı mecbur birini tercih edicem ben amerikan has çok pahalı istemiyorum gayrettepe florans nıntgale de olur büyük ihtimalle epitüral sordum 6 850 tl sezeryan 4 850 imis arada bayada fark var onun icin sezeryan olur inşş
senin doktorun hangi hastane ile anlaşmalı sen nereye ?hangi doktora gidiyosun merak ettim.
senin masllah kilon iyi ilerliyo ben simdi den 80 oldum
günaydın hanımlar.....
rudi gelmesi baya da sürüyomuş o zaman gitmek lazım masko, ya önümüzde ki haftaya ayarlayamaya calısım eşim e diyim de zavallım oda gergin hala korkuyoruz rabbim korusun bizleri hepimizi.Benim doktorum öğrendigim kadarıyla iki hastane ile anlaşmalı mecbur birini tercih edicem ben amerikan has çok pahalı istemiyorum gayrettepe florans nıntgale de olur büyük ihtimalle epitüral sordum 6 850 tl sezeryan 4 850 imis arada bayada fark var onun icin sezeryan olur inşş
senin doktorun hangi hastane ile anlaşmalı sen nereye ?hangi doktora gidiyosun merak ettim.
senin masllah kilon iyi ilerliyo ben simdi den 80 oldum
korkma , korkma :18:
belkide çıkmıcak boşuna telaş yapıyorsun
sen asıl o şekerli suyu nası içcen onun için kork
6 ayda 5 kilo normal tabi canım
sen zaten kilolu hamile kaldığın için fazla almaman senin lehine önemli olan bebeğin sağlıklı olması
bende 6 ayda 10 kilo almışımama 51 kiloyla hamile kaldım
bayramdada şekerim yok nasılsa diye çok yüklendim cırcır oldum
kızlar siz 5000 lerden 6000 lerden bahsediyonuz şaşırdım
ben 500 lira yeter diye 500 ayırdım sadece doğum parası. ssk ile anlaşmalı benim gittğim hastane ve 500 liraya çıkıyorsun tabi sezeryan o kdar, normal yaparsam ki inş. normal olur o zman dahada uygun oluyo
Allah kolaylık versin hepimize
ben sürekli liste çıkarıyorum kendime, bebeğe alınacaklarla ilgili
sanki sürekli çoğalıyo, azalmıyo
sizde böyle yapıyormusunuz ya benim aklım fikrim onlardatırnak makasına kadar düşünüyorum
geçenlerde mahmutpaşa havuzluhana gittik her girdiğim yer eksiklerin listesini yapmş elimize tutuşturdular neler var neler görseniz
hazır yapmşlar yani
evet ben o listeyi gördüm çok kalabalık ben ilk 6 ay kullanacaklarını almayı planlıyorum. diğerlerini sonra alırız yavaş yavaş.geçenlerde mahmutpaşa havuzluhana gittik her girdiğim yer eksiklerin listesini yapmş elimize tutuşturdular neler var neler görseniz
hazır yapmşlar yani
canım çıkmasın yeter ki ben içerim akşama kadar şekerli suşikayet etmem
kg luyum ya krokuyorum şekerden
ya sorma doğum ne kadar pahalı öyle
biizm hast 850 tl imş sezeryan küvöz de devlet karşılıyormş
ankaralı sen hangi hastaneye gidiyosun ya biz eşimle cok korktuk bize tüp bebek yapan doktora devam ettik bu dedigim sadece hastaneye verilen para canım bide doktor parası ayrı ee doktor da prof olunca ne kadar alır bilmiyorum lemi ibrahimoglu bizde yakınlaşsın bankadan kredi cekicez inşş daha ayarlanmadı parası, rudi küvezi düsünmek istemiyorum inşş gerek kalmaz
kiloları iyi olur inşş en son gittigin de kaç gr olmuşlardı sordun mu?
bayram bitti bizde geldikk oğluşumla
gerçi ben geleli çok oldu ama yazdıklarınızı okudum yazmaya üşendimdi. beğen tuşuda kalkmış beğenmedim :))
2 gündür yaklaşık 40 dk yürüyorum akşam ezanından sona
bunu doğuma kadar devam ettirmeyi düşünüyorum. doktorumla konusmuktuk herşey iyi giderse normal doğum yapıcam inşallah. kolaylık olur dediler yürüyüşü, bende çıktım yollara:)
oğluşuma oda baktım çok uygun bi fiyattı tek kalmış 750 liraya;beşik, 3 kapılı dolap ve şifonyeri. ama beşik ilerde yatak olanlardan değil. bi tane daha baktım büyük beşik ve 2 kapılı dolap oda 600 lira ikisi. eğer şifonyeride alırsam 800 lira tutuyo bana gayet uygun geldi ama erkenmi acaba diye almadım , alırsamda 600 liralık dolap ve beşiği alcam sanırım onun beşiği daha hoşuma gitmişti :)
bide anakuağı yerine puset almayı düşünüyorum. sizler ne almayı düşünüyorsunuz? pusetleri evdede kullanabiliyorsun sallanıyo gıy gıy hoşuma gidiyo :) onuda 70 liraya buldum turkuaz onu alcam inş. :) bide ip aldım krem rengi battaniye örcem oğluma mendilleri ve yüz örtüsü bitti.
bu arada ben dün ilk defa tartıda 61 kiloyu gördüm!!
25+5 de 61 kiloyum sempatikcim.
İnşallah gerek kalmaz canım ama bence birde B planın olsun yani sgk ile anlaşmalı bir yerde yedekte olsun Allah korusun herşeye hazır olmak gerekli.
en son gittiğimde biri 650 ,diğeri 670 gr idi.
bakalım yarın ne diyecek dr..
ankaralı sen hangi hastaneye gidiyosun ya biz eşimle cok korktuk bize tüp bebek yapan doktora devam ettik bu dedigim sadece hastaneye verilen para canım bide doktor parası ayrı ee doktor da prof olunca ne kadar alır bilmiyorum lemi ibrahimoglu bizde yakınlaşsın bankadan kredi cekicez inşş daha ayarlanmadı parası, rudi küvezi düsünmek istemiyorum inşş gerek kalmaz
kiloları iyi olur inşş en son gittigin de kaç gr olmuşlardı sordun mu?
canım puset 80 tl ye nerede buldun ben internetten çok baktım o fiyata göremedim bir de bulduğun puset nasıl süslü falan mı?malum bizimki kız olacak inşaallah:)
Anakucağı Taşımalar
burda fiyat 77 lira
ama ben gebze polide sordum 67 liraydı fakat kalmamıştı, bundan alıcam ben turkuaz olanından
elifcim sağolasın ya bende baktım siteye
travel sistem 290 tl çok uygun alırız biz bunu:)
traveller 500 den aşağı yoktu valla