- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.581
biz deneyimli anneleriz ama siz beslenmenin uzmanısın biz de faydalanalım gerçekten arkadaşlar..
elbette canım..beraber büyütelim meleklerimizisaol cnm sizde deneyimli annelr hepberaber elele kasım büyür kasım bebeleri
benimkilerde uykuda ama kalkmaları an meselesi.masaj ağlasa da yapmak orundasın dediğin gibi sonuçta onun için..iyi uyudu benim beybi ya özlüorum uyurken bu arada göz masajı yoruyo bebişimin gözlerini ağlıo bazen dayanmıorum ama onun için yapıorum:2:
benimkilerde uykuda ama kalkmaları an meselesi.masaj ağlasa da yapmak orundasın dediğin gibi sonuçta onun için..
evet bende düşünmüştüm çizelge için.beraber büyüyecekler ama inanılmaz zorlanıyoruz şuanda o kadar çok kıskanıyorki büyüğüm küçüğünü.yardım bile alıyoruz gezmeyi çok seven bütün binayı gezip gelen kız şimdi evden dışarı çıkmıyor.çünki diğerini sahiplenip onu da dışarıda bırakacağımızı sanıyormuş.üstelik ilgilenmekte de eksiklik hissettirmemeye çalıştık.diğeri kucağımda emzirirken altını değiştirirkrn bile onunla ilgilenmemize rağmen.vurmak nedir bilmeyen çocuk tekme tokat giriyor kardeşine.allah yardımcımız olsun atlatırız inş..senin kasım dgumlu bebişin adı ne sanada bi cizelge ypsın bi cizelgeci cnatugbamız ikisi beraber yoruodur ama ne güzel beraber büyürler
GÜNAYDIN KASIM ANNELERİ
GÜNAYDIN KASIM BEBİŞLERİ, SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU HAFTA SONLARI HERKESE
Sabah 8 den beri yazdıklarınızı okuyorum iyiki 2 gün açmadım maşallah kızlar ne kaynatmışsınız baba oğul uyuyorlar benim uykum kaçtı okuyum dedim ve sonunda bitirdim. kasım bebekler galiba hep aynı ben de çok önce hapşırık ve öksürük olduğunu yazmıştım galiba bu sürekli evde kalmaları ile alakalı olabilir. Babamız 6 ay yok görev çıktı bizde oğlumla yenişehire ablamın yanına gitceğiz yaza mersin e gitmeyi düşünüyoruz ablamla beraber annemlerin yanına, giderken kışlık mı, baharlık mı, yazlık mı, götüreyim bebişin eşyalarınımı, kitaplarımımı, ya kızlar bizim durum böyle kpss çaalışan arkadaşlara bir sorum olacak ve diğer annelere de
kpss anneleri: çalıştığınız dersleri unutuyormusunuz benim gibi
diğer anneler: kurabiye için ayırdığınız fındıkları 1 hafta arayıp bulamadığınız bozuk para için elinizi montunuzun cebine atıp parayla birlikte çıkarttığınız oluyormu, mutfağa ne için gittiğinizi unttuğunuz, temiz bebek bezlerinin bulunduğu dolaba kirlisini de koymaya çalışırken ben ne yapıyorum dediğiniz oluyormu
çokmu fena bu haller tekmiyim kızlar bana ne oluyor.
bu arada giderken tek gidecem önce manisa sonra bursa sonra da yenişehir yol yoracak gibi bu ayı burda geçirmeye çalışacam.
kaka sorunu olan bebeklerin annelerine kavrulmuş et, haşlama da etkili veya balık yemelerini tavsiye ederim. Ben ne zaman yesem (maşallah supannallah barikkallah) günde 5, 6 defa kakalı bez değiştiriyorum. çok şükür kakasını yapmadığı gün yok.
asu_24 inşallah gönlünüze göre bir yer çıkar
dilek sanada kpss için allah yardımcın olsun çok zor işimiz.
kar yağdı hava bu hafta çok sert geçti diye oğlumu kontrole götürmedim karşı komşumda hastanede aynı işi yapıyordu o ölçtü 6.700 kilosu, 63 cm boyu, 41 cm de kafası 28 kasım itibari ile ölçüleri 3.400 doğmuştu maşallah gelişimi inşallah böyle devam eder bu hafta sağlık ocağına götürecem hava iyi olursa hem gitme konusunu konuşcam hem kontrollerini yaptırcam ayıp olmasın bilgilenmiş olsunlar.
bu arada rotavirüsü bende yaptırmadım. karşı komşumda ebe ama hemşirelik yapıyor oğlu yeni yaşına girdi o da yaptırmamış ablası da hemşire oda yaptırma demiş.
kızlar merhaba.bende şu tracy hogg'un kitabını sipariş ettim ama bebege annem ve kayınvalidem baktıkları için bakalım ne kadarını uygulayabilecegiz.ama bişey sorcam şu birkaç gündür şunu yapıorum.yatmadan yaklaşık yarım saat önce yatağına yatırıorum,biraz debelenior konuşuor falan yoruluor yani.ama uyuyup kalmıor illaki kucagıma gelecek ozaman hemen uyuyor bende beşiğine yatırıorum.doğru bir uygulamamı.yoksa hiç mi kucağa almamam lazım.ozamanda yazık uykusu geldiği halde dalmıor.
GÜNAYDIN KASIM ANNELERİ
GÜNAYDIN KASIM BEBİŞLERİ, SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU HAFTA SONLARI HERKESE
Sabah 8 den beri yazdıklarınızı okuyorum iyiki 2 gün açmadım maşallah kızlar ne kaynatmışsınız baba oğul uyuyorlar benim uykum kaçtı okuyum dedim ve sonunda bitirdim. kasım bebekler galiba hep aynı ben de çok önce hapşırık ve öksürük olduğunu yazmıştım galiba bu sürekli evde kalmaları ile alakalı olabilir. Babamız 6 ay yok görev çıktı bizde oğlumla yenişehire ablamın yanına gitceğiz yaza mersin e gitmeyi düşünüyoruz ablamla beraber annemlerin yanına, giderken kışlık mı, baharlık mı, yazlık mı, götüreyim bebişin eşyalarınımı, kitaplarımımı, ya kızlar bizim durum böyle kpss çaalışan arkadaşlara bir sorum olacak ve diğer annelere de
kpss anneleri: çalıştığınız dersleri unutuyormusunuz benim gibi
diğer anneler: kurabiye için ayırdığınız fındıkları 1 hafta arayıp bulamadığınız bozuk para için elinizi montunuzun cebine atıp parayla birlikte çıkarttığınız oluyormu, mutfağa ne için gittiğinizi unttuğunuz, temiz bebek bezlerinin bulunduğu dolaba kirlisini de koymaya çalışırken ben ne yapıyorum dediğiniz oluyormu
çokmu fena bu haller tekmiyim kızlar bana ne oluyor.
bu arada giderken tek gidecem önce manisa sonra bursa sonra da yenişehir yol yoracak gibi bu ayı burda geçirmeye çalışacam.
kaka sorunu olan bebeklerin annelerine kavrulmuş et, haşlama da etkili veya balık yemelerini tavsiye ederim. Ben ne zaman yesem (maşallah supannallah barikkallah) günde 5, 6 defa kakalı bez değiştiriyorum. çok şükür kakasını yapmadığı gün yok.
asu_24 inşallah gönlünüze göre bir yer çıkar
dilek sanada kpss için allah yardımcın olsun çok zor işimiz.
kar yağdı hava bu hafta çok sert geçti diye oğlumu kontrole götürmedim karşı komşumda hastanede aynı işi yapıyordu o ölçtü 6.700 kilosu, 63 cm boyu, 41 cm de kafası 28 kasım itibari ile ölçüleri 3.400 doğmuştu maşallah gelişimi inşallah böyle devam eder bu hafta sağlık ocağına götürecem hava iyi olursa hem gitme konusunu konuşcam hem kontrollerini yaptırcam ayıp olmasın bilgilenmiş olsunlar.
bu arada rotavirüsü bende yaptırmadım. karşı komşumda ebe ama hemşirelik yapıyor oğlu yeni yaşına girdi o da yaptırmamış ablası da hemşire oda yaptırma demiş.
kızlar merhaba.bende şu tracy hogg'un kitabını sipariş ettim ama bebege annem ve kayınvalidem baktıkları için bakalım ne kadarını uygulayabilecegiz.ama bişey sorcam şu birkaç gündür şunu yapıorum.yatmadan yaklaşık yarım saat önce yatağına yatırıorum,biraz debelenior konuşuor falan yoruluor yani.ama uyuyup kalmıor illaki kucagıma gelecek ozaman hemen uyuyor bende beşiğine yatırıorum.doğru bir uygulamamı.yoksa hiç mi kucağa almamam lazım.ozamanda yazık uykusu geldiği halde dalmıor.
Selam kizlar süer kaynatmissiniz oku oku simdi bitticnm inş. babanıza tez zamnda kavusursunuz. sen de hazr babanz da yokken kpss calışmaya devam et. ben kpss zamanlarımda acayıp soruu cozyrdm. konuları bılıyorsan bolca soru cozmeni öneririm. bu arada denemelerde cok iyı olyr. benzer sorularla karsılasmstm ben sınavda.bilgn olsn. gerci hangi alana calışıyorsun bilmyrm. bn öğretmenlk için calşmstm. gunde 200 sorunun altna dusmemstm. hazr bole fırsatn olacak hiç zamanını bosa ayrma. biraz sık dişini olur inş. ben gezmeleri bile bırakmstm hasta bile olmamıstm o sene. sınava hazrlanyrm diye kendmı hasta bıle olmamaya adapte etmstm. stresli bir surec ama bence azmnle atlatrsın. benm bebeği olan arkadaslarmn coğu kazanmstı. bebegn ugur getrr herseyi duzene sokar hiç merak etme.
uutkanlıktan bahsetmssn iyı oldu gercekten ben de aynı sekldeym. ben de birde baş donmesi de oluyr ara ara. cok ayakta kaldgmda yada mutfakta iken. herhalde tansynla alakalı. bir de emzrdgmz için kalsym demir eksılıyor vucudmzdan. hormonlarmzda daha duzene grmedi zaten. onlrn etkısı olabilr.
bebeğine de masallah.uzun boylu bir delikanlı olacak. benm kızımda 63.5 cıkmıstı. cok sevnmstm. ben o kadar uzun dglm bari kızım uzun boylu olsn.
rotayı ben yaptrdm cnm. ben de karsı komsm cocuk dr. o da kesnlıkle herseyi yaptr dedi. cuku ilerleyen zamalarda bebeklermzn ne tur hastalıklar gecrcegni bilmiyrz. bu ası cocuklarda sık görulen ishal vakaları içinmş. ben de bebekken ishal olmsm cok uzun surmus. hatta bazen hastanede muşahade altında da tutuluyrms bebekler. bence imkan varken yaptrmak lazm. soucta eskden saglık alanında bu kadar ıleri degldk cnm. benm nacizane dusuncelerm bunlar.
Selam kizlar süer kaynatmissiniz oku oku simdi bittiAsu´cum bu untkanlik meselesi icin tiroit hormonlarinizida kontrol etirmeyi unutmayi.Benimde ilk kizimda böyle bi unutkanlik oluyodu bendede hipotiroidi cikti bende,düzenli ilac kullaniyorum.Yurtdisi icinde Rabbim gönlünüze göre versin.
tatlım hiç almaman gerekiyo.. benim oğlumda aynı şekilde bi saat konuşuyo 2 saat konuşuyo ama sonunda uyuyo.. şimdi kucakta pişpişlenmeye alışık oldukları için böle uzun sürüyo, merak etme zamanla kısalacak bu süre.. ama bi kez kucağına aldın mı biter o iş.. :) başa dönersin haberin ola.. işe başlamadan düzenini oturt bari, senden sonra bakacaklar da bebeğin de zorlanmasınlar, easy de oku ve uygula mutlaka, çok rahar oluyo..kızlar merhaba.bende şu tracy hogg'un kitabını sipariş ettim ama bebege annem ve kayınvalidem baktıkları için bakalım ne kadarını uygulayabilecegiz.ama bişey sorcam şu birkaç gündür şunu yapıorum.yatmadan yaklaşık yarım saat önce yatağına yatırıorum,biraz debelenior konuşuor falan yoruluor yani.ama uyuyup kalmıor illaki kucagıma gelecek ozaman hemen uyuyor bende beşiğine yatırıorum.doğru bir uygulamamı.yoksa hiç mi kucağa almamam lazım.ozamanda yazık uykusu geldiği halde dalmıor.
tatlım bizde sevmiyoruz tabikisi bebeğimizin ağlamasını, biz zevkmi alıyoz gibi geldi sana anlamadım..serapcm eger kendı basına uyumasını saglayabılrsen ne mutlu sana. ama bebek illede seni istyrsa bence onu da cok uzmemek lazm. bazı anneler bebek illde kendi uyusun dye bebeği bas bas bagrtyrlar. yazık deglmı iki dk kucagında durur uyur cocuk hemen.ne kayberedrz ki... ben cocukları cok aglatmayı sevmyrm. snf ögrt. oldgm için mi bilmyrm dayanamyrm. zaten surda ne kadar kucagımızda uyutucaz kı.... sonra zaten cocuklar kendi kendılerine uyuyorlar. bebek sadce uykuya dalma esnasında bir sey beklıyor. ya annesinn kucagı.. ya babasının kolları... ya beşiği... ya da salıncağı... ya da basını oksayan sevgi dolu eller istyr.... ben bunları cok görmyrm bebeğme.
tatlım hiç almaman gerekiyo.. benim oğlumda aynı şekilde bi saat konuşuyo 2 saat konuşuyo ama sonunda uyuyo.. şimdi kucakta pişpişlenmeye alışık oldukları için böle uzun sürüyo, merak etme zamanla kısalacak bu süre.. ama bi kez kucağına aldın mı biter o iş.. :) başa dönersin haberin ola.. işe başlamadan düzenini oturt bari, senden sonra bakacaklar da bebeğin de zorlanmasınlar, easy de oku ve uygula mutlaka, çok rahar oluyo..
tatlım bizde sevmiyoruz tabikisi bebeğimizin ağlamasını, biz zevkmi alıyoz gibi geldi sana anlamadım..öğretmenlikle alakası olduğunu da sanmıyorum, annelik bu, o bi ağlasa biz 1000 ağlarız içimiz yanar, var mı farklı fikri olan.. annelik böle bişi işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?