- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.121
oh herkes burda ne güzel
gitti mi herkes gidiyor
geldimi herkes geliyor
aynen öyle canım 1 haftadır kendi kendime konuşuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh herkes burda ne güzel
gitti mi herkes gidiyor
geldimi herkes geliyor
canım bendede var 1-2 çatlak,dün iyice inceledim görünce nasıl sevindim anlatamam
eşim gülüyor bana olsa dert olmasa dert diyor
çatlaklarımı seviyorum ben her gün mutlu oluyorum
ve çatlak olmaması için hiç birşey yapmayacağım
onlar benim yavrumun bana hediyesi
mutlu oluyoırum gördükçe.
kaçıncı haftada başlıyor çatlaklar canım
bende sadece bebe yağı kullanıyorum o da aklıma geldikçe ama daha çatlak göremedim erkenmi acaba çatlamıyım
benim her işimde olduğu gibi çatlak işimde ters
insanın diz kapakları çatlar mı başka yer mi bulamadın
diz kapaklarım çatladı şuan inşallah oraylada sınırlı kalır artık
çok güzelmiş canım bayıldım.ama baya bir zor gibi gözüküyor
güzelmiş örgümü bu nasıl yapıyolar bunları hayret ediyorum yahu :)
merhaba arkadaşlar bende 5+5 hamileyim
daha kalp atışlarıı duymadık bu konuda çok endişeliyim...rabbim yardım etsin siz tecrübelisiniz...
6+1 de gitsem duyarmıyım sizce?
birde crinone jeli 12. haftaya kadar kullanacakmışım...aile hekimine gittim yazmadı..devlettende bi türlü randevu alamadım ne zormuş devlet hastanesinde doktorla görüşmek...randevusuzda bakmıyorlar kadının teki ağrıdan kıvranıyodu yüzüne bile bakan yoktu valla randevusu yok diye...
kan pıhtılaşmamda var benim acaba onuda yazıyormu doktorlar gitmişken bide onu sorayım tabi randevu alabilirsem.. doktor tersler mi acaba diyede korkuyorum...sormasam mı hiç...
battaniye güzel ama nasıl yapıyorlar bende hayret ettim
bende yapıyorum şuan battaniye motif motif beyaz renk yapıyorum altına bez geçilcek kenarları fırfırlı olcak
inci dikerim birde belki.
suan bunu oruyorum bacaklari gectim gogsune geldim ,burda birazini daha orurum insallah
bellacim evet orgu ben tigla oruyorum , bunun semasi var bilgisayardan ciktini alip ondan bakarak yapiyorum, semasi tek olunca anlasilmiyor ama ben ciktini almadan bikac parcaya ayirdim oyle cikardim ozaman rahat oruluyo
merhaba arkadaşlar bende 5+5 hamileyim
daha kalp atışlarıı duymadık bu konuda çok endişeliyim...rabbim yardım etsin siz tecrübelisiniz...
6+1 de gitsem duyarmıyım sizce?
birde crinone jeli 12. haftaya kadar kullanacakmışım...aile hekimine gittim yazmadı..devlettende bi türlü randevu alamadım ne zormuş devlet hastanesinde doktorla görüşmek...randevusuzda bakmıyorlar kadının teki ağrıdan kıvranıyodu yüzüne bile bakan yoktu valla randevusu yok diye...
kan pıhtılaşmamda var benim acaba onuda yazıyormu doktorlar gitmişken bide onu sorayım tabi randevu alabilirsem.. doktor tersler mi acaba diyede korkuyorum...sormasam mı hiç...
Ben de tuzu yasakladım bugunden itibaren kendime.
ben şahsen 20.11.2011 i çok beğendim.Umarım gönlünüze göre olur herşey..
şeker rica etsem bana mail atabilir misin şemayı anneme yaptırıyım bende :))))
okeylersen özelden yazıyım sana adresimi
mersi şekerim yazıyorum mesaj şimdi :)))))))
canım 6 haftadan sonra git garanti olsun bide duyamayıp canını sıkma
sağlık ocakları çok değişmiş herşeyi yapacaklarmış gibi geldi bana
bu pıhtılaşma için arkadaşlar marmaraya gidiyo yanılmıyosam
doktorun işi seni tedavi etmek seni tersleme lüksü yok azcık dik durursan bişeycik yapamaz
Masallah size Allahim kucaginizada almayi nasip etsin
6. haftada duyanlar oluyo ama duymayadabilirsin bazen gec oluyo kafana cok takma bir haftadan sonra duyarsin
ben o jeli falan kullanmadim, yine turkiyedesiniz sanslisiniz, ben turkiyede tedvi gordum yurt disinda yasadigim icin dondum, burda ilac vermiyolar, turkiyedeki doktorum kesinlikle bu ilaclari kullanman gerek dedi ama burda kac doktora gittiysek yok bu ilaciu biz veremeyiz dedi ve kullanamadim hamileligimde biraz problemli gecti
aman arkadasim doktorun ne kullan diyosa uzerine dus al degilse problem olursa daha kotu olur , yine turkiyede yapilabiliniyor burda hic yapmiyolar
pirtilasma hakkinda bilgim yok ama doktor terslermi diye aklina getirme, sende tup bebeksin ve bu tup bebek tedavisini yasayanlar bu duruma kolay gelmedi, biz normal hamilelerden kat kat ayriyiz ,doktorlar bikana kadar soru sorcaz bu bizim hakkimiz ,o seni tersliyorsa gerekince sende tersliceksin, onlar icin evet siradan bi bebek yada hamile olabilir aksama kadar kac hamile geliyo ama bu bizim yada senin icin siradan bi bebek degil mecbur soracaksin cekinmiceksin , ben cojk zaman sorcaklarimi unutuyorum doktora dedim bidahakine tum sorcaklarimi kagida yazip gelcem dedim oda guldu olur dedi :)
canım hesaplanan 40 haftada doğum yapan sayısı sadece % 5 miş yani genelde 38 . haftayı doldurunca doğum gerçekleşiyormuş 25 kasıma kalmaz senin bebiş:))))umarım herşey dilediğince olur :79:
bende takılmıştım 11/11/11 e ama satımla tutunma süreci birbirine uymuyo bir hafta ileri attılar ben bide normal doğum istiyorum aralık annesi olabilirim
ben de aralık doğumluyum belki aynı güne gelir