• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??

kızlar yeni bi ot buldum süt yapan :52: şerbetçi otu dün içtim bakalım devam edicem süt durumuna göre haber ederim size asucum eskiler ne der biliyomusun bebek anneyi tanıyınca saçlar dökülürmüş bi süre sonra geçermiş :40:
evet evet ole dıyenler oldu
bi de bebek gulmeye başlayınca dokulur dedıler
eee bu cocuk guldugu muddetce ben de sac kalmaz yahuu:1::1::1::1:

evet evet ole dıyenler oldu
bi de bebek gulmeye başlayınca dokulur dedıler
eee bu cocuk guldugu muddetce ben de sac kalmaz yahuu:1::1::1::1:

ben batıl inançlara kesinlikle karşıyım. evet bebek anneyi tanıdığı zaman dökülür derler, e ama zaten 3.ayda bebek anneyi tanır, o aylarda da anneden aldığı süt miktarı da artar ve annenin tüm vitamin protein deposu çocuğa aktarılır. bunun sonucu da yerlerde binlerce saç teli :37: ben de aynı dertten muzdaribim bi de ben 3 tane emziriyorum bakalım ne zaman bitecek kafamda saç kalmadığı zaman sanırım ::52:

selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??

annammmmmmm
ne guzel ya
hoşgeldn bu arada
nasıl beslıyrsun ucuzlerini sen cnm hepsni :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:emzrebılıyormusun

annammmmmmm
ne guzel ya
hoşgeldn bu arada
nasıl beslıyrsun ucuzlerini sen cnm hepsni :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:emzrebılıyormusun

hoşbulduk canım. evet emziriyorum ama doyumluk değil tadımlık :) mamayla besleniyolar aralarda da emziriyorum öylesine. ara öğün diyelim, atıştırmalık :9:

kızlar merhaba dün salı gecesi oğluşum bizi baya yordu her saat başında uyanmıştı ben acaip bunaldım ağladım falan.heralde dün gece acıdı anasına yavrum maşş bütün gece uyudu ben 2gibi uyandırdım emzirdim.allaha şükür biz artık en geç 8.30da uyuyoruz sabah 7-8gibide uyanıoruz buğünde 6da uyandı 7de yattı 9.30da uyandık epey dinlendim.sabahtan beride temizlik yaptım,toz aldım,yemek yaptım,süt aldım kaynattım şimdi oğluşuda uyuttum ohh dinleniorum.öğlende komşularıma gideblirm.ayrıca bizde annemlerin yazlığa gideblrz.annem illa geln napcanız orada dio.bende istiorum sıkıldım evden.bakalı kocişi bırakabilrsem eğer.
ayrıca gamzecim allah kavuştursun üzülmemeye çalışki yavrun etkilenmesin.bizlerin kaderi bu.ayrıca nolur gitmesin deme hayırlısıyla gidip gelsin işllhh

hoşbulduk canım. evet emziriyorum ama doyumluk değil tadımlık :) mamayla besleniyolar aralarda da emziriyorum öylesine. ara öğün diyelim, atıştırmalık :9:

ne guzel ya maşallah hepsı de dunyaya gelmiş sağ salim
nasıl ucuz bebek annesı olmak zor mu?
tek yumurta mı? benzyorlar mı?
evde yardımcın falan vardır herhalde
zor olmalı
ama ne guzel ya
üç tane bebe bi yerde
hepsı birden ağlıyor mu:52::52::52:

maşşallah yavrularınada sanada.allah yardımcın olsun.heralde annen falan yardım ediodur yada yardımcın vardır.işşşlh çok sakin bebişlerdirde anneyi üzmüolardır.maşşallah allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin

kızlar merhaba dün salı gecesi oğluşum bizi baya yordu her saat başında uyanmıştı ben acaip bunaldım ağladım falan.heralde dün gece acıdı anasına yavrum maşş bütün gece uyudu ben 2gibi uyandırdım emzirdim.allaha şükür biz artık en geç 8.30da uyuyoruz sabah 7-8gibide uyanıoruz buğünde 6da uyandı 7de yattı 9.30da uyandık epey dinlendim.sabahtan beride temizlik yaptım,toz aldım,yemek yaptım,süt aldım kaynattım şimdi oğluşuda uyuttum ohh dinleniorum.öğlende komşularıma gideblirm.ayrıca bizde annemlerin yazlığa gideblrz.annem illa geln napcanız orada dio.bende istiorum sıkıldım evden.bakalı kocişi bırakabilrsem eğer.
ayrıca gamzecim allah kavuştursun üzülmemeye çalışki yavrun etkilenmesin.bizlerin kaderi bu.ayrıca nolur gitmesin deme hayırlısıyla gidip gelsin işllhh

serapcm iki gecedır bızde oleyz
uyuyan cocuga noldu anlamdm
cok yordu beni
her saat bası ağlayarak uyandı
ben de doymuydr dye dusundm
dr bi hafta daha bakalım kılo alımı yavaslarsa bişeler dusunuruz dedi
bakalım bu gece nolcak

bence de gıt kafanı dınle
benm eşim izin vermyr ya
kızndan ayrılamzmıs
bana sen kızından ayrılabılırsen bırak gıt dedi şakayla karışı:27:
sinir etti beniii

serapcm iki gecedır bızde oleyz
uyuyan cocuga noldu anlamdm
cok yordu beni
her saat bası ağlayarak uyandı
ben de doymuydr dye dusundm
dr bi hafta daha bakalım kılo alımı yavaslarsa bişeler dusunuruz dedi
bakalım bu gece nolcak

bence de gıt kafanı dınle
benm eşim izin vermyr ya
kızndan ayrılamzmıs
bana sen kızından ayrılabılırsen bırak gıt dedi şakayla karışı:27:
sinir etti beniii

ya canım benmkide oğlann en güzel zamanları falan dior.dün ben mutfaktayken oğlanla konuşup annen götürcekmi seni,ben naparım sensiz falan dio.aslında bende istemiorumda ya biz polatlıdayz ya buralar pek sıkıcı.öle çıklıcak yer çok az.ee bide benm eşim haftasonuda kursa gidior.yani hiç evde yok nerdeyse ondan gitmek istiom zaten anca 15-20gün falan

ayrıca asu benm oğlan öle yaınca akşam banyo yaptırdım sonra elma rendesinin suyunu sıktım ve içine ii geceler çayını koydum rahat rahat uyudu.dünde biraz üşüttüm heraldede gaz oldu ondan uyuyamdı diye düşündüm.dün birde öğlen falan uyumadı iice yoruldu sonra kendi uyumak istedi resmen

neyse biz kaçıyoz elma saatimiz geldi görüşürüz:16::16::16:

aynı saatlerde elma yedi bıdıklar ben rendede dediğinz gibiyaptım ince süzgeçten geçirerek ezdim biraz pıtırlar kaldı onlarıda verdm bogazına yapışmasın die biras biras hazır suda verdm
ben batıl inançlara kesinlikle karşıyım. evet bebek anneyi tanıdığı zaman dökülür derler, e ama zaten 3.ayda bebek anneyi tanır, o aylarda da anneden aldığı süt miktarı da artar ve annenin tüm vitamin protein deposu çocuğa aktarılır. bunun sonucu da yerlerde binlerce saç teli :37: ben de aynı dertten muzdaribim bi de ben 3 tane emziriyorum bakalım ne zaman bitecek kafamda saç kalmadığı zaman sanırım ::52:

maş. bebişlerine sen burayı unutalı cok olmus ya insan arada merhaba der bu arada bi slm dedin kactın heralde 3tane olunca seninkiler uyandı:1: kızlar baya soru sormus cevaplada mutlu olalım maş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sonunda kızı uyutup geldm elmasınıda verdm ama bu seferde siz yoksunz :26::26: :36::36: kocişim aradı biraz ertelenmiş galiba durumlar bakalım devlet babanın bu süpriz kararları bizi nası etkileyecek aniden kalkın aniden oturun diolar saolsunlar:1::1:

serap nie huysuzlandı seninki aşıdan mı durup duruken mi yada elmadan başka ek gıdaya geçtin mi

yok canım biz daha aşı olmadık nisanda benmki küçük bebişlerden valla bende anlamadım ama acaip gaz vardı heralde dışarı çıkartırken biraz ince giydirdim üşütmüş olabilirim.

yok canım biz daha aşı olmadık nisanda benmki küçük bebişlerden valla bende anlamadım ama acaip gaz vardı heralde dışarı çıkartırken biraz ince giydirdim üşütmüş olabilirim.

galiba gaz alıyolar ağızdan çünkü bizimkide 3gü üstüste dışarı cıkınca dün gece huysuzlandı bide aşı bide yogrut ekleyince düşün halimizi dışarı cıknca ağızları acık gezince annelere oluo olan:1:

selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??[/QUOT
oyoyoy maşşalah rabbim neylerse güzel eyler biz bitaneye zor bakarken sen 3 taneye bakıyosun ama olsun çok şanslısın 3 ü birarada gibi ne hoş
:16::16::16: bende bebişi banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyom

Son düzenleme:
selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??[/QUOT
oyoyoy maşşalah rabbim neylerse güzel eyler biz bitaneye zor bakarken sen 3 taneye bakıyosun ama olsun çok şanslısın 3 ü birarada gibi ne hoş
:16::16::16: bende bebişi banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyom

kolay gelsn cnm ne güzeldir mis gibidir o şimdii

Son düzenleme:
kızlaar..yavas yavas bi şeyler tattırmaya baslamıssınız..afiyet bal şeker olsun..
ben 6,5 ay su bile vermeden tabii sütüm yeterse sadece meme vericem..
bakalım denemiş olucaz ondan sonra ek gıda alımı nasıl olucak..
burda da tartısırız siz baslamıs oldunuz..
bebeklerin kabul edimi nasıl etkilenicek..
2.yavrularımıza deneyim olur..
pazartesi kilosu düzgünse yani en az 500gram almıssa bir ay daha sadece anne sütü dicem.
denekler bunlar valla...:52::52::52:

Back
X