2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

korkma , korkma :18:
belkide çıkmıcak boşuna telaş yapıyorsun
sen asıl o şekerli suyu nası içcen onun için kork:KK1:

6 ayda 5 kilo normal tabi canım
sen zaten kilolu hamile kaldığın için fazla almaman senin lehine önemli olan bebeğin sağlıklı olması :KK34:
bende 6 ayda 10 kilo almışım:KK53: ama 51 kiloyla hamile kaldım :KK34:
bayramdada şekerim yok nasılsa diye çok yüklendim cırcır oldum:KK17:

hoşgeldin mehmet oğlan:21:
sen mobilya işini halletmiştin sıra bizde hadi bakalım:KK31:
bayramın nası geçti:KK34:

kızlar siz 5000 lerden 6000 lerden bahsediyonuz şaşırdım:KK53:
ben 500 lira yeter diye 500 ayırdım sadece doğum parası. ssk ile anlaşmalı benim gittğim hastane ve 500 liraya çıkıyorsun tabi sezeryan o kdar, normal yaparsam ki inş. normal olur o zman dahada uygun oluyo

Allah kolaylık versin hepimize:21:

hoşbulduk canım
evet biz mobilya işini hallettik ama daha gelmedi 20 eylülde gelecek. darısı başınıza
tabii ufak tefek eksiklerimiz var daha ama önemliler halloldu gibi kalanları yavaş yavaş tamamlarız artık.
bayram güzeldi canım 9 gün tatil iyi geldi sabah kalkıp işe gitmemek yeter sadece. 5 gün kayın validemlerde 2 gün annemlerde 2 gün evimde dinlendim.

tabi doğru söylüyosun başka hastanelere bakmak da fayda var kontrolun senin kaç haftada bir oluyo rudi bana da 3 hafta var aslında iki hafta var bir hafta doktor burda degil onun icin bu ay uzadı .

Günaydın duss,
ben tüp doktoruma güveniyorum ve 3 haftada bir gidiyorum.
3 hafta içerisinde de kaçamaklar yapıyorum bu yakadan 3-5 doktor denemişimdir.ama şu ana kadar hiçbirine ısınamadım. bakalım bugun ki nasıl olacak

öğleden sonra hematolojiye gidiyorum
bakalım cleaxn hakkında ne düşünüyorlar
bazı dr lar bu haftalarda kesiyorlarmş ben keislmeisnden yana değilim
hayrlısı bakalım ne diyecek dr..yarında şeker yüklemesi var

günaydın güzel annelerrrr......

uzun zamandır foruma girip okumadım vakit bulabilirsem geriye doğru okumaya başlayacam
umarım üzücü haberlerle karşılaşmam
bu hafta detaylı ultrasonum var,şeker yüklemem var bunun yanında lekelenmelerim var kasıklarımda ağrılarım var
anlayacağınız var da var bakalım sonumuz hayrolsun

uzun zamandır foruma girip okumadım vakit bulabilirsem geriye doğru okumaya başlayacam
bu hafta detaylı ultrasonum var,şeker yüklemem var bunun yanında lekelenmelerim var kasıklarımda ağrılarım var

lahor bu haftalarda cok iyi hatırlıyorum kasık agrıları hatta vajınada kraplar bende de olmusdu hayırlı haberlerle gel inşş

öğleden sonra hematolojiye gidiyorum
bakalım cleaxn hakkında ne düşünüyorlar
bazı dr lar bu haftalarda kesiyorlarmş ben keislmeisnden yana değilim
hayrlısı bakalım ne diyecek dr..yarında şeker yüklemesi var

merhaba canım,
ne düşünüyorlarmış iğne hakkında sorabildin mi?
birde coraspin kullanıyor musun ben hala kullanıyorum doğuma 1 hafta kala her 2 sini de bırakacağım. inşallah planlı doğum olur.

bir selamda benden kizlarr:KK3:
benimde bugun detyli icin randovum vardi kizimi gordum ,artik buyudugu icin tum sekilde goremiyoruz hep ayri ayri olunca insan cok bisey anlamiyor, en cok sevindigim herseyin yolunda iyi olmasi ve yuzunu tam gostermesi, oncekinde tam gorememistim bunda pek net degildi ama yine iyiydi, burnu ayni esim o kesinlenlesti:KK1:

kilosu ise yine fazla degil ama yinede normal dedi 1562 gr olmus, yani kucuk ve minyon bi kizimiz olcak :KK69:
cinsiyetini bi daha soyleyimmi dedi, benim kalp gum gum atti erkek dicek diye:KK1: esim beni korkutuyo hadi erkek derse diye :) bugunde gorumcem durmus ruyamda gordum kocaman bi oglunuz olmus:KK53: icime kurt dustu, kesin kiz dedi, yani kiz oglan farketmezde artik herseyi aldik isimi ayarladik bu zamandan sonra erkek olunca biraz sok yasardim

birde benden bi once komsumuzun kizi vardi onunla aramizda bikac gun var onunkinin kiloda 1600du, yazik heyecandan oluyodu millet diyomus senin karnin nasil kucuk diye, iyice kizin psikolojisini bozmuslar nasil sevindi kizcazz

iste 11 ekimden sonra hazirda bekleyin 11 kasima kadar dedi,babamiz pek sabirsiz ikidebir ne zaman gelcek diye sorup duruyo :)

simdilik bizden bukadarcik, diger muayenem ise ayin 19 da insallah

merhaba canım,
ne düşünüyorlarmış iğne hakkında sorabildin mi?
birde coraspin kullanıyor musun ben hala kullanıyorum doğuma 1 hafta kala her 2 sini de bırakacağım. inşallah planlı doğum olur.

sordum canım doğuma kadar cleaxn devammş doğum olacağı gün alınmayacakmış sadece
ben hiç aspirin kullanmadım..
inş canım kuzular günlerinde gelirler..

kasilmalarin normal ama lekelenmeleri inan hic bilmiyorum canim, insallah bisey yoktur gitmeden once hepimizin kalbi gumbur gumbur atiyo,bebegi iyi oldugunca sevincle cikioruz insallah seninkide oyle olcak

bir selamda benden kizlarr:KK3:
benimde bugun detyli icin randovum vardi kizimi gordum ,artik buyudugu icin tum sekilde goremiyoruz hep ayri ayri olunca insan cok bisey anlamiyor, en cok sevindigim herseyin yolunda iyi olmasi ve yuzunu tam gostermesi, oncekinde tam gorememistim bunda pek net degildi ama yine iyiydi, burnu ayni esim o kesinlenlesti:KK1:

kilosu ise yine fazla degil ama yinede normal dedi 1562 gr olmus, yani kucuk ve minyon bi kizimiz olcak :KK69:
cinsiyetini bi daha soyleyimmi dedi, benim kalp gum gum atti erkek dicek diye:KK1: esim beni korkutuyo hadi erkek derse diye :) bugunde gorumcem durmus ruyamda gordum kocaman bi oglunuz olmus:KK53: icime kurt dustu, kesin kiz dedi, yani kiz oglan farketmezde artik herseyi aldik isimi ayarladik bu zamandan sonra erkek olunca biraz sok yasardim

birde benden bi once komsumuzun kizi vardi onunla aramizda bikac gun var onunkinin kiloda 1600du, yazik heyecandan oluyodu millet diyomus senin karnin nasil kucuk diye, iyice kizin psikolojisini bozmuslar nasil sevindi kizcazz

iste 11 ekimden sonra hazirda bekleyin 11 kasima kadar dedi,babamiz pek sabirsiz ikidebir ne zaman gelcek diye sorup duruyo :)

simdilik bizden bukadarcik, diger muayenem ise ayin 19 da insallah

maaşallah canım kızına demek yüzünü gördünüz kg da güzel olsun minnak cici minyon bi kız olsun

benim simdiye kadar basm hep kilolarla dertteydi rejimden cikmazdim, insallah zayifca kiz olur kilo problemi olmaz, insan ne yasiyosa bebeginde olmasin istiyor

kızlar benimde kötü haberim kolesterol çıkmş hemde çok fena:KK43:(
henüz dr um görmedi bakalım ne diyecek
diyet mi verir sizce
ben şekerden krokarken ne çıktı başıma
keisn şeker de çıkar

canim kolestrol aceba normaldedemi vardi yoksa hamileliktemi cikti
pek bilgim yok ama mutlaka dikkat etmeni soylucektir,bazi yiyecekleri yememen gerektigini soyler ,insallah atlatilcak biseydir

oyle deme canim kolestrol cikti diye sekerde cikcak degil aklina kotu getirme ,insallah doktorun olumlu biseyler der

canim kolestrol aceba normaldedemi vardi yoksa hamileliktemi cikti
pek bilgim yok ama mutlaka dikkat etmeni soylucektir,bazi yiyecekleri yememen gerektigini soyler ,insallah atlatilcak biseydir

oyle deme canim kolestrol cikti diye sekerde cikcak degil aklina kotu getirme ,insallah doktorun olumlu biseyler der

canım ben her ay düzenli yaptırıyorum gebeliğin başında 6 haftalıkken de yapıldı çıkmamştı
sanırım gebelikle ilgiili bende hipo tiroidte var yani varda var..
inş şeker çıkmaz bari yaa
cuma sabah randevum var göstericem dr a inş kötü bişey değldir

demekki hamilelikten dolayi yukseldi aceba yukselm sebebi ne, hani fazla kiloda almadin oyle kolestrol yukselcek seyler yesen bu kilonada yansirdi
insallah fazla yuksek degildir biraz dikkatle gecer

evet fazla kg da almadım ama aç kalmamak için nerdeyse her gün patates kızartması yedim:KK43:((((((((
nerden bilim kolesterol yapcağını:KK43:( sanırım bundan oldu..bundan sonra haşlama yiyeyim bari

Ay Allah seni ac kalmamak icin baska sey bulamadinmi yiyecek oda patates kizartmasi :) ekmek desen neyse dicem
valla ben kac aydir kizartma yemiyodum canim dun felaket istedi kendime bi tabak yedim yedikce kendime diyorum oh ye yagli yagli diye:)
tabi sebep bumu bilinmiyor aama abarmamak gerek, sen en iyisi bundan sonra hasta ye belki toparlarsin yada dusursun falan

hani butun soylediklerim tahminmce bildigimden degil :)))

nette deli gibi araştrma yapıyorum ama bişey bulamadım:KK43:
cuma günü gelsede dr a sorsam
aa yada dur telefon edeyim dr ma bişey söyler o bana

selam kızlar
tatili bitirdim sezonu kapttım geldim artık bundan sonra tatili kızımla yapıcaz inşallah:))
trafik olmasın diye pazartesi çıktık yola ama yinede 13 saat sürdü yol :KK43:
dün bundan sebep sanırım kasılmalarım oldu doktora gittim
yorulmuşsun bişey yok dedi ilk kez nst ilede tanışmış olmuş
kuzum haftasından 2 hafta öndeymiş 1200 gr olmuş :nazar:doğumuda ona göre 40 haftayı beklemez dedi doktorcum :)
sempatik haftamız 28 kilo 1200 boy 37 cm şekerim cumartesi asıl kontrolüm bakalım bi değişiklik olcak mı ?

X