- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.581
asu cum doktor bebelac ve aptamil i yanyana getirin bebelac ın besleyici değerleri daha fazla dedi. bizde kıyasladık gerçekten bazı değerleri daha fazla.
birde doktor aptamil kendini içeriğini yenilemiyor reklamlara aldanmayın dedi. bizde ama fiyatı daha fazla deyince gülümsedi.
sakın aptamil i vereyim sonra bebelac a dönerim demeyin. aptamile alışan bebek bebelac ı yemez çünkü aptamilin şeker oranı daha fazla dedi.
valla bana kals hiç mama verme canım ya tarhana daha ii kaynımda hastanede ihale alıo mama firmalarının iç yüzünü anlattı verme dio cicbebeyi su ile ıslatsan daha ii diyo
saol canım mis gibi olduk bu gün tartıya gidicez bakalım 10 gün oldu kilomuz kaç çıkacak. kızlar blde saçlarım için biotin kapsül içiyorum 2 gündür bide gülüceksiniz ama zayıflama hapı istedim kız kardeşimden
sakın içme ben normal kilodayken bi ara özendm elma krom aldm inan daha cok acıktım ve bi anda kilo almaya basladım çok zaralı kaç kişi öldü Allah korsuun
kızlaar..yavas yavas bi şeyler tattırmaya baslamıssınız..afiyet bal şeker olsun..
ben 6,5 ay su bile vermeden tabii sütüm yeterse sadece meme vericem..
bakalım denemiş olucaz ondan sonra ek gıda alımı nasıl olucak..
burda da tartısırız siz baslamıs oldunuz..
bebeklerin kabul edimi nasıl etkilenicek..
2.yavrularımıza deneyim olur..
pazartesi kilosu düzgünse yani en az 500gram almıssa bir ay daha sadece anne sütü dicem.
denekler bunlar valla...![]()
6,5 çok geç edibe ya 6bitince başla 2hafta aşırı acıkır durduramazsn