- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.321
Günaydın Kızlar;
Geçmiş Ramazan Bayramınız mübarek olsun.Topik pek bir sessiz kalmış.
ben evdeyim ayaklarım aşırı şişiyor yürüdüğümde,son 3 ayın içine girdim geri sayım başladı bende
transferimin 10. günü ve çok hafif hem sabah hem akşam üzeri lekenmem oldu bugun basıma geldi sadece bu olay başına gelenler lütfen bir bilgi versin
transferimin 10. günü ve çok hafif hem sabah hem akşam üzeri lekenmem oldu bugun basıma geldi sadece bu olay başına gelenler lütfen bir bilgi versin
ben de anne terliği giyiyorum. ama acaip ayakkabı arayışındayım sonbahar a uygun bir cici almam lazım spor ayakkabı mı alsam diyorum ama sadece bakıyorum koca ayaklarıma yakıştıramadım daha hiçbir şey.nedir bu ayaklardan cektigimiz valla benimki de fena babet aldım renk renk giyerim diye inanırmısın hepsi paketli bir sekilde hepsini kaldırdım anne terlikleri varya 5 nokta ayaklarımdan cıkarmıyorum beni gören ilk ayagıma bakıyo gıcık oluyorum .hayırlısı ile 30 rakamlara bi gelsek zaman daha cabuk gecer belki 30 rakamlara gelen arkadaşların ne güsel az kaldı
haftan çok güzel canım özellikle biz ikiz anneleri için senin haftan ilk hedef sonra 34,sonra 36 ve asıl hedef 38bayram tatilinden cikildi artik, umuyorumki geri buraya donusler basliyor
evet begen tuslari kaldirildi ne iyi oluyodu ama burasi devamli duzene giriyor, taaa oncelerde tesekkur et butonlari vardi kaldirildi ,bakalim yaklinda iyi seyler cikar umarim ama iyi oluyodu begen tuslari
ben bu hafta cok fenayim felaket agirlastim bi yere sigamiyorum devamli karnimda agrilar oluyo ozellikle sabahlari agridan kalkamiyorum, bebisin kafasini dondugu icin asagiya cok baski yapiyor sanci oluyor, ozellikle tuvalet ihtiyaci hissediyo insan, gece kac kez kalkiyorum
ve en sonunda tam 2 aydan sonra detayli randovumuz var en son 22. haftada kizimin kilosu 464 gr di, simdi insallah olmustur 1500 kilo falan
artik tekmeler felaket oluyo az once otururken kucagimda kirlet vardi, ay bi tekme geldi yeminle yastik baya sallandibazen fena vuruyo valla, ama tabi ebbek buyudukce hareketide azaliyo yeri daraldi artik ,harekeleri oldugundada sert oluyo
31 hafta olduk bende yine felaket telas var sanki bugun yarin dogurcam gibi,daha kiyafetler yikanip utulenip canta yapilcak, insallah onlarida haftaya yapmayi dusunuyorum
bi dikilcekler ve bebisin bakim kremleri kaldi insallah hayirlisiyla zamaninda gelir bebisler
bugun odamda biraz duzenleme yaptim ne kadar kiyafet var allahim cok eskileri 1 koca poset cope, 3 koca pôset yardim yerine atmak icin ayirdim dolap biraz rahatlasinki kiyafetleri ona gore yerlestirim
kizlar sizede sorum kendi kiyafetlerimizle bebek kiyafeti ayni dolapta dursa bisey olurmuki ,malum oda yapmicam park yatak aldim yeniden dolap almaya yerde kalmiyor , yada yatak odanin buyuk 3 cekmeceli dolaplari varya onu bosaltip oraya yapcam, kafam bunlarla baya bi mesgul
felaket yoruldum kesin sabah bacagima kramp girecek korkuyorum simdiden
duss sen alışverişe kaçıncı hafta da başalayacaksın ben 27.de inşallah başlarım artık diyorum hayırlısı ile..sempatikcim ne güzel tatlı bir telaş var evde31 hafta da bitmis darısı bizlere insallah bende heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum ki aliısverise baslım hersey çok hosuma gidiyp yılların birikimi var üstümde
İYİ BAYRAMLAR..
bizde yorucu bi bayram geçirdik k.validelerdeydik hep şükür evime geldim
bugünde gezmeye çıktık ben kızım ve babası:)
3-4 parça bişey aldım kızıma
ağız mendili,çamaşır yıkama filesi aldım,detaylardan başladım yani:))))
bugün çok yordum kendimi kızım hiç hareket etmedi şükür şimdi ediyor
benimde bu hafta içi şeker yüklemem var inş çıkmaz dua edin ne olur.
sempatikcim bebek kıyafetleirni ayrı bi çekmeceye koy bence bişey olmaz
benimkileri görsen her yerde geziyorlar ben gözümün önüne koyuyorum açıkta toz oluyorlar ama zaten yıkancak önemsemiyorum
zaten odası hazır komidinler çekmeceler boş ama ben ortada dursun bakayım gelip geçerken diyorum:)))
İyi Bayramlar Canım sana da.gerçekten detaylı olan ürünlerden başlamışsın almaya hayırlı uğurlu olsun aldıkların . güle güle kullansın elif cik.
Şeker yüklemen de inşallah iyi çıkacak, benim 100 gr yüklemem iyi çıktı.ama ben yine de kavun karpuz üzüm incir gibi meyveleri yemiyorum. tek zaafım pogaca ve simit umarım azaltabilirim.
ya daha erken ya bizim için bi 27-28 lere gelsek nasipse inş alırız daha çok..teşekkür ederim canım
canım sen ilkten 100 mü yaptrdın 2. mi 100 dü şeker yüklemesinin
inş çıkmaz yaa
benim de tek ve korkulu zaafım çikolata dayanamıyorum yaa
ilk 50 gr yükleme oldu sınıra yakın çıkınca değerim 100 gr yükleyelim dediler Allah a şükür temiz çıktıya daha erken ya bizim için bi 27-28 lere gelsek nasipse inş alırız daha çok..teşekkür ederim canım
canım sen ilkten 100 mü yaptrdın 2. mi 100 dü şeker yüklemesinin
inş çıkmaz yaa
benim de tek ve korkulu zaafım çikolata dayanamıyorum yaa
nedir bu ayaklardan cektigimiz valla benimki de fena babet aldım renk renk giyerim diye inanırmısın hepsi paketli bir sekilde hepsini kaldırdım anne terlikleri varya 5 nokta ayaklarımdan cıkarmıyorum beni gören ilk ayagıma bakıyo gıcık oluyorum .hayırlısı ile 30 rakamlara bi gelsek zaman daha cabuk gecer belki 30 rakamlara gelen arkadaşların ne güsel az kaldı
bayram tatilinden cikildi artik, umuyorumki geri buraya donusler basliyor
evet begen tuslari kaldirildi ne iyi oluyodu ama burasi devamli duzene giriyor, taaa oncelerde tesekkur et butonlari vardi kaldirildi ,bakalim yaklinda iyi seyler cikar umarim ama iyi oluyodu begen tuslari
ben bu hafta cok fenayim felaket agirlastim bi yere sigamiyorum devamli karnimda agrilar oluyo ozellikle sabahlari agridan kalkamiyorum, bebisin kafasini dondugu icin asagiya cok baski yapiyor sanci oluyor, ozellikle tuvalet ihtiyaci hissediyo insan, gece kac kez kalkiyorum
ve en sonunda tam 2 aydan sonra detayli randovumuz var en son 22. haftada kizimin kilosu 464 gr di, simdi insallah olmustur 1500 kilo falan
artik tekmeler felaket oluyo az once otururken kucagimda kirlet vardi, ay bi tekme geldiO yeminle yastik baya sallandibazen fena vuruyo valla, ama tabi ebbek buyudukce hareketide azaliyo yeri daraldi artik ,harekeleri oldugundada sert oluyo
31 hafta olduk bende yine felaket telas var sanki bugun yarin dogurcam giibi,daha kiyafetler yikanip utulenip canta yapilcak, insallah onlarida haftaya yapmayi dusunuyorum
bi dikilcekler ve bebisin bakim kremleri kaldi insallah hayirlisiyla zamaninda gelir bebisler
bugun odamda biraz duzenleme yaptim ne kadar kiyafet var allahim cok eskileri 1 koca poset cope, 3 koca pôset yardim yerine atmak icin ayirdim dolap biraz rahatlasinki kiyafetleri ona gore yerlestirim
kizlar sizede sorum kendi kiyafetlerimizle bebek kiyafeti ayni dolapta dursa bisey olurmuki ,malum oda yapmicam park yatak aldim yeniden dolap almaya yerde kalmiyor , yada yatak odanin buyuk 3 cekmeceli dolaplari varya onu bosaltip oraya yapcam, kafam bunlarla baya bi mesgul
felaket yoruldum kesin sabah bacagima kramp girecek korkuyorum simdiden
Canım ya döndümu bebis benimki daha yan duruyo.bakalım ne zaman dönecek.bende çok ağırlaştım.2 gündür kasilmalar falan başladı.bide bizim işler yoğunlaştı artık 2 hafta okullar açılana kadar mağazaya gelip gidicem eşimle.ins bişey olmaz kızıma.
Bayramda kıyafetlerimi aldım kızımın.hastane çıkışı zIbIn takımları falan hepsini aldım.kiyafet eksiğimiz kalmadı.artık fazladan hoşuma giden bişey görürsem onu alırım.2 hafta sonrada ins beşiğimize odamiza falan bakarım.kıyafetlerin etiketlerini söktüm dün örgülerin düğmelerini diktim.bi yıkanmalari kaldı.deterjanida sabun tozu aldım.
Bebeğin kiyafetleri seninkilerle durabilir bence.dolabınin bir gözünü ona ayırabilirsin.kendi evine geçene kadar idare edersin canım
Kramplar çok kötü canım ya ben hem magnezyum hem kalsiyum kullanıyorum ama yinede oluyor.
ilk 50 gr yükleme oldu sınıra yakın çıkınca değerim 100 gr yükleyelim dediler Allah a şükür temiz çıktı
slmm canımmm maşşallaahh kızıı büyütmüşünnn bizde hemenn arkandayızz rabbiminn izniylee alışverişe başlamışınızz bilee ALLAHIMM içinii dolu etsinnn,ben şuan hiç bir şey almadımm ama annannsii saolsunn çok güzell şeyler ördürüyorr
duss sen alışverişe kaçıncı hafta da başalayacaksın ben 27.de inşallah başlarım artık diyorum hayırlısı ile..