- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.681
bu arada dünün bi özetini geceyim..

ben şimdi bizim hemsire bacı ya sinir olmustum ya dün aradım kocayı gel dedim aşıya gidiyoz..hazırladım cocugu gitti 4. ay aşımızı olduk..hiç aglamadı..herhalde kadının eli hafif..
ya da benden artık dayak yicegini anladı..işine sıkı sıkıya sarıldı..öyle ki erdem arabaya gidene kadar uyudu.bizde semt pazarına gitti alısverişe..dogumdan sonra ilk defa semt pazarına gittim.hava da güzeldi..aldım barbun u ..omega hesabı..aldım ısırganı dereotunu marulu..süt hesabı..
bu arada boyu kilosun yeterli cıktıgı için 22 nisana kadar sadece anne sütüne devam ediyoruz..valla kolayıma geliyo..bu cocuk böyle devam ettikce bende devam etcem herhalde..ne bileyim..

geldik eve hala full uyuyo ates neyim olmadı agrı olsa uyumazdı herhalde oda olmadı..gamze bu arada bizim 2. ay asımızda bacakta sert bi kitle yapmıstı 3 haftaya anca geciyo.telaşlanma..şişman bacakta iğne yeteri kadar ilerleyemiyo..böööle sert bi şekilde sisiyo..sorun yok yani.

bebek uyudu diye bizde yeni bi diziye basladık internetten..oneririm cok güzel..ismi alcatraz..bi heyecanlı..tüm aksam onu izledik..

yarın paintball yapmaya gidiyoz..ilk defa yapıcam cok heyecanlıyım

ordan da mangala baglıcaz..izmir bi güzel oldu..kaşe kabandan birden kolsuz tişörte gectik..sucuk mangal falan yani...cok komik..
neyse haftasonu giremem nete..cok öptüm sizi..pazartesi görüsürüz..

ben şimdi bizim hemsire bacı ya sinir olmustum ya dün aradım kocayı gel dedim aşıya gidiyoz..hazırladım cocugu gitti 4. ay aşımızı olduk..hiç aglamadı..herhalde kadının eli hafif..

geldik eve hala full uyuyo ates neyim olmadı agrı olsa uyumazdı herhalde oda olmadı..gamze bu arada bizim 2. ay asımızda bacakta sert bi kitle yapmıstı 3 haftaya anca geciyo.telaşlanma..şişman bacakta iğne yeteri kadar ilerleyemiyo..böööle sert bi şekilde sisiyo..sorun yok yani.

bebek uyudu diye bizde yeni bi diziye basladık internetten..oneririm cok güzel..ismi alcatraz..bi heyecanlı..tüm aksam onu izledik..

yarın paintball yapmaya gidiyoz..ilk defa yapıcam cok heyecanlıyım

neyse haftasonu giremem nete..cok öptüm sizi..pazartesi görüsürüz..