- 10 Kasım 2009
- 155
- 6
- 46
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.381
korkma , korkma :18:
belkide çıkmıcak boşuna telaş yapıyorsun
sen asıl o şekerli suyu nası içcen onun için kork
6 ayda 5 kilo normal tabi canım
sen zaten kilolu hamile kaldığın için fazla almaman senin lehine önemli olan bebeğin sağlıklı olması
bende 6 ayda 10 kilo almışımama 51 kiloyla hamile kaldım
bayramdada şekerim yok nasılsa diye çok yüklendim cırcır oldum
hoşgeldin mehmet oğlan
sen mobilya işini halletmiştin sıra bizde hadi bakalım
bayramın nası geçti
kızlar siz 5000 lerden 6000 lerden bahsediyonuz şaşırdım
ben 500 lira yeter diye 500 ayırdım sadece doğum parası. ssk ile anlaşmalı benim gittğim hastane ve 500 liraya çıkıyorsun tabi sezeryan o kdar, normal yaparsam ki inş. normal olur o zman dahada uygun oluyo
Allah kolaylık versin hepimize
tabi doğru söylüyosun başka hastanelere bakmak da fayda var kontrolun senin kaç haftada bir oluyo rudi bana da 3 hafta var aslında iki hafta var bir hafta doktor burda degil onun icin bu ay uzadı .
Anakucağı Taşımalar
burda fiyat 77 lira
ama ben gebze polide sordum 67 liraydı fakat kalmamıştı, bundan alıcam ben turkuaz olanından
günaydın güzel annelerrrr......
uzun zamandır foruma girip okumadım vakit bulabilirsem geriye doğru okumaya başlayacam
umarım üzücü haberlerle karşılaşmam
bu hafta detaylı ultrasonum var,şeker yüklemem var bunun yanında lekelenmelerim var kasıklarımda ağrılarım var
anlayacağınız var da var bakalım sonumuz hayrolsun
öğleden sonra hematolojiye gidiyorum
bakalım cleaxn hakkında ne düşünüyorlar
bazı dr lar bu haftalarda kesiyorlarmş ben keislmeisnden yana değilim
hayrlısı bakalım ne diyecek dr..yarında şeker yüklemesi var
merhaba canım,
ne düşünüyorlarmış iğne hakkında sorabildin mi?
birde coraspin kullanıyor musun ben hala kullanıyorum doğuma 1 hafta kala her 2 sini de bırakacağım. inşallah planlı doğum olur.
günaydın güzel annelerrrr......
uzun zamandır foruma girip okumadım vakit bulabilirsem geriye doğru okumaya başlayacam
umarım üzücü haberlerle karşılaşmam
bu hafta detaylı ultrasonum var,şeker yüklemem var bunun yanında lekelenmelerim var kasıklarımda ağrılarım var
anlayacağınız var da var bakalım sonumuz hayrolsun
bir selamda benden kizlarr
benimde bugun detyli icin randovum vardi kizimi gordum ,artik buyudugu icin tum sekilde goremiyoruz hep ayri ayri olunca insan cok bisey anlamiyor, en cok sevindigim herseyin yolunda iyi olmasi ve yuzunu tam gostermesi, oncekinde tam gorememistim bunda pek net degildi ama yine iyiydi, burnu ayni esim o kesinlenlesti
kilosu ise yine fazla degil ama yinede normal dedi 1562 gr olmus, yani kucuk ve minyon bi kizimiz olcak
cinsiyetini bi daha soyleyimmi dedi, benim kalp gum gum atti erkek dicek diyeesim beni korkutuyo hadi erkek derse diye :) bugunde gorumcem durmus ruyamda gordum kocaman bi oglunuz olmus icime kurt dustu, kesin kiz dedi, yani kiz oglan farketmezde artik herseyi aldik isimi ayarladik bu zamandan sonra erkek olunca biraz sok yasardim
birde benden bi once komsumuzun kizi vardi onunla aramizda bikac gun var onunkinin kiloda 1600du, yazik heyecandan oluyodu millet diyomus senin karnin nasil kucuk diye, iyice kizin psikolojisini bozmuslar nasil sevindi kizcazz
iste 11 ekimden sonra hazirda bekleyin 11 kasima kadar dedi,babamiz pek sabirsiz ikidebir ne zaman gelcek diye sorup duruyo :)
simdilik bizden bukadarcik, diger muayenem ise ayin 19 da insallah
canim kolestrol aceba normaldedemi vardi yoksa hamileliktemi cikti
pek bilgim yok ama mutlaka dikkat etmeni soylucektir,bazi yiyecekleri yememen gerektigini soyler ,insallah atlatilcak biseydir
oyle deme canim kolestrol cikti diye sekerde cikcak degil aklina kotu getirme ,insallah doktorun olumlu biseyler der