2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada dünün bi özetini geceyim..
ben şimdi bizim hemsire bacı ya sinir olmustum ya dün aradım kocayı gel dedim aşıya gidiyoz..hazırladım cocugu gitti 4. ay aşımızı olduk..hiç aglamadı..herhalde kadının eli hafif..ya da benden artık dayak yicegini anladı..işine sıkı sıkıya sarıldı..öyle ki erdem arabaya gidene kadar uyudu.bizde semt pazarına gitti alısverişe..dogumdan sonra ilk defa semt pazarına gittim.hava da güzeldi..aldım barbun u ..omega hesabı..aldım ısırganı dereotunu marulu..süt hesabı..bu arada boyu kilosun yeterli cıktıgı için 22 nisana kadar sadece anne sütüne devam ediyoruz..valla kolayıma geliyo..bu cocuk böyle devam ettikce bende devam etcem herhalde..ne bileyim..
geldik eve hala full uyuyo ates neyim olmadı agrı olsa uyumazdı herhalde oda olmadı..gamze bu arada bizim 2. ay asımızda bacakta sert bi kitle yapmıstı 3 haftaya anca geciyo.telaşlanma..şişman bacakta iğne yeteri kadar ilerleyemiyo..böööle sert bi şekilde sisiyo..sorun yok yani.
bebek uyudu diye bizde yeni bi diziye basladık internetten..oneririm cok güzel..ismi alcatraz..bi heyecanlı..tüm aksam onu izledik..
yarın paintball yapmaya gidiyoz..ilk defa yapıcam cok heyecanlıyım ordan da mangala baglıcaz..izmir bi güzel oldu..kaşe kabandan birden kolsuz tişörte gectik..sucuk mangal falan yani...cok komik..
neyse haftasonu giremem nete..cok öptüm sizi..pazartesi görüsürüz..

pardon ya rota virüstü..bende bakteri diyom..şimdiden elin mikrobuna karşı bi heyecan oluştu içimde..virütik sey nolcak...

herkese gunaydnnnn , iyi haftasonlarii...biz yeni moda bu saatte dikiliyoruz 3 gundur

Heyoooooooo!Forumda sadece ben varım şu an bir de inle cin,top oynuyorlar.Herkes hafta sonu kayboluyor,bense artık sadece hafta sonları bakabiliyorum nete.Malum çalışmaya başladım.İstanbul da sıcacık bu aralar,inşallah tekrar soğumaz.Kızımla evin her yerine gidebiliyoruz böyle olunca.(Benim evde koridora kalorifer peteği koymamışlar,sadece odalar ısınıyor.)Havalar iyi olunca kızımla "Benim adım Roger,keyfim gıcır!"modundayız.Allah bozmasın.
Ben kızıma doğduğundan beri su bile vermedim ama kırkım çıkar çıkmaz adet olmaya başladım hem de düzenli.Emzirmeyle çok da alakalı değil bence,bünye meselesi.Kızımın kilosu,boyu iyi çok şükür.Bu ay da 450-500 gram kadar aldıysa ben de ek gıda işine 6 ay bitene kadar girmeyi düşünmüyorum;ki evde ölçtüğüm kadarıyla yeterli kiloyu aldı Bilgehan'ım.
Biz araba almadık henüz o yüzden dışarda sürünürüz korkusuyla pek gezmiyoruz ama hava öyle güzel ki...Dur bakalım belki bir avm yaparız pazar günü,hem arabalara falan da bakarız.
Haydi hepinize iyi gezmeler,ben de mışıl mışıl uyuyan kızımı seyredeyim biraz,çığlık atarak gülüşünü özlüyorum o uyurken.
Bir lala da ben yapayım ya,geçenlerde muhabbetini yaptığınızda çok gülmüştüm

Bu arada benim kızım da saçlı doğdu uzun uzun.Ama dökülmüyor saçları.Hep dökülür dediler ama...Ha döküldü ha dökülecek derken daha da uzadılar.Acaba dökülüyor da sarı olduğu için ben mi fark etmiyorum?Gerçi benimkiler de sarı ama kıvrım kıvrım dolanıyor sağda solda,görülmeyecek gibi değil.Çok olduğu için dert etmiyorum.

Ya size şu başıma gelenleri de anlatayım,aklınızda bulunsun.Ben feci bir internet alışverişi manyağıyımdır.Herşeyimi,don-sütyene kadar,internetten alıyorum.Sebze meyveyi bile.Hatta şu anda tedarik sürecinde olan bir ayakkabım var.Markafoni de çok sık alışveriş yaptığım bir siteydi.Geçenlerde bir bot sipariş ettim,kredi kartıyla ödedim.Kampanya süresi dolsun tedarik süreci geçsin derken bir hafta geçti,belki daha fazla.Ben bugünlerde gelir ayakkabım derken bir mesaj geldi telefonuma ürününüzü gönderemiyoruz,paranız kartınıza iade edilecek,diye.Hiçbir açıklama yok.Yahu niye gönderemiyorsun benim ürünümü,madem stokta yoktu niye satışa sundun?Bari doğru düzgün bir açıklama yap şu sebepten,diye.Ben de sinirlendim,şikayetvar'a yazdım.Bir de 10 liralık hediye çeki vermişler bana,çocuk avutur gibi.Neyse şikayetim internette yayınlanınca beni arayıp açıklama yapacaklarmış.Okuldayım ders sırasında aradılar,açamadım tabii ki.Hemen kayıtlı telefonunuzdan ulaşamıyoruz diye mail atmışlar.Cevapladım ben öğretmenim,şu saatler arası arayın,diye.Bir dahaki sefer söylediğim saatte aradılar daha doğrusu çaldırıp kapattılar.O kadar kısa çaldı ki telefon elimi uzatamadan kapandı bile.Anında da yeni bir mail aldım,size telefonunuzdan ulaşamıyoruz.Bak bak ulaşamıyorsunuz demek.Ben de gerizekalıyım zaten.Yeniden şikayet ettim tabii ki.Birkaç kez daha böyle kısacık çaldırıp kapattılar,ulaşamıyoruz,dediler falan.Ben artık sıkıldım uğraşmaktan,şikayet yazmaktan.Vazgeçtim açıklama beklemekten.Bari,dedim,şu hediye çekini kullanayım.Bir de baktım ki çeki silmişler,daha Nisan'a kadar süresi vardı.Hemen bir mail attım nerde çekim,diye ve de tabii şikayet yazdım.Ne yaptılar dersiniz?Telefonumu çaldırıp kapattılar ve bir mail attılar.Sonra iki e-posta daha aldım.Biri diyor ki çekiniz hala hesabınızdadır.(Yani sen gerizekalısın var olan çeki yok görüyorsun.)Diğeri de diyor ki çekinizi şöyle böyle kullanacaksınız,hesabınıza girin,hediye çeklerim kısmını tıklayın vesaire vesaire.(yani sen hem gerizekalı hem beceriksizsin,bir çeki kullanmayı beceremedin.)ÇOK sinirlendim!Girdim şikayetvar'a.Bir daha asla markafoni'den alışveriş yapmayacağım da şuydu da buydu,saydırdım.Ertesi gün çeki hesabıma geri yüklemişler.Yer miyim?Şimdi tam 10 liralık bir şey bulup sipariş verdim.Kuruş bırakmam onlara.10 liralık ürünüm gelsin üyeliğimi iptal edeceğim,eşiminkini iptal ettik bile.Siteyi kötülemiyorum ama...Başımdan geçeni anlattım.Haberiniz ola.
Haydi öptüm herkesi.

Kartımdan çektikleri parayı bir hafta boyunca kullanıp üzerinden kar ettiler bir de.Offf çok sinir oluyorum.

Hoşgeldnnn=)) Ben de arada bakıyorum ama sabah 6dan beri hareket olmayınca haftasonu umudu kestim burdan

Bu arada ben de herşeyimi netten alıyorum , markafoniden ben en son geçen sene alışveriş yapmıştm.Ama bi daha yaparsam sölediklerin aklımda bulunsun

edibe tesadüfe bak bizde bu sabah forma gittik ordan senim kullandığın bebek arabasından aldık tereddütteydim ama içimi rahatlatın bencede kulanışlı bi arabaya benziyo.kemecenin dediği gibi mama sandelyeleri 50 milyon onada baktık yarın alcaz onuda bide sen arabayı kaça almıştın?

hoş geldin can tuıba bunların kakasının bir ayarı yok vala 7 gün kaka yapmayan kızzım şimdide günde 4 defa yapıyo valla bişey anlamadım.:44:

hoş geldin can tuıba bunların kakasının bir ayarı yok vala 7 gün kaka yapmayan kızzım şimdide günde 4 defa yapıyo valla bişey anlamadım.:44:

teşekürler cnm ii dileklerin için bu arada keşke bzide baston alsaydık koca picercardini aldım tek kişi kullanamıorum bebek kucakta oluyo zor ee iki kişi olduktan sonra arabanın manası kalmıo ben basbasa kızımla gezmeye cıkamayack mıyım o kadar para verdikten sonrada baston almaya kıyamıyom iyiki travel almamısım ikisini ayrı almıstım anakucagım baya kullanıslı

ee biz özlenmicek kızlar mıyız cantugba iyyiz tüm topikcek topik bekçisi olduğum günlerin hatırına herkes adına cevap yazdım bende artık o kadar sık giremiorum kızım cok huysuz oldu vede hareketli bide bu ara bende senin gibi sürekli deil ama günde en az bir kere girip düzenli takip etmeyi ama bağımlı olmamaya calısıyorum cünkü cok girdiğim zamanlar ev işlerimi ihmal ediyomusum girmeyince baya iş yaptıgımı anladm nerdeyse bi günde bahar temizliği yaptım ama kızlarıda ihmal etmiorum cünkü cok özlüorum kızlarrrrrrrrrr hepinizi cok seviorumm nasıl bişeyse bu insan sevebilio işte kendime şaşırıyorum

kızlar mrb geçen hafta o kadar üzülmelerim ve duygusallıgım sizin dualarınz benm dualar derken kocacımın hastalığı ardından her telefonda ben noluy die dua eder oldum.. sonra işten aranıp yarın 13.00 havaalınıda ol demesinler mi ben tabi o konusup kapatana kadar öldüm resmen içmden bi ses gidio işte inanmak istemedn ama gidio diooo ölüp ölüp diriliyorum boğlacağım nerdeyse eşimin yüzü güldü salak adam şaka yapmış güya bizimkinin tepkisini ölçüyo işine sadık mı fedakar mı die aptal ben o ara neler cektim kocam o hasta haliyle nası üzüldü neyse bütün sıkıntılara rağmen 3gün gitme ihtimali içinde yaşamak bile gideceği günlerden sıkıntılı geçti yani Gaziantepe gitme işi iptal oldu kocam kızımla yanımızda kaldı ama bu dönemde resmen Rabbim hayrlısı die dua ettm ama yinede madem gitmesin diosun o günlerde yinede sıkıntı çekeceksnz der gibi acayip bi grip verdi hala ateşi var kocişin kızıma geçmes inş.:18::18: bu arada dün gecede kızım sabaha kadar uyumadı okadarda kalktıgında pırtttttttt yapıo ama uyumuyo altını açıp bekliiom kakada yapamıo ama rahatsız bi türlü bi sızlanma sürekli ıkınma hali ne pırtmış yap yap bitmio acısıda geçmio neyse olaylar bu kociş hala hasta kızı bgün gece iyi uyusun die 5saat uyutmadım 21.20de uykuya daldırdım az önce emdi kocamda yattı bende sizi kontrol edeyim hem cevap yazıyım dedim topic hafta sonları cansız oluyo galiba ama hafta içide sürekli girenler az girmeye başladı galiba kendimden biliyorum önemli olan topiği ara arada olsa ziyaret edip birnirimizi habersiz bırakmamak sürekli net bağımlısı modu benide rahatsız ediodu arada genelde aynı saatlerde girmeye çalışıyorum rast gelelim sohbet edelim die ama bebişlerin işi belli olmuyo hafta içi gündüz 11 akşam 5e kadar ara ara girerm hafta sonuda kocişden kaçarak nadir öpüldünüzzzzzzzz

Cnm gözünaydınnnn dualar kabul olmuşş ohh üstünüzden büyük bi yük kalkmıştır

bu arada çok geçmiş olsun..bu grip çok fena, zor ve ağır geçiyo..kuzucuğuna geçmez inşallah...

gamzecim gözün aydın.merhabalar ayrıca.kızlar dün noldu?arkadaşlara gittik sabahtan.eşimiz devresine çok severiz amcasını.ama oğlan benim hiç sevmedi allahım sabahtan gittik ama ağzımızdan burnumuzdan geldi.ağla ağla gördükçe ağladı.napcağımızı bilemedik.ama nasıl ağlamak hıçkıra hıçkıra.yavrum gözlerinden yaşlar aktı.niyeyse ona alışmadı herkeste duruor onu gördümü basıor yaygarayı eve nasıl döndük anlatamam arabada sızdı kaldı yorgunluktan yavrum.eşimde bir daha biryere gitmeye tövbe etti resmen.ya aslında konu komşuya gittiğimde güler oynar ama dün nolduysa nazarmı değdi artık anlamadık.zaten 2hafta sonra falan annemlerin yanına gitcez bakalım orada neler yapacak benm sıpa

kızlar selam
ben 1 haftadır kızıma devam sütü artı anne sütü veriyorum . devam sütünü günde 1 kez veriyorum bakalım bu ay kilomuz artar inşallah. malum forumun en sıfır beden kızı benim ki
artık kuzucuklarımız çoğu 4 ayı geçti anneler ek gıdaya geçmeye başladık mı? ben elma , armut suyu vermeyi düşüünüyorum artık
bazı anneler damak tadının gelişmesi için veriyorlar ve bebeler hapur hupur içiyorlar maşallah.
bir de pirinçli muhallebi vermeyi düşünüyorum. veren var mı? yapmayı bilen tarifini de bizimle paylaşırsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…