2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ben yine, rudi bende yaptirdim canim ama ben yurtdisindayim, burdddda fiyatlar daha fazladir diye dusunuyodum ama bu fiyat banada yuksek geldi... ben canim kayit islerini herseyi yaptirdim, eve bana kordon kaninin toplancagi iki takim gonderdiler, dogumda goturmem icin, 1600 kanada dolari verdim...turk parasida 3.000 yakin olmasi lazim.. toplanilan kordon bagi dondurmaya yeterliyse yilda 240 dolar diye hatirliyorum... ama toplandiktan sonra eger ikisininkide yeterli ise... 950 dolar daha verip 10 yillik odeme olcak/.... ama nerdeyse kafa kafaya ayni para...

maddi yonden sayiden canim zorlayabiliyor ama bebeklerimizin gelecegei icin yapaildimiz en mantikli yatirim olduna inanmaktan bir dakika bile vazgecmedim....

hayırlı olsun bebislerin cinsiyetleri benimkilerle aynı,bende evden dısarıya cıkmıyodum 4 aydan sonra cıkmaya basladım
ayklarım benim ki de şişik .....bugün de acayip sıcak yanıyoruz.

burası da yanıyor çıkmadım bugun hiç dışarı yemek yaptım, evi süpürdüm vileda yaptım otur otur sıkıldım napayım..birde kilolar aldı başını gidiyor..
senin bebişler de hayırlı olsun tekrar caNım isim bulamıyorum ben yaaaa... her kafadan bir ses çıkıyor ama hiçbirini yakıştıramıyorum miniciklerime...

Merhaba Sılanaz;
Kız ve erkek bebeklerin kalp atış hızının birbirinden farklı olduğunu okumuştum. Belki bebişlerin biri kız, biri erkektir.

Vallahi canim hadi hayirlisi bakalim, ins. demek isterdim cidden, ama hakkimda hangisi hayirliysa o gelsin,... kayinvaldemde yanimdaydi... o bile dedi bunlarin niye birinin kalbi daha hizli, digeri daha yavas... onun bile diukkatini cekmis ama butun tahlilerimiz temiz... normal dedi doktorda hayirlisi bakalim ins.

Amin canım cümlemizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelip büyürler inşallah...
bir sonra ki randevun 1 ay sonra değil mi olsun beklemekte güzel zaten senin kalp atışları farklı demişssin ya seninde biri kız biri erkek tir.. hepimiz ki aaynı ne güzel...

yok kız geçmemişsin sen 55 le hamile kalmışssın ve 6 kilo almışssın
ben 53 ile kaldım ve 7 kilo almışım yaniseni sollamışım tatlım üzülme ben de bu iştah varken gecemezsin beni :)
ne güsel ayakların şişmiyormuş ama fazlada yürümeyelim değil mi Allah korusun bebişlerimizi akşam üstleri serinleyince çık biraz yürü yeterli olur sanırım...

AMINNN, Evet Agustos 9'da bekleycez artik, hayirlisi bakalim... ama benim bu ay sonu bir randevu var uclu ultrasound olmasi lazim, belki diyorum orda soylerler hayirlisi bakalim.... ya ben inanki diyorum hic ogrenmeyim ama bu disarda bebek kiyafetleri gordummu icim gidiyo ve aliyorumda, cinsiyetlerini bilsem hani hem alisveris bana morle bir hareket oluyor hemde eksikler yavas yavas halolur, doktor bile dun takiliyor oyle asiri siritan bir kilom yok ama bugunlerinin tadini cikar, son uc ay bu kadar hareketli olamiycan diyo,, ve inanmayada basladim.. benimkiler daha 4.aylik dun 5 ay 1 hafta hamilelik bir bayan vardi, onun gobeginin nerdeyse iki kati gibiydiii.... dusun bide 3 ay sonraki halimizii.... olsun hayirlisi bakalim....

evet canım fiyatlar aynıymış neredeyse.
burada öncesinde hiç bir ödeme yapılmıyor kitleri 7.aydan itibaren gönderiyorlarmış eve doğumda yanımızda kitler dr takacak bebişlerin göbüşlerine aynı zamanda kök hücre için anlaştığımız kurumdan biri hastaneye anında gelecekmiş ve kiti toplanan kanlarla birlikte alacak laboratuarlarında inceleyecekler eğer yeterli sayıda ise ödeme nakit veya kredi kartı ile o andan itibaren yapılacakmış.bu arada ben maddi açıdan doğum masrafı,odası gibi masraflardan dolayı ancak bu ücretin yarısını karşılayabilirim ama diğer kısmınıda bebişime gelen hediyelere finanse etmeye çalışacağım ( altınları bozdurarak)
hayırlısı ile o günleri görürüz inşallah..

AYY rudu guldurdun beni....tedavi sureci dogum kontorol haplari, igneler zaten yapti bende kiloyu bacim, aman hic sikayetim yok simdi kahvalti yaptim diyom mutfaga bi dahmi gitsem burda sabah 10:00 daha, az az yiyiyorum ama sik aralikla yiyiorum boylece bulantimda olmuyor.... kiz bendende ayni suda cok iciyorum ins. gebelik sekerimiz cikmaz bacim... haklisin oyle yapcamki yuruyus yani daha cok yiyeyim :)

aynen canım benim de başımdan 3 tedavi geçti incecik ben şimdi kendimi tanıyamıyorum eski fotolarıma bakıp duruyorum.. ahhh ahhh ederek..
ne ise iki bıcırın peşinde koşarkan mum gibi eririz. her şey bebişler için...yemek yiyorum ama daha üzerinden 15 dakika geçmeden tekrar bir yeme isteği var bende, kendimi tanıyamıyorum ve tanımlayamıyorum,yemek için yaşayanlardan oldum çıktım... biz çoğu kişiye ikiz oldugunu söylemedik görenler 6 aylık diye tahminde bulunuyorlar. vay halimee... ahh canım bende günde 3 lt su içiyorum inşallah şeker neym ile uğraşmayız diyet hiç bana göre değil açıkcası...

sen kıyafetleriher iki cinsiyete uygun olandan al ne de olsa biri kız biri erkek dedim sana :) güven bana dermişim..

haklısın canım ya daha çok dikkat edicem artık.çünkü baya şişmeye başladım karnımda çok sertleşiyo akjşam üzeri acayip geriliyo heralde karnımda şişiyo.zaten nefes kanallarımda darmış.zor nefes alıyodum şişince iyice zor nesef alıyorum.artık tuza elveda

Merhaba kızlar
benim hayırlısı ile bir kızım bir oğlum olacak
dün dr kesin dedi değişmez sanırım artık. henüz alışverişe başlamadım 1 ay sonra inşallah başlarım...

ayyyy ne güzel yaaa en güzel hediye vallahi yaa
daha ne istenir ki süper bu
1 kız 1 erkek
tebrik ederim canımmmmmmmm

Canımcım, bebeğinin ismini çok beğendim. Allahım hayırlı uzun ömürler versin, adıyla yaşatsın. Tuz olayında buradan destek olalım birbirimize bol su almaya dikkat edelim. En az 2 lt. Akşamları konuşuruz. Bende senin gibi ilk zamanlar çok turşu yedim. Zaten turşu hastasıyım, çok severim. Gebelik öncesinden beri tansiyonum düşük olmasına rağmen ileride yüksek tansiyon hastası adayı olacam galiba.

Şeker ölçümünde inşallah bir problem çıkmaz. Hadi hayırlısı..

saol canım teşekkür ederim.tuzu ben bugün sadece yemeği pişirirken biraz attım sonra yerken hiç eklemedim üstüne:)bizim evde ben 2 güne bir tuzluk doldururum normalde:)) bakalım kaç gün gidicek tuzluk:) suyu ben acayip içiyorum zaten canım 3 litre falan içiyodum zaten şimdi havalar ısındıya 4 lt yi geçiyodur heralde.dolaptan buz gibi içiyorum inş hasta olmam diye diye.evde iki kişiyiz 2 günde bitiyo damacana:)benimde tansiyonumda düşük genelde şimdide gayet normal çıkıyor tansiyonum.inş tansiyon hastası falan olmayız kız bide onu çıkarma hayatımdan temelli çıkarmak istemiyorum tuzu.

kızlar bir ürün gördüm tam biz pimpirikli anneler için özellikle ankara06 canım tam sana göre bişey bence bu :))
gerçi haftalar ilerledikçe içimiz dahada rahatlıyo ama paylaşıyım dedim.
sahibinden.comda gördüm
Hamileler için "Bebe Sonunds" Bebek Sesi Dinleme Cihazı
karındaki bebeğin kalp atışlarını,hıçkırığını falan dinleyebiliyormuşuz.bide kaydetme özelliği falan varmış.fiyatıda 60 tl
resmini ekleyecektim ama kopylamıyor resmi linki veriyorum
Hamileler için "Bebe Sonunds" Bebek Sesi Dinleme Cihazı sahibinden.com'da burdan bakabilirsiniz tatlı anneler:112:
bu arada buraki ikinci elmiş sonradan farkettim ama sıfırıda bulunur heralde:)

Son düzenleme:

Slm

Ben yaptim odemeleri vallahi, kit'lerde geldi... dogumda zaten yaninda olmazsa hic bir anlami yok.... burdada ayni ariyosun gelip aliyolar.... haklisin canim burda devlet karsiliyor, ben simdiden hastane yatis formlarini doldurup doktoruma verdim... ama benim akilli, ve heycanli kocam ozel oda isaretle dedi gecesi 240 dolar, onun harici bide doktorlar topladikalrikordon kani icin 100 dolar istiyolar yani 200 dolarda oraya.... ama diger hersey bedava... 4 kisilik odayi tercih etsem oda bedavaydii...

Oda nasil oclak bende biliyorum burda hersey ates pahasi, her ay kenara atmaya calsiiyorum simdiden,... bizde kara kara dusunduk bu kordon bagi masrafini gorusmeye gittimiz gunun, ogleni kayinpedeerim geldi, esim anlatti nereye gittimizi.. cok dogru bir akdar vermissiniz, Visa'yi ben oderim dedii... o yonden sansli ciktik.... eee diyom cocuk odasinida kaynanam dizer hahhahha.... yok kiz takiliyom ama ben hayirlisi ile bir dunyaya gelsinler.. yer yatagindada yatirmaya raziyim... anam burda altin filan yok vallahii, anca Turkiye'ye glediimmi belki yakin akrabalar bir degil iki sanmiyom altin takan olsun ama takarlarsada hani guzel olurr ... ne kotuyuz yaa....

KizlaR BEN bu cihazdan benzeri bugun aldim, burdada 30.99 dolar cok ucuz dedim aldim turk parasi o civara geliyo zaten ama 5 aydan sonra benimkiler daha 4 aylik, gerimi versem dedimm... sonra dedim bosverr....

Gulsum icin muhtesem bir cihaz vallahi, ama canim ne yapsin kolay bulmadik hic birimiz, gulsum test zamninda beri boyle, boylede gider. bebek dogar yine edniseler bitmez... bugunumuze cok sukur

Ben de bir internet sitesinden aldım. Hatta önce aldığım bir tane bozuk çıktı, kendi kalbimi dinlemeyi akıl edip onu da duyamadığımı farkedene kadar aklım başımdan gitti niye bebeğimin kalp atışını duyamıyorum diye. Neyse onu iade ettim, başka bir yerden sipariş ettim. 12. haftadan beri daraldığım zaman, 2-3 günde 1 bebeğimi dinliyorum. Hareketleri hissetmeye başlayana kadar da kullanacağım bu gidişle. Ben yalnız ilk aldığım bozuk çıkınca ikincisini biraz pahalı aldım aynı stresi yaşamamak için.İlki 60 Tl'ydi, ikincisi 110 TL.

tabiki çok şükür bugünlerimize.hiç birimiz kolay bulmadık yavrularımızı diyorum ya hepimiz pimpirikliyiz ama gülsümcüm hepimizden pimpirikli.inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırızda büyütme telaşına düşeriz.

ben hareketlerini hissetmeye başlamamış olsaydım kesin alırdım bu cihazdan.daha yeni gördüm böyle birşey olduğunu.şimdi zaten hareketlerini hissettiğim için gerek yok.sen zamanında almışsın canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…