- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.401
selam kızlar
tatili bitirdim sezonu kapttım geldim artık bundan sonra tatili kızımla yapıcaz inşallah:))
trafik olmasın diye pazartesi çıktık yola ama yinede 13 saat sürdü yol
dün bundan sebep sanırım kasılmalarım oldu doktora gittim
yorulmuşsun bişey yok dedi ilk kez nst ilede tanışmış olmuş
kuzum haftasından 2 hafta öndeymiş 1200 gr olmuşdoğumuda ona göre 40 haftayı beklemez dedi doktorcum :)
sempatik haftamız 28 kilo 1200 boy 37 cm şekerim cumartesi asıl kontrolüm bakalım bi değişiklik olcak mı ?
oo maaşallah canım öncelikle hoşgeldin tabi:))
senin kuzu hakketen baya iyi naısl beslendin böyle kıskandık valla:))
28.haftada genelde 800 yada 900 gr oluyor bebişler kocaman maaşallah
bir selamda benden kizlarr
benimde bugun detyli icin randovum vardi kizimi gordum ,artik buyudugu icin tum sekilde goremiyoruz hep ayri ayri olunca insan cok bisey anlamiyor, en cok sevindigim herseyin yolunda iyi olmasi ve yuzunu tam gostermesi, oncekinde tam gorememistim bunda pek net degildi ama yine iyiydi, burnu ayni esim o kesinlenlesti
kilosu ise yine fazla degil ama yinede normal dedi 1562 gr olmus, yani kucuk ve minyon bi kizimiz olcak
cinsiyetini bi daha soyleyimmi dedi, benim kalp gum gum atti erkek dicek diyeesim beni korkutuyo hadi erkek derse diye :) bugunde gorumcem durmus ruyamda gordum kocaman bi oglunuz olmus icime kurt dustu, kesin kiz dedi, yani kiz oglan farketmezde artik herseyi aldik isimi ayarladik bu zamandan sonra erkek olunca biraz sok yasardim
birde benden bi once komsumuzun kizi vardi onunla aramizda bikac gun var onunkinin kiloda 1600du, yazik heyecandan oluyodu millet diyomus senin karnin nasil kucuk diye, iyice kizin psikolojisini bozmuslar nasil sevindi kizcazz
iste 11 ekimden sonra hazirda bekleyin 11 kasima kadar dedi,babamiz pek sabirsiz ikidebir ne zaman gelcek diye sorup duruyo :)
simdilik bizden bukadarcik, diger muayenem ise ayin 19 da insallah
canım ben sürekli diyetteyim aslında
biliyosun şeker çıktı bende
ama protein ağırlıklı besleniyorum genelde buda yarıyo kuzuma sanırım
bide soluma yatıyorum hep buda çocuğun beslenmesine faydalıymış
kızlar benimde kötü haberim kolesterol çıkmş hemde çok fena(
henüz dr um görmedi bakalım ne diyecek
diyet mi verir sizce
ben şekerden krokarken ne çıktı başıma
keisn şeker de çıkar
Canım kolestrol de nerden çıktı. Bir bu eksikti diyeceğim hani sen gibi telaşlı bir anneye. Ama inşallah bir problem olmaz. Doktorun sana yapman gerekenleri söyleyecektir. Şeker sonucunda inşallah yüksek çıkmayacaktır.
selam kızlar
tatili bitirdim sezonu kapttım geldim artık bundan sonra tatili kızımla yapıcaz inşallah:))
trafik olmasın diye pazartesi çıktık yola ama yinede 13 saat sürdü yol
dün bundan sebep sanırım kasılmalarım oldu doktora gittim
yorulmuşsun bişey yok dedi ilk kez nst ilede tanışmış olmuş
kuzum haftasından 2 hafta öndeymiş 1200 gr olmuşdoğumuda ona göre 40 haftayı beklemez dedi doktorcum :)
sempatik haftamız 28 kilo 1200 boy 37 cm şekerim cumartesi asıl kontrolüm bakalım bi değişiklik olcak mı ?
valla canım sorma başıma gelenleri..akşamdan beri canım sıkkın..kilolu gebe kalmanın sonuçları
yeter ki kuzum iiy olsun
nette araştrma yapıyorum ama tıp bilgisi dışında forumlarda bişey bulamadım
sadece bu forumda biri başlık açmş ama dr nas sormuş dr gebelikte normal demiş..
Canım akşam ben de eşime sorarım, sana yazarım sonra. Ama inşallah bir sorun olmayacaktır.
saol canım :) yaradı valla bebiş iyide ben tartılmaya korkuyorumCanımcım hoşgeldin öncelikle. Oh tatil yaramış ne güzel sana ve bebişine. Üstelik bir de bebişini görmüşsün oh ne güzel. Maşallah kuzucuğuna büyümüş o da.
hep gezentiydim ben zaten hamilelikte de bişey değşmedi heralde eşim yolda doğurucan sen heralde diyogunaydin kizlarr nasilsiniz bugun ay kanal Dye bakiyorum bana hersey yakisir simdi Pariste ,taaa Turkiyeden gelip Pariste alis veris yapiyolar ,bende burayi begenmeyip turkiyeyei begeniyorum :)
neysem
bellacim hosgeldin canim ,bu sene tatilin tadini sen cikardin valla oh, yine baya enerji toplamisin, ben aylardir evden disari cikmiyorum catladim patladim iyice pofff oldum yani :)
kasilmalar normal ben 1 saat arabada kelsam felaket kasilma oluki kaldi 13 saat ,bugun yat dinlen hatta bikac gun yat sen en iyisi :))
rosesteel evet canim gordum kizimi ay elini burnuna koymus dusunuyodu, heralde ben cikinca bu kalabalik dunyada ne yapcam diye :)
en son kilomuzu 22. haftada ogrendim ozaman biraz kucuk demisti ,artik meraktan catliyodum simdi kacki kilosu diye yani 32. haftamizda yine biraz kucuk kizimizin kilosu ama takmiyorum kafaya yinede normal
cinsiyet her zaman kafama takiliyod, esim herseferinde diyo karnin sivri duruyo bide doktor erkek demezmi bu aldiklarini ne yapcan diyor :) bende diyorum ne yapalim pembis pembis giydircem dedim ama sukur yine kiz dedi :)
saol canım böyle 3 gün yatasım var valla ama valizler beni bekliyo açılmak içinankara geçmiş olsun canım ama bence sıkma canını dediğin gibi patates kızartmasından olabilir önemli bir sorun değildir kolestrol inşaallah
sempatik canım kızını görmüşsün ne güzel, iyiymişte maşallah kiloya takılma bencede kimi ufak kimi büyük sağlıklı olsunlarda kilo okadar önemli değil.
bella tatilden hoş geldin. biraz dinlen kasılmalar geçer canım artık eskisi gibi değiliz çabuk yoruluyoruz 13 saatten sonra normal. bebğinde iyiymiş maşallah
Kardelenimsin evet canim gordum kizimi kiloya cokta takmiyorum oyle cok kilolu bebekte istemiyorum saglikli olsunlarda dogduktan sonrada alir insallah
Bellacim esin dogru demis yada cok gezmeden rahatta dogurabilirsin ben devamli yatip oturuyorum dogum zor olur diye korkuyorum , bu cinsiyet isi valla doktor ne kadar kesin desede insan yine bi supriz olup oglan cikcak zannediyor. Demekki tek ben degilmisim. Kiloyuda cok takmiyorum citi piti bisey olsun :)