- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.381
maşallah edibe oğluna çok iyi yapmışınız sünnet ettirmekle bizde düşündük ama oğlumun ameliyat olma durumu vardı onu bekliyoruz olursa ozaman ikisini beraber yaptıracağız gerçi olmaz inşallah da... bizde sonra yaparız sünnetini
gerizekalı doktor hiç bike olmaz dedi hormonlarla ilgili . Söylediğin doğruyda yandım. Bu arada erdemciğimde çok tatlı yerim ben onun cici üstlerini maşşşallah ona
ne ameliyatı cnm geçmiş olsun
canım 1 aylıkken egemenin poposunda makatın hemen yanında bi şişlik oluştu apse dedi doktor sonra çocuk cerrahı boşalttı apseneyi 3 gün hastanede yattık antibiyotik tedavisi gördük sonrada apseden sürekli akıntı gelmeye başladı doktor perianal fistül diye bir tanı koydu ameliyat olmalıymışız bir sürü çocuk cerrehına götürdük kimisi hemen yapalım kimisi bekliyelim biraz büyüsün dediler çünkü tekrar etme olasılığı olan bir durummmuş baya karrasız kaldık en son beklemeye karar verdik şimdi 2 haftadır akıntı durdu bakalım ne olacak belli değil yani tekrar başlarsa ameliyat olabilir inşallah olmaz diyoruz ama genelde bir süre durup tekrarlıyormuş durumböyle yani
geçmiş olsn cnm üzldm gercekten. neyse bebşn keyfi yernde ıse hc onemlı dgl. bu bakıcı ucreti cok uygun geldı bana. ank.da 800 den aşağı bakmıyorlar. eve temzlğe gelenlerde 100 lıra alıyorlar kısacası soyuyorlar
kız kulakların mı çınladı.. demek arada çınlatmak lazımmış..ay valla özledim ya.. Sanki Aden i görmüşümde sevmişimde onu bile özledim.. ay çalışmaya başlamana sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. memeyi bırakmasına da.. neyseki anne sütü almadan büyüyen bebeklerde turp gibi oluyolar çok şükür.. ay yavrum benim büyümüşte bakıcı teyzelerle mi kalıyo.. çok iyi bulmuşun bakıcı teyzesini, inşallaaah sevgi pıtırcığıdır..
Emir de iyi çok şükür.. artık herşeyimiz düzenli bizimde.. bende çalışacak olsam çok rahat bakılacakmış yani, çok uslu maşallaaahh..büyüdü adam oldu benim minik yakışıklım.. iyiki doğurmuşuz biz bu yavruları ya, şimdi düşünüyom da ne yapmışız şimdiye kadar bilemedim..
neyse, arada uğra da bi halini hatrını soralım bari.. Aden'ciğin de.. anlıyorum seni, koştur koştur şimdi hayat senin için.. biz buradayız, müsait oldukça gel.. keşke burda olsaymışım sen geldiğinde, ama kısmet.. bi dahaki sefere inşallah.. öpüldünüz ikinizde..
Hoşgeldin Erran nerelerdeydin? Herşey yolundadır inşallah.
Sevdalinkacım merhaba.İyiyim canım ya şükür.Yoğunluktan gelemiyorum sadece.Sen nasılsın canm bebiş nasıl?Ya bi ara doğuma az kaldı yok kim doğurdu kim doğurmadı konuşuyoduk şimdi bebişlerimizi konuşuyoruz ne güzel:)
Sevdalinkacım merhaba.İyiyim canım ya şükür.Yoğunluktan gelemiyorum sadece.Sen nasılsın canm bebiş nasıl?Ya bi ara doğuma az kaldı yok kim doğurdu kim doğurmadı konuşuyoduk şimdi bebişlerimizi konuşuyoruz ne güzel:)
Canım vallahi hep takip ediyorum ama yazmak kısmet olmuyor.Ama kendi kendime konuşarak cevaplıyorum sizi.Eşime anlatıyorum.Birsürü şey öğreniyorum burdan ama işte iş yazmaya gelince...Çalışmaya da başladım bu hafta.Gerçi hafta dolmadan hastalanıp yine raporluk oldum.chromaggus nie hiç konuşmuosn genelde suskunsn önceden böle deildn
Canım vallahi hep takip ediyorum ama yazmak kısmet olmuyor.Ama kendi kendime konuşarak cevaplıyorum sizi.Eşime anlatıyorum.Birsürü şey öğreniyorum burdan ama işte iş yazmaya gelince...Çalışmaya da başladım bu hafta.Gerçi hafta dolmadan hastalanıp yine raporluk oldum.Dün 39,1 ateşle acile koştuk.Üşütmüşüm çok feci.İğneyi yedim kendime geldim.Bu arada yeni bir şey de öğrendim.Ateşimiz 37,5'in üstündeyse emzirmiyormuşuz.Önce ateş düşecek sonra emzirilecek.Aklınızda bulunsun.
ben bi deniyim dedim oldu..ama oraya yükleyebiliyorum..su an yazdıgım yere fotograf koymayı bilmiyourm.bilsem ortalık senlencek... bakıyım olmus mu ayagından baslıyım dedim..yavas yavas
Canım vallahi hep takip ediyorum ama yazmak kısmet olmuyor.Ama kendi kendime konuşarak cevaplıyorum sizi.Eşime anlatıyorum.Birsürü şey öğreniyorum burdan ama işte iş yazmaya gelince...Çalışmaya da başladım bu hafta.Gerçi hafta dolmadan hastalanıp yine raporluk oldum.Dün 39,1 ateşle acile koştuk.Üşütmüşüm çok feci.İğneyi yedim kendime geldim.Bu arada yeni bir şey de öğrendim.Ateşimiz 37,5'in üstündeyse emzirmiyormuşuz.Önce ateş düşecek sonra emzirilecek.Aklınızda bulunsun.
cnm ya ne cici olmuş. kız gıbı de guzel yuzu bu arada. binbr kere maşallah. allah sağlık sıhhat versn
canım benim..cok saol..hepimizin ki mükemmel..sizlerde koyun hep beraber dua edelim su bebeklere görüp görüp..
senin kızı görünce koyayım dedim..masallahları var bunların..
simdi gerci cok degişti erdem..bembeyaz bi sey oldu..eşim bilgisayara yüklesin onları da buraya koyayım..
aynı perfonmansı tüm annelerden bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?