- 28 Aralık 2008
- 673
- 16
- 46
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.341
Merhaba bayanlar bayram tatili bitti herkes gelmeye başlamış. Bizde ailemin yanında İstanbuldaydık. Ufak tefek alışverişlerimiz oldu yine, dayanamadık :). Pazartesi bize okullar açılıyor, ilk defa bu sene evde sıkılmamıştım açılmasını istemiyordum ama zaten 2 hafta seminer sonrada 2 hafta daha çalışıp doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum bakalım haftaya doktorumuz ne diyecek. Benim prensesim bu aralar çok rahatsızlık veriyor bana, hala yan, doğru yolu bulamadı kızım :)) kafası hep sağ leğen kemiğim ile kaburgalarım arasında. Soluma yatınca devamlı kaburgalarım batıyor artık. Sağa da ezerim diye yatamıyorum, bir muallak devam ediyor. O iyi olsunda herşeye razıyım. Sanırım bir bizim kız birde aaksoyoğlunun bebişi böyle inatla yan duruyor :). Hiç de dönmeye niyetli değil bizim ki :). Ben kızımıa ilk 6 ay yatsın diye yatağımın yanına küçük bir beşik almıştım, fiyatı çok uygundu (70 tl) ama renk alternatifimiz yoktu bizim ki kırmızı lacivert. Geçen hafta gaza geldim gittim krem rengi kapitone ve tüller altım prensesime prenses yatağı yapmaya başladım.İnşallah bitirince telden çektiklerimi eklerim.
Son düzenleme: