- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.681
kızlaar slm.. nasılsınız canlarım, cici sanal arkadaşlarım benim.. şirin bebişleriniz nasıl bakim.. inşallah herkes iyidir, sağlıklıdır.. ya ben özledim siziii... valla muhabbetinizi özledim ya.. gelcem kaç gündür ama, çok yoğunuz, hem davetler hem misafirler bitmedi gittii.. şirineler ve prensler nasıl bakim.. benim sıpamın 3 haftadır kaka sıkıntısı var ya.. çarşamba ve ctesi yapıyo kaka, haftada iki gün.. şaka gibi.. aslında emirin bi sıkıntısı yokta ben sıkıntı yapıyorum.. inşallaah düzelir.. bu hafta sonu için güzel günler diliyorum hepinize.. öpüyorum hepinizi.. fırsat bulunca gelecem yine, özledim sizii..
neyse geçmiş olsun üzme canını ben hala eski kafayım intten alışveriş kafamı karıştırıyo hala eski sistem alışverişe devamKartımdan çektikleri parayı bir hafta boyunca kullanıp üzerinden kar ettiler bir de.Offf çok sinir oluyorum.
kızlaar slm.. nasılsınız canlarım, cici sanal arkadaşlarım benim.. şirin bebişleriniz nasıl bakim.. inşallah herkes iyidir, sağlıklıdır.. ya ben özledim siziii... valla muhabbetinizi özledim ya.. gelcem kaç gündür ama, çok yoğunuz, hem davetler hem misafirler bitmedi gittii.. şirineler ve prensler nasıl bakim.. benim sıpamın 3 haftadır kaka sıkıntısı var ya.. çarşamba ve ctesi yapıyo kaka, haftada iki gün.. şaka gibi.. aslında emirin bi sıkıntısı yokta ben sıkıntı yapıyorum.. inşallaah düzelir.. bu hafta sonu için güzel günler diliyorum hepinize.. öpüyorum hepinizi.. fırsat bulunca gelecem yine, özledim sizii..
teşekürler cnm ii dileklerin için bu arada keşke bzide baston alsaydık koca picercardini aldım tek kişi kullanamıorum bebek kucakta oluyo zor ee iki kişi olduktan sonra arabanın manası kalmıo ben basbasa kızımla gezmeye cıkamayack mıyımselam kızlar.bebek arabsı için evet pıerre cardın güzel ben baktım çift yönlü pratikte.ama işte 350tl.cik.heralde onu alcaz gibi duruor.birde ucuz yollu baston alırız idare ederiz artık.gamze eşine geçmiş olsun.edibe yinemi gezior:13hh valla.bakalım hafta sonu biz napcaz
kızlar mrb geçen hafta o kadar üzülmelerim ve duygusallıgım sizin dualarınz benm dualar derken kocacımın hastalığı ardından her telefonda ben noluy die dua eder oldum.. sonra işten aranıp yarın 13.00 havaalınıda ol demesinler miben tabi o konusup kapatana kadar öldüm resmen içmden bi ses gidio işte inanmak istemedn ama gidio diooo ölüp ölüp diriliyorum boğlacağım nerdeyse eşimin yüzü güldü salak adam şaka yapmış güya bizimkinin tepkisini ölçüyo işine sadık mı fedakar mı die aptal ben o ara neler cektim kocam o hasta haliyle nası üzüldü neyse bütün sıkıntılara rağmen 3gün gitme ihtimali içinde yaşamak bile gideceği günlerden sıkıntılı geçti yani Gaziantepe gitme işi iptal oldu kocam kızımla yanımızda kaldı ama bu dönemde resmen Rabbim hayrlısı die dua ettm ama yinede madem gitmesin diosun o günlerde yinede sıkıntı çekeceksnz der gibi acayip bi grip verdi hala ateşi var kocişin kızıma geçmes inş.:18::18: bu arada dün gecede kızım sabaha kadar uyumadı okadarda kalktıgında pırtttttttt yapıo ama uyumuyo altını açıp bekliiom kakada yapamıo ama rahatsız bi türlü bi sızlanma sürekli ıkınma hali ne pırtmış yap yap bitmio acısıda geçmio neyse olaylar bu kociş hala hasta kızı bgün gece iyi uyusun die 5saat uyutmadım 21.20de uykuya daldırdım az önce emdi kocamda yattı bende sizi kontrol edeyim hem cevap yazıyım dedim topic hafta sonları cansız oluyo galiba ama hafta içide sürekli girenler az girmeye başladı galiba kendimden biliyorum önemli olan topiği ara arada olsa ziyaret edip birnirimizi habersiz bırakmamak sürekli net bağımlısı modu benide rahatsız ediodu arada genelde aynı saatlerde girmeye çalışıyorum rast gelelim sohbet edelim die ama bebişlerin işi belli olmuyo hafta içi gündüz 11 akşam 5e kadar ara ara girerm hafta sonuda kocişden kaçarak nadir öpüldünüzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?