- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.541
bu arada ben haftaya dermatologa gdcem
bu sac dokulmelerne care bulmam lazım
zaten upuzun saclarım
heryrde yılan gıbı kıvrılmıs saclar gormekten moralm bozuldu
bı kan sayımı falan yaptraym belkı kansızlık falan olabılır:18:
canım şampuan tavsiyesinde bulunsam kullanırmısın pro zinc womn çok güzel bi dene bana iyi geldi baya eczanelerde satılıyor
bizim aşı 27sinde.o zmana kadar gidemem de ondan sonra atlatır bende sincap gibi..aşı ateş yaptı mı nasıl oldu bu kez..deneyimleriniz neler..
saol cnm gaza geldm bakalımüzülme gamzecim her işte bir hayır vardır eşinin canı sağolsunda sen bebişinle idare edersin güçlübi kızsın sen
bu arada ben haftaya dermatologa gdcem
bu sac dokulmelerne care bulmam lazım
zaten upuzun saclarım
heryrde yılan gıbı kıvrılmıs saclar gormekten moralm bozuldu
bı kan sayımı falan yaptraym belkı kansızlık falan olabılır:18:
bende alayım o sampuandan işe yarıyo mu ya ..valla evde benimde midem bulanıyo artık sactan..bebeginde dökülüyo..rezil rüsayız..salı günü misafirlerin bi yerine dolanacak diye nasıl korktum..ikramlardan falan cıkacak yaa..ufff
kızımda 3 gündr bi huysz anlatamam gece ilk kez kaka yapmak için uyandı... bu günlerde herşey ağzına girio ...gaz problemi hortladıı..belliki gıda sorunu yaşıcaz yoğurdu sevmedi gibi birazdan elma sıkacam katı myve sıkacağndn am sıkıp posayı katacagm gerii cam rende almadm daha ...
4. ay aşısından bahsediyosun deyilmi edibe biz onu çoktan yaptırdık hiç ateş falan olmadıbizde herşey normaldi bi tane fitil attım rahat yatsın ağrısı olmasın diye okadar
canım şampuan tavsiyesinde bulunsam kullanırmısın pro zinc womn çok güzel bi dene bana iyi geldi baya eczanelerde satılıyor
yalnız pro zinc diye yazıyorum cok cesidi var proteinli olanı mı
huzursuzlk yaptımı biz haftaya ası günü bi yemege davetlıyız iptal edeyim onu olmazsa..bi de biz 22 dogumluyuz bizi neden 27 sinde cagırdı bu hemsire
huzursuzlk yaptımı biz haftaya ası günü bi yemege davetlıyız iptal edeyim onu olmazsa..bi de biz 22 dogumluyuz bizi neden 27 sinde cagırdı bu hemsire
yoğurt bizimkinede ağır geldi bende elma veriyorum asu gibi yapıyorum hiç gerek yok şu anda katı meyva sıkacağına 1 dilim elma için cam rende tavsiye ederim baya bi püre gibi yapıyo almayı
yemeğe gitcek sen düşün bi daha derim yani sonuçta aşı 2 tane birden vurdu ateş falan olmadı ama yerleri aısa yeter onlara bide 1 tanesi baya bi yakıyo vururken baya bi ağladı
ondan mı huysuz acaba cok az verdm ya ilk gün bi cay kaşıgı ikinci gün 2 cay kasıgı ya aslında dısarda gezindik ya havamı yutuolar ondan mı acaba havada baya güneşliydi balkona cıkarıorum güneş olunca bes dk
valla cnm bizimkinde fitil falan ateş olmayınca vermeyim die düşündüğüm için olunca verdm calpol anlamıosun gündüz bişey yoktu gece cıktı hiç bi aşıda olmamştı bunda oldu bilinmio yanii
arıyayım simdi bak sinir oldumha bide ed,ibe ara sole
erken yaparmısınız dıye
onlara gore ayarlama kendını
onlar sana gore ayarlasn ası programını
yemeğe gitcek sen düşün bi daha derim yani sonuçta aşı 2 tane birden vurdu ateş falan olmadı ama yerleri aısa yeter onlara bide 1 tanesi baya bi yakıyo vururken baya bi ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?