2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benimde hafta sonu tatili var sabırsızlıkla onu bekliyorumben öğreneli 4 gün oldu ama beslenme konusunda sanırım kötüyüm işte sabah süt içiyom öğlen kebap pide:26:ama düzene sokcam daha alışamadım bu haftayı atlatırsam inşallah sigarada aklımdan gider böylece daha sağlıklı beslenirim ama meyve ve suyu çok severim bol bol tüketiyorum zaten midem hiç bulanmıyo sadece ne yesem şişlik oluyohaftaya daha hafif ve sebze ağırlıklı beslencem ve hergün güne yumurtayla başlicam

saol cnm ama maalesf obir baba ve 3 çocuğu var yani eşi çalışmıyo ne anlıcak halden işte hemde berbat bişe özel sektör mecbur olunca oturup kalıyorum işte

eşi çalışmayan anlamıor zaten....kimden duyduysam böyle sıkıntı çıkaranları hep eşi ev hanımı...Allah görüyor mutlaka onad bir uyarı gelecektir tabi o anlarsa.....Allah bebişin hatrına sana kolaylık versin o arkadaşa insaf versin...dili ağzı bağlansın sesini çıkaramasın sana.....

Allah yardımcın olsun....inş sağlıklı güzel haberler almayı nasip etsin..

senin özel sektörmü ş kolay değil....o koşturmacada ertsi günede yemek hazırlamak....benim vaktim çok o yüzden yapabiliyorum.... annen gelince yaptıklrında işede götürürsün işte rahat edersin ne güzel .....

civa içeren balıklar zararlıymış ama ton balığıda varmı içinde bilmiyorum..neyse onuda yemeyim dr gidene kadar bari.....

bu nasıl insan yaaa...bu kişi evlimi peki? eşi çalışıyormu? halden anlamdığına göre bunlardan hiç biri değil sanırım....Allah yardımcın olsun....özel sektör çok zor yaa .....

ben napim daha müdürümün haberi yok. söyleme gereksinimi duymadım.sanki söyleyince işimimi azaltacak hayır. o zaman karnım çıkınca kendisi anlasın

ayy canım sorma benimki bayan bide iki çocuğu var bu çocuğuda ne kadar istediğimi biliyor ben çektim sende çek misali işte Allaha havale ettimm ..

aaaaa hadi be bide kadın mı aman yarabbim yaaa nasıl hemscinslerimiz var....hadi erkek diyorsun anlamaz kadın ve bir anne bunun anneliğinden ne olacak....seninki daha vahimmiş....Rabbim ağzını dilini bağlasın senle uğraşamasın.....

cnm benım doktorum ılk uc ay bulantı vs vs oluyo zaten ıllakı zorla bıseyler yeme dedı tek ıstedıgım ac kalmıcaksın dedı.hazır gıdalardan meyve suyu salam sosıs ketcap mayonez yasak yanı herseyın dogalını yıceksın ama gunde 3 lıtre sıvı 1 yumurta sut ve yogurt bunları ıhmal etme dedı sımdılık ama 3 uncu aydan ıtıbaren de nelerı yemen gerektıgını zorunlu onları ben sana soylıcem dedı.yanı ılk aylar cok zorlamayın dıyo o zaten sızden alcagını alıyo dıyo.

Son düzenleme:

:)) canı et çekenlerin oğlu olurmuş sebze meyve isterse kız öyle derler hayırlısı artık..

cnm inşallah tutunur kötü düşünme allahım bizlerden almasın onları hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

ben napim daha müdürümün haberi yok. söyleme gereksinimi duymadım.sanki söyleyince işimimi azaltacak hayır. o zaman karnım çıkınca kendisi anlasın

seninki daha iyiymiş....hiç değilse bir şey der canın sıkılırdı iyi yapmışın....

evet onu bende duymuştum...ilk 3 ay depolardan besleniyormuş önceki yediklerimizden....bulantılardan yemekten tiksinmeler oluyormuş bunun bebişe zararı yokmuş....o kendi besinin alıyormuş anneden...

valla kızlar sizin halinize ben üzüldüm size sorun sıkıntı çıkaranlara bir güzel dua ettim....inş kabul olur.....

ağzından bal damlıyor canım amin amin inşallahh
bazen iyi bazen kötü yuvarlanıp gidiyoruz şimdilikk ..dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor çokk

isim haftamız sat cinsiyet
kubi 6.hafta 26.Oca
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta
aselkuzum 5.hafta 06.Şub
istemnur 6.hafta 27.Oca
narot 5.hafta 06.Şub
hatcaq 10.Şub
dryyvz 5. hafta 06.Şub

kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....

Evet doğru ama
Annelik içgüdüleri sanırım çatlayana kadar yiyorum tabi bunda sigara bırakmamın çayı azaltmamın etkiside var şimdiden kotlarım olmuyo tayt giyiyorum 2 kg aldım sanırım 10 günde :))

Benim sat 8 şubat canım..

sat 28 ocak 6+4 görünüyor ama geç döllenme 1 hafta geriden gidiyoruz inşallah açığı kapatacağızzz

sorma bende öğreneli4 gün oldu bende bugün pantolonlar sıktı diye tayt giydimaslında o kadar çok yemiyom ama sanırım bizde şişlik var ama geçer demi vücut alışınca regl olmadık ya

sorma bende öğreneli4 gün oldu bende bugün pantolonlar sıktı diye tayt giydimaslında o kadar çok yemiyom ama sanırım bizde şişlik var ama geçer demi vücut alışınca regl olmadık ya

:)) hiç sanmıyorum şişlik olsun geçmez kendimizi kandırmayalım
Doğumdan sonra veririz tosuncuklar gelsinler bi sağlıkla dünyaya

Son düzenleme:
:)) hiç sanmıyorum şişlik olsun geçmez kendimizi kandırmayalım
Doğumdan sonra veririz tosuncuklar gelsinler bi sağlıkla dünyaya

kaç kilosun canım şu anda boyun kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…