• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
:60::60::60:sorma bende öğreneli4 gün oldu bende bugün pantolonlar sıktı diye tayt giydim:60:aslında o kadar çok yemiyom ama sanırım bizde şişlik var ama geçer demi vücut alışınca regl olmadık ya:46::56::64::62:

benim 6. haftaya kadar şişlikten düğmelerim kapanmıyodu kapansa nefes alamıyodum.şimdi 7. haftamdayım en azından sabahları rahatlıkla giyebiliyorum pantolonlarımı ama akaşma doğru beli oturmaya başlıyo.kaşma kadar rahatım yani:))

kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....[/QUOTE]

canım 7 haftalık :16: sat 25 ocak

pileo,hatcaq sosyalcim bilgileriniz eksik....... kaç haftalık hamilesiniz sat kaç?

:60:
benim 6. haftaya kadar şişlikten düğmelerim kapanmıyodu kapansa nefes alamıyodum.şimdi 7. haftamdayım en azından sabahları rahatlıkla giyebiliyorum pantolonlarımı ama akaşma doğru beli oturmaya başlıyo.kaşma kadar rahatım yani:))

o zaman tecrübeyle sabit şişlik biraz incek diyebiliriz umarım benimde senin gibi olur çünkü bu hızla gidersek birkaç ay sonra karnım hakkaten burnumda olur:60:

bende daha 5. haftadayım hatta bugün girdik ama kıyafetlerin beli sıkıyo:(( nefes alamıyorm sanki hatta dün bi taytımı giymiştm belinde lastik vardı dikiş yerinden kestimde rahat nefes aldım:9::9:

suislim benim satım 9 şubat cnm:))

isim haftamız sat cinsiyet
kubi 6.hafta 26.Oca
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta
aselkuzum 5.hafta 06.Şub
istemnur 6.hafta 27.Oca
narot 5.hafta 06.Şub
hatcaq 10.Şub
dryyvz 5. hafta 06.Şub

kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....

canım beni de ekle listeye hesabıma göre 5 haftanın içerisindeyim. 6 şubat adet tarihimdi.

isim haftamız sat cinsiyet
kubi 6.hafta 26.Oca
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta
aselkuzum 5.hafta 06.Şub
istemnur 6.hafta 27.Oca
narot 5.hafta 06.Şub
hatcaq 10.Şub
dryyvz 5. hafta 06.Şub

kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....
canım SAT 29 ocak 6 hafta

kız yoksa seninki ikizmi:1:

cnm valla doktorda sonuca göre olabilir dedi ailedede var yani ama tek kese gördü sonradan ikincide olabilir yada tek yumurta ikizide olabilir bilmiyorm bakalım cmtsi gideceğim doktor ne dicek merak ediyorum..

cnm valla doktorda sonuca göre olabilir dedi ailedede var yani ama tek kese gördü sonradan ikincide olabilir yada tek yumurta ikizide olabilir bilmiyorm bakalım cmtsi gideceğim doktor ne dicek merak ediyorum..

aaa ilede varmı ozaman olma ihtimali çok yüksek......

:nazar:

Allah gönlüne göre versin canım umarım istediğin gibi olur:4::emir_bebek:

Back
X