2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba bayanlar bayram tatili bitti herkes gelmeye başlamış. Bizde ailemin yanında İstanbuldaydık. Ufak tefek alışverişlerimiz oldu yine, dayanamadık :). Pazartesi bize okullar açılıyor, ilk defa bu sene evde sıkılmamıştım açılmasını istemiyordum ama zaten 2 hafta seminer sonrada 2 hafta daha çalışıp doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum bakalım haftaya doktorumuz ne diyecek. Benim prensesim bu aralar çok rahatsızlık veriyor bana, hala yan, doğru yolu bulamadı kızım :)) kafası hep sağ leğen kemiğim ile kaburgalarım arasında. Soluma yatınca devamlı kaburgalarım batıyor artık. Sağa da ezerim diye yatamıyorum, bir muallak devam ediyor. O iyi olsunda herşeye razıyım. Sanırım bir bizim kız birde aaksoyoğlunun bebişi böyle inatla yan duruyor :). Hiç de dönmeye niyetli değil bizim ki :). Ben kızımıa ilk 6 ay yatsın diye yatağımın yanına küçük bir beşik almıştım, fiyatı çok uygundu (70 tl) ama renk alternatifimiz yoktu bizim ki kırmızı lacivert. Geçen hafta gaza geldim gittim krem rengi kapitone ve tüller altım prensesime prenses yatağı yapmaya başladım.İnşallah bitirince telden çektiklerimi eklerim.

Son düzenleme:
bayram tatilinden cikildi artik, umuyorumki geri buraya donusler basliyor :KK1:

evet begen tuslari kaldirildi ne iyi oluyodu ama burasi devamli duzene giriyor, taaa oncelerde tesekkur et butonlari vardi kaldirildi ,bakalim yaklinda iyi seyler cikar umarim ama iyi oluyodu begen tuslari

ben bu hafta cok fenayim felaket agirlastim bi yere sigamiyorum devamli karnimda agrilar oluyo ozellikle sabahlari agridan kalkamiyorum, bebisin kafasini dondugu icin asagiya cok baski yapiyor sanci oluyor, ozellikle tuvalet ihtiyaci hissediyo insan, gece kac kez kalkiyorum

ve en sonunda tam 2 aydan sonra detayli randovumuz var en son 22. haftada kizimin kilosu 464 gr di, simdi insallah olmustur 1500 kilo falan
artik tekmeler felaket oluyo az once otururken kucagimda kirlet vardi, ay bi tekme geldi yeminle yastik baya sallandi :KK1: bazen fena vuruyo valla, ama tabi ebbek buyudukce hareketide azaliyo yeri daraldi artik ,harekeleri oldugundada sert oluyo

31 hafta olduk bende yine felaket telas var sanki bugun yarin dogurcam gibi,daha kiyafetler yikanip utulenip canta yapilcak, insallah onlarida haftaya yapmayi dusunuyorum
bi dikilcekler ve bebisin bakim kremleri kaldi insallah hayirlisiyla zamaninda gelir bebisler

bugun odamda biraz duzenleme yaptim ne kadar kiyafet var allahim cok eskileri 1 koca poset cope, 3 koca pôset yardim yerine atmak icin ayirdim dolap biraz rahatlasinki kiyafetleri ona gore yerlestirim

kizlar sizede sorum kendi kiyafetlerimizle bebek kiyafeti ayni dolapta dursa bisey olurmuki ,malum oda yapmicam park yatak aldim yeniden dolap almaya yerde kalmiyor , yada yatak odanin buyuk 3 cekmeceli dolaplari varya onu bosaltip oraya yapcam, kafam bunlarla baya bi mesgul

felaket yoruldum kesin sabah bacagima kramp girecek korkuyorum simdiden :KK43:

Bizim hanımın hareketleri fazla sert değil hala ama karakter değiştiriyor eskiden tekmelerdi şimdi dalgalanma şeklinde hareetleri var. Bence aynı dolapta olmasın giyisileriniz bir dolabı yada çekmeceyi boşalt ve oraya koy bebiş giyisilerini.

sempatikcim ne güzel tatlı bir telaş var evde :KK16:31 hafta da bitmis darısı bizlere insallah bende heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum ki aliısverise baslım hersey çok hosuma gidiyp yılların birikimi var üstümde :KK1:
evet canim telas var oda bi bende ,aksama kadar kafamin ici dolu ne yapsam etsem soylemi olsa boylemi olsa diye,
darisi insallah sizlere malum bende ayni haftalardan gectim :) sizde gelceksiniz bu haftalara insallah
alisverisinizi cok gec birakmamaya calisin insan iyice agirlasiyo disari alisverisi bitirdim oh diyosun ama bide onun ev telasi var yikamalar utulemeler yerlestirme canta su bu, ne kadar zaman aliyo insanin nefesi kesiliyor
hele dun oldum yorgunluktan

İYİ BAYRAMLAR..
bizde yorucu bi bayram geçirdik k.validelerdeydik hep şükür evime geldim
bugünde gezmeye çıktık ben kızım ve babası:)
3-4 parça bişey aldım kızıma
ağız mendili,çamaşır yıkama filesi aldım,detaylardan başladım yani:))))
bugün çok yordum kendimi kızım hiç hareket etmedi şükür şimdi ediyor
benimde bu hafta içi şeker yüklemem var inş çıkmaz dua edin ne olur.

sempatikcim bebek kıyafetleirni ayrı bi çekmeceye koy bence bişey olmaz
benimkileri görsen her yerde geziyorlar ben gözümün önüne koyuyorum açıkta toz oluyorlar ama zaten yıkancak önemsemiyorum
zaten odası hazır komidinler çekmeceler boş ama ben ortada dursun bakayım gelip geçerken diyorum:)))

sende en son alincaklari en basta almisin ,daha iyi kolaylar geride kalir ne guzel
agiz mendillerinide kendi ceyizimden beyaz tulbentler vardi 5 tane alip kenar oyalarini cikardim artik onlari yapcam baska carem kalmadi :) ama carelerde tukenmez sonucta

seker yuklemen insallah sonucu guzel olur canim

oda yapcaklar o yonden rahat valla benim bide kaygi o yonde var
ayni yere koymucam canim, hani aynali cekmeceli dolap varya orayi bosaltip oraya koycam, kendimizinkiyle koysam hergun icim rahat etmicek en iyisi o ayri dolaba koymus olum

haftan çok güzel canım özellikle biz ikiz anneleri için senin haftan ilk hedef sonra 34,sonra 36 ve asıl hedef 38:nazar::nazar::nazar:
dolabının bir gözünü komple boşalt ve bebişin cicilerine ayır şimdilik ilerde zaten odası olacak o zaman da ferah ferah dizersin.
kramp için magnezyum kullanıyor musun ve maden suyu bana iyi geliyor tavsiye ederim.

siz benim zamana gelince yerinizde duramazsiniz artik :) ki ben sanki yarin dogurcam gibiyim :)
esim dort gozle bekliyor diyoki daha iyiya erken gelsin ,bende dedim kuvezde yasamasi dahami iyi yerinde kalsin zamaninda ciksin, dur daha benim isim cok diye :KK1:
dolap isine care buldum aynali 3 cekmeceli dolaba koycam orayi bosaltip en iysi ayri olmasi ,dun bizimkileri duzenlerken nasil tozdu ondan sonra ayni yere kesinlikle koymayacagima karar verdim :)

Canım ya döndümu bebis benimki daha yan duruyo.bakalım ne zaman dönecek.bende çok ağırlaştım.2 gündür kasilmalar falan başladı.bide bizim işler yoğunlaştı artık 2 hafta okullar açılana kadar mağazaya gelip gidicem eşimle.ins bişey olmaz kızıma.
Bayramda kıyafetlerimi aldım kızımın.hastane çıkışı zIbIn takımları falan hepsini aldım.kiyafet eksiğimiz kalmadı.artık fazladan hoşuma giden bişey görürsem onu alırım.2 hafta sonrada ins beşiğimize odamiza falan bakarım.kıyafetlerin etiketlerini söktüm dün örgülerin düğmelerini diktim.bi yıkanmalari kaldı.deterjanida sabun tozu aldım.
Bebeğin kiyafetleri seninkilerle durabilir bence.dolabınin bir gözünü ona ayırabilirsin.kendi evine geçene kadar idare edersin canım
Kramplar çok kötü canım ya ben hem magnezyum hem kalsiyum kullanıyorum ama yinede oluyor.

evet canim benimki dondu iki hafta once doktora gittigimde dondu demisti bence birazdaha once donmustu cunku asagiya cok toplanip baski yapiyordu belli oluyodu yani dondugu
valla canim tek soylucegim iyice agirlasmadan alin esyalarini insan herseye bakamiyor baksa hemen yorulup gitmek istiyor ,hele belim felaket benim biseye bakarken egilemiyosun devamli ayakta kalamiyosun, artik bende dizlerimi yere koyup bakiyorum :) daha baikac eksik var onlarida bi alsaydim
bende deterjan icin sabun tozu alcam sanirim, baktim guzel ebebk deterjanlari var ama icime sinsin sabun tozu olsun dedim
birde diger kasim topiginde okumustum,sabun tozunu biraz eritip kullaniyolarmis hani tozu falan kalmasin kiyafetlerde diye, bende oyle yaparim belki ,daha almadim bile deterjani

etiketleri daha sokmedim unnuttum bide bu vardi dimi, al bi daha is cikti bana:KK1: birde icindeki etiketleride soktunmu, ben icinz giyilcek zibinlari sokucemde normal ustten tulumlarin kenarini sokmucem sadece boyun kismini sokerim
gece yatmadan magnezyum ilaci aldim Allaha sukur kramp girmedi ama uykumda bile girecek diye aklimdaydi :KK43:

Merhaba bayanlar bayram tatili bitti herkes gelmeye başlamış. Bizde ailemin yanında İstanbuldaydık. Ufak tefek alışverişlerimiz oldu yine, dayanamadık :). Pazartesi bize okullar açılıyor, ilk defa bu sene evde sıkılmamıştım açılmasını istemiyordum ama zaten 2 hafta seminer sonrada 2 hafta daha çalışıp doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum bakalım haftaya doktorumuz ne diyecek. Benim prensesim bu aralar çok rahatsızlık veriyor bana, hala yan, doğru yolu bulamadı kızım :)) kafası hep sağ leğen kemiğim ile kaburgalarım arasında. Soluma yatınca devamlı kaburgalarım batıyor artık. Sağa da ezerim diye yatamıyorum, bir muallak devam ediyor. O iyi olsunda herşeye razıyım. Sanırım bir bizim kız birde aaksoyoğlunun bebişi böyle inatla yan duruyor :). Hiç de dönmeye niyetli değil bizim ki :). Ben kızımıa ilk 6 ay yatsın diye yatağımın yanına küçük bir beşik almıştım, fiyatı çok uygundu (70 tl) ama renk alternatifimiz yoktu bizim ki kırmızı lacivert. Geçen hafta gaza geldim gittim krem rengi kapitone ve tüller altım prensesime prenses yatağı yapmaya başladım.İnşallah bitirince telden çektiklerimi eklerim.

Bizim hanımın hareketleri fazla sert değil hala ama karakter değiştiriyor eskiden tekmelerdi şimdi dalgalanma şeklinde hareetleri var. Bence aynı dolapta olmasın giyisileriniz bir dolabı yada çekmeceyi boşalt ve oraya koy bebiş giyisilerini.

daha sen caliscakmisin yani, off valla ben bu halimle disari cikamak istemiyorum ,hele senin meslek devamli ayaktasin insallah biran once ayrilirsin
benim kiz gelsinde sizinkilerine gostersin bari dogru yolu:KK1:
hele benimki baya bi rahatsizlik veriyor asagiya toplanip baski yapiyor , hele gece yazik o ne yapiyo diye merak ediyorum hep sola yatiyorum ,belim agriyo az sirt ustu yatim derken gobegimin oraya toplani, ay elimle masaj yapip duzeltiyorum tekrar sola yatiyorum,esime dyorum yazik ordan oraya ne hala geliyosa cok merak ediyorum diye
ve bazende sagda uyumus oluyrum cok rahat oluyo ama bi yandanda bisey olur korkusu var, cogu gitti ama en zor az gunleri kaldi

prensesin yatagini guzelce susle icinde misil misil uyusun ,bizim park yatak zaten prensses yatagi hep pembe ozel suslemeye gerek kalmiyor :)
giysilerini ayri cekmecelere koycam canim, odada buyuk degisiklik olcak ,hepsi sigar ama cekmeceler ve dolaplar insallah rahat acilir

canım maaşallah az kaldı sizin artık hafta sayıyorsunuz dimii ne güzel darısı bize inş
bende sabun tozu almayı düşünüyorum ben daha ciddi anlamda yapmadım alışverişimzi
30.haftaya girelim alırız inş bizde

Darısı basina canım.çok şükür az kaldı bizim.sabun tozu en sağlıklısı ben dalanin sabun tozunu aldım kokusuda çok güzel birde hep bitkiselmis hacı şakir falan rende gibi kalın sabunlar ama bu dalanin toz iz de yapmaz kıyafetlere.
Bende daha yeni yaptım alışverişi canım 1 günde hallettim çok şükür.sizin haftalarda bende tek tük hoşuma giden şeyleri aliyodum sadece.
Gerçi daha eksiğimiz çok bizim sadece kıyafet işi bitti.daha banyo seti var bakım malzemeleri eksik biberon odası beşiği :)) alicagim yer belli ama 1 günde de onları hallederim ins

Ya canım gerçekten bizim kızlar doğru yolu bulamadı bir turlu sanki hiç donmeyecek gibi geliyor bana kafasi ısrarla sol kaburgamin orda duruyor.bir milim inmiyor:)
Bazen bir iteklemeye başlıyor kaburgama doğru çok tuhaf bir his yaşıyorum.
Beşiği önce bende boş sepet beşik aliyim dedim tahtasının kendim susleyim dedim sonra gözüm yemedi.ama eminim çok güzel olur bitince ekle belki heveslenir bende yaparım:)

evet canim benimki dondu iki hafta once doktora gittigimde dondu demisti bence birazdaha once donmustu cunku asagiya cok toplanip baski yapiyordu belli oluyodu yani dondugu
valla canim tek soylucegim iyice agirlasmadan alin esyalarini insan herseye bakamiyor baksa hemen yorulup gitmek istiyor ,hele belim felaket benim biseye bakarken egilemiyosun devamli ayakta kalamiyosun, artik bende dizlerimi yere koyup bakiyorum :) daha baikac eksik var onlarida bi alsaydim
bende deterjan icin sabun tozu alcam sanirim, baktim guzel ebebk deterjanlari var ama icime sinsin sabun tozu olsun dedim
birde diger kasim topiginde okumustum,sabun tozunu biraz eritip kullaniyolarmis hani tozu falan kalmasin kiyafetlerde diye, bende oyle yaparim belki ,daha almadim bile deterjani

etiketleri daha sokmedim unnuttum bide bu vardi dimi, al bi daha is cikti bana:KK1: birde icindeki etiketleride soktunmu, ben icinz giyilcek zibinlari sokucemde normal ustten tulumlarin kenarini sokmucem sadece boyun kismini sokerim
gece yatmadan magnezyum ilaci aldim Allaha sukur kramp girmedi ama uykumda bile girecek diye aklimdaydi :KK43:

Şimdilik sabun tozu kullanalım da biraz buyusunler güzel bebek deterjanlarindanda alırız.etiketleride üst kiyafetlerin boyunlarını söktüm sadece ama içine giyileceklerin iç dış hepsini söktüm canım.
Kramp zaten hep uykudayken giriyor az kaldı sabretcez artik:)

Yatma isinide benim doktorum sakin sırt üstü yatmadan sağ sol farketmez dedi.ben sola pek yatamiyorum kasığım çok agriyo genelde sağa doğru yatıyorum.

teşekkür ederiz teyzesi büyüyoruz valla artık yavaş yavaş
canım alışverişe diye çıkmadık ama görünce dayanamıyorum tek tek alıyorum napim:))
ciddi alışverişi 1.5-2 ay sonra falan yaparız Allahım nasip ederse..

anlıyorum cnm insan görünce dayanamıyor bizim her şey vardı zaten sadece oğlumun her şeyi pembe olacak beşiği bile hazır biliyorsun benim kızım olmuştu 2 yıl önce malesef kakasını yediği için 3 gün yaşadı rabbim onun ömrünü buna versin ona çok hazırlık yapmıştım buna hiç bir şey almamaya söz verdim ama sağa salim doğsun ozaman oğluşumla beraber alırızz inşallahhh

iyi pazarlar arkadaşlar...
bugün dinleniyosun heralde kimseçikler gelmemis benim de canım sıkıldı uyudum uyandım evde geziyorum şimdi.

iyi pazarlar arkadaşlar...
bugün dinleniyosun heralde kimseçikler gelmemis benim de canım sıkıldı uyudum uyandım evde geziyorum şimdi.
sanada iyi pazarlar duss.
ben de uzan kalk yemek ye eylemlerinden başka birşey yapamaz oldum. dışarısı felaket sıcak çıkmadım hiç.zaten ayakta 15 dak.zor duruyorum.
aman ben bu halimle nasıl bebişime alışveriş yapacagım. şimdiden böyleysem..

Merhaba arkadaşlar. Bayram telaşı bitti işte yine topikteyiz. İnşallah herkes ve bebişler iyidir. Aman kendinize dikkat edin kızlar. Yolun yarısını artık aralık anneleri de geçtiler. Allah hayırlısıyla gebelik sürecini tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Okuduğum kadarıyla bebeklere alınan ciciler dışında sabun tozuna falan geçilmiş. Ben de kararsızdım bu konuda Dalin sıvı deterjanı mı yoksa sabun tozumu diye. Ben de şimdi sabun tozuna karar verdim. Arkadaşımın ikizleri (Tüple) olduu. Bugün yine görmeye gittim onları.Daha 17 günlükler. Çok minik ve çok tatlılar. Allahım bizede yaşatsın kucağımıza alıp kokularını duymayı. Bugün onunla da deterjan işini konuştum. O da sadece sabun tozunu kullanıyormuş. Yumuşatıcıyı sordum henüz kullanmadığını ama bir aya kadar yumuşatıcı da kullanabileceğini söyledi.

Kızlar biz bugün 28+2 deyiz. İyiyiz allaha şükür. Sempatikcim 27. hafta itibari ile kilom 72,5. 28 hafta ise kilom 73. Görüldüğü gibi hala yarım kilo alıyorum her hafta. Böyle giderse eyvah eyvahhhhhh,. Gerçi haftada yarım kiloya normal diyolar ama sanki bana fazla imiş gibi geliyor. Bakalım artık hayırlısı...

Selamlar...

bayram bitti bizde geldikk oğluşumla

gerçi ben geleli çok oldu ama yazdıklarınızı okudum yazmaya üşendimdi. beğen tuşuda kalkmış beğenmedim :))

2 gündür yaklaşık 40 dk yürüyorum akşam ezanından sona

bunu doğuma kadar devam ettirmeyi düşünüyorum. doktorumla konusmuktuk herşey iyi giderse normal doğum yapıcam inşallah. kolaylık olur dediler yürüyüşü, bende çıktım yollara:)

oğluşuma oda baktım çok uygun bi fiyattı tek kalmış 750 liraya;beşik, 3 kapılı dolap ve şifonyeri. ama beşik ilerde yatak olanlardan değil. bi tane daha baktım büyük beşik ve 2 kapılı dolap oda 600 lira ikisi. eğer şifonyeride alırsam 800 lira tutuyo bana gayet uygun geldi ama erkenmi acaba diye almadım , alırsamda 600 liralık dolap ve beşiği alcam sanırım onun beşiği daha hoşuma gitmişti :)

bide anakuağı yerine puset almayı düşünüyorum. sizler ne almayı düşünüyorsunuz? pusetleri evdede kullanabiliyorsun sallanıyo gıy gıy hoşuma gidiyo :) onuda 70 liraya buldum turkuaz onu alcam inş. :) bide ip aldım krem rengi battaniye örcem oğluma mendilleri ve yüz örtüsü bitti.

bu arada ben dün ilk defa tartıda 61 kiloyu gördüm!!
25+5 de 61 kiloyum sempatikcim.

sanada iyi pazarlar duss.
ben de uzan kalk yemek ye eylemlerinden başka birşey yapamaz oldum. dışarısı felaket sıcak çıkmadım hiç.zaten ayakta 15 dak.zor duruyorum.
aman ben bu halimle nasıl bebişime alışveriş yapacagım. şimdiden böyleysem..

sen nasılsın?cok ağırlaştın mı? ben cok fena oldum görseniz koca bir göbisim var ,sanki 9 aylık gibiyim..... aslında alışveris yapmak icin ayaklanırım ama son kontrolden sonra yapıcam 27 eylül allah nasip ederse ,mecbur oda takımı alıcam yatak odam cok kücük beşik koymaya yer yok ben maskoya gidicem allah nasip ederse oradan alıp çıkıcam. Eminönü ne ablamı göndericem hastane çıkısı canta felan aldırmaya senin gönderecek kimse yoksa fazla bekleme 26 haftadan sonra cok zorlanırsın.
yatarken keyifsizim hala bir sag bi SOL onun icin bekliyorum uykum cok cok gelirse odama gidip yatıyorum hayırlısı ile 34 hafta hedefim benim insallah o zamana gelebilirsek cok iyi olur cevremde ikiz gebelik yasayanlara soruyorum 31 baslayan 34 h36 arası gidip geliyo bakalım rabbim bize ne gösterecek .İnsallah hersey bizim icin cok güzel olur zaman gecdikce heyecanım daha da artıyo.

Son düzenleme:
sen nasılsın?cok ağırlaştın mı? ben cok fena oldum görseniz koca bir göbisim var ,sanki 9 aylık gibiyim..... aslında alışveris yapmak icin ayaklanırım ama son kontrolden sonra yapıcam 27 eylül allah nasip ederse ,mecbur oda takımı alıcam yatak odam cok kücük beşik koymaya yer yok ben maskoya gidicem allah nasip ederse oradan alıp çıkıcam. Eminönü ne ablamı göndericem hastane çıkısı canta felan aldırmaya senin gönderecek kimse yoksa fazla bekleme 26 haftadan sonra cok zorlanırsın.
yatarken keyifsizim hala bir sag bi SOL onun icin bekliyorum uykum cok cok gelirse odama gidip yatıyorum hayırlısı ile 34 hafta hedefim benim insallah o zamana gelebilirsek cok iyi olur cevremde ikiz gebelik yasayanlara soruyorum 31 baslayan 34 h36 arası gidip geliyo bakalım rabbim bize ne gösterecek .İnsallah hersey bizim icin cok güzel olur zaman gecdikce heyecanım daha da artıyo.

Günaydın duss.
ben de son 10 gündür iyice ağırlaştığımı hissediyorum ve göbüşüm çok daha büyüdü.şiştim . 30 lu haftalarda ne ederim nerelere sığabilirim bilemiyorum .
ben de masko dan alacağım çok önce yani daha bebişler 2 aylık iken gitmiştim. Modelim belli sadece sipariş etmesi var.Tabi yine gitmişken şöyle bir hepsini gezeyim yeni neler gelmiş demezsem işim kolay..beşik almayacaksan masko dakiler genel de teslim süresine 3 hafta diyorlar eve gelmesi kokusunun çıkması felan 6 haftayı bulabilir oda takımının.
benim de 27.haftada konrolüm var ondan sonra alışveriş yaparım diye düşünüyorum. eminönü ne gidemesem de buradan avm den alıp çıkarım artık napayım. ilk bebeklerim çok hevesliyim umarım alışverişimi kendim yapabilirim.
İnşallah doğru zaman da sağlıkla gelir bebişlerimiz 30 dan sonra her an her şeye hazırlıklı olmalıyız. Doğum yapacağın hastaneye karar verebildinmi?

Son düzenleme:
Sympathique merhaba
kilo durumumu bildireyim.
22 hafta 63
23 hafta 64
24 hafta 65
25 hafta 65

bu gidişle 80 ile tamamlarım sanırım...

günaydın iyi haftalar herkese
sağlık ocağına gittim kan verdim geldim yarın marmaraya gidiyorum hematoloji için
ben 93 kg yum şuan yaklaşık 1 aydır kg almıyorum çok ilginç yaaaa ama eskiden su içsem yarım kg alırdım ne oluyor böyle
6 ayda 5 kg aldım sizce normal mi?????

bu arada oda siparişi vericekler elinizi artık çabuk tutun çünkü firmalar 2 ayda teslimat yapabiliyor ancak
benim sorduğum çoğu yer öyle söyledi
sizde bi sorun
1 ayda havalandırması va rbu işin..

bizde döndük bayramdan teyzeleri.
bayram boyunca aklım sılanaz arkadaşımızdaydı. onun için ve hepimiz için kuran okuyup dua ettim. allaha şükürler olsun oğlu iyiymiş ve çok şükür herkesler iyi
hazırlıklar, alışveriş yoğunlaşmış. mobilya teslimatı gerçekten uzun sürüyor acele etmekte fayda var.
bu arada insan 30 haftalarda hakkaten ağırlaşıyor. ben daha son iki aya girmedim ama çok çabuk yoruluyorum. hiç ayakta kalamıyorum hemen belim ağrıyor, sonrada her oturup kalkarken belim takılıyor. şükürler olsun her şey yolunda ama
oğlumu özledim kontrolümüz yaklaştı gerçi.

X