- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.561
selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet ole dıyenler oldukızlar yeni bi ot buldum süt yapanşerbetçi otu dün içtim bakalım devam edicem süt durumuna göre haber ederim size asucum eskiler ne der biliyomusun bebek anneyi tanıyınca saçlar dökülürmüş bi süre sonra geçermiş
![]()
evet evet ole dıyenler oldu
bi de bebek gulmeye başlayınca dokulur dedıler
eee bu cocuk guldugu muddetce ben de sac kalmaz yahuu![]()
selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??
annammmmmmm
ne guzel ya
hoşgeldn bu arada
nasıl beslıyrsun ucuzlerini sen cnm hepsniemzrebılıyormusun
hoşbulduk canım. evet emziriyorum ama doyumluk değil tadımlık :) mamayla besleniyolar aralarda da emziriyorum öylesine. ara öğün diyelim, atıştırmalık![]()
hoşbulduk canım. evet emziriyorum ama doyumluk değil tadımlık :) mamayla besleniyolar aralarda da emziriyorum öylesine. ara öğün diyelim, atıştırmalık![]()
kızlar merhaba dün salı gecesi oğluşum bizi baya yordu her saat başında uyanmıştı ben acaip bunaldım ağladım falan.heralde dün gece acıdı anasına yavrum maşş bütün gece uyudu ben 2gibi uyandırdım emzirdim.allaha şükür biz artık en geç 8.30da uyuyoruz sabah 7-8gibide uyanıoruz buğünde 6da uyandı 7de yattı 9.30da uyandık epey dinlendim.sabahtan beride temizlik yaptım,toz aldım,yemek yaptım,süt aldım kaynattım şimdi oğluşuda uyuttum ohh dinleniorum.öğlende komşularıma gideblirm.ayrıca bizde annemlerin yazlığa gideblrz.annem illa geln napcanız orada dio.bende istiorum sıkıldım evden.bakalı kocişi bırakabilrsem eğer.
ayrıca gamzecim allah kavuştursun üzülmemeye çalışki yavrun etkilenmesin.bizlerin kaderi bu.ayrıca nolur gitmesin deme hayırlısıyla gidip gelsin işllhh
serapcm iki gecedır bızde oleyz
uyuyan cocuga noldu anlamdm
cok yordu beni
her saat bası ağlayarak uyandı
ben de doymuydr dye dusundm
dr bi hafta daha bakalım kılo alımı yavaslarsa bişeler dusunuruz dedi
bakalım bu gece nolcak
bence de gıt kafanı dınle
benm eşim izin vermyr ya
kızndan ayrılamzmıs
bana sen kızından ayrılabılırsen bırak gıt dedi şakayla karışı
sinir etti beniii
neyse biz kaçıyoz elma saatimiz geldi görüşürüz![]()
ben batıl inançlara kesinlikle karşıyım. evet bebek anneyi tanıdığı zaman dökülür derler, e ama zaten 3.ayda bebek anneyi tanır, o aylarda da anneden aldığı süt miktarı da artar ve annenin tüm vitamin protein deposu çocuğa aktarılır. bunun sonucu da yerlerde binlerce saç teliben de aynı dertten muzdaribim bi de ben 3 tane emziriyorum bakalım ne zaman bitecek kafamda saç kalmadığı zaman sanırım :
![]()
serap nie huysuzlandı seninki aşıdan mı durup duruken mi yada elmadan başka ek gıdaya geçtin mi
yok canım biz daha aşı olmadık nisanda benmki küçük bebişlerden valla bende anlamadım ama acaip gaz vardı heralde dışarı çıkartırken biraz ince giydirdim üşütmüş olabilirim.
selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??[/QUOT
oyoyoy maşşalah rabbim neylerse güzel eyler biz bitaneye zor bakarken sen 3 taneye bakıyosun ama olsun çok şanslısın 3 ü birarada gibi ne hoş
bende bebişi banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyom
selam annecikler bu konuya epeydir boşlamıştım üçüzler forumjuna takılıyorum genelde üçüzlerim var benim de :) siz ek gıdaya mı geçtiniz daha çok erken değil mi? neler veriyosunuz mesela??[/QUOT
oyoyoy maşşalah rabbim neylerse güzel eyler biz bitaneye zor bakarken sen 3 taneye bakıyosun ama olsun çok şanslısın 3 ü birarada gibi ne hoş
bende bebişi banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyom
kolay gelsn cnm ne güzeldir mis gibidir o şimdii
saol canım mis gibi olduk bu gün tartıya gidicez bakalım 10 gün oldu kilomuz kaç çıkacak. kızlar blde saçlarım için biotin kapsül içiyorum 2 gündür bide gülüceksiniz ama zayıflama hapı istedim kız kardeşimdenkolay gelsn cnm ne güzeldir mis gibidir o şimdii