2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sorma bende öğreneli4 gün oldu bende bugün pantolonlar sıktı diye tayt giydimaslında o kadar çok yemiyom ama sanırım bizde şişlik var ama geçer demi vücut alışınca regl olmadık ya

benim 6. haftaya kadar şişlikten düğmelerim kapanmıyodu kapansa nefes alamıyodum.şimdi 7. haftamdayım en azından sabahları rahatlıkla giyebiliyorum pantolonlarımı ama akaşma doğru beli oturmaya başlıyo.kaşma kadar rahatım yani:))

kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....[/QUOTE]

canım 7 haftalık sat 25 ocak

pileo,hatcaq sosyalcim bilgileriniz eksik....... kaç haftalık hamilesiniz sat kaç?

o zaman tecrübeyle sabit şişlik biraz incek diyebiliriz umarım benimde senin gibi olur çünkü bu hızla gidersek birkaç ay sonra karnım hakkaten burnumda olur

bende daha 5. haftadayım hatta bugün girdik ama kıyafetlerin beli sıkıyo( nefes alamıyorm sanki hatta dün bi taytımı giymiştm belinde lastik vardı dikiş yerinden kestimde rahat nefes aldım

suislim benim satım 9 şubat cnm:))

canım beni de ekle listeye hesabıma göre 5 haftanın içerisindeyim. 6 şubat adet tarihimdi.

canım SAT 29 ocak 6 hafta

kız yoksa seninki ikizmi

cnm valla doktorda sonuca göre olabilir dedi ailedede var yani ama tek kese gördü sonradan ikincide olabilir yada tek yumurta ikizide olabilir bilmiyorm bakalım cmtsi gideceğim doktor ne dicek merak ediyorum..

cnm valla doktorda sonuca göre olabilir dedi ailedede var yani ama tek kese gördü sonradan ikincide olabilir yada tek yumurta ikizide olabilir bilmiyorm bakalım cmtsi gideceğim doktor ne dicek merak ediyorum..

aaa ilede varmı ozaman olma ihtimali çok yüksek......

Allah gönlüne göre versin canım umarım istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…