Selam Hanımlar!
Herkesin keyfi şöyle ya da böyle yerinde gördüğüm kadarıyla,Allah'a bin şükür.Biz de kızımla iyiyiz.Gaz sancılarımız ara ara oluyor ama artık kızım ağlamak yerine konuşur gibi sesler çıkararak derdini anlatmaya çalışıyor ve saatlerce sancı çekmeden ya gazını çıkarıyor ya da kakasını yapıyor.(Allah'ım nazarlardan saklasın.)
Bu aralar çığlık atmayı da öğrendi,neşeyle çığlıklar atıyor.Öyle şirin oldu ki sormayın.
Rota virüsü be de yaptırmadım,ilaç firmalarının namını(!) ben de duydum.
Şu Tracy'nin kitabını okumadım ama ben kızımı sallayarak,pışpışlayarak ya da emzirerek uyutmuyorum.Uykusu gelince o zaten gözümün içine bakıp "ııhhh ıııhhhhh" diyor ben de yatağa yatırıp alnına bir iki dokunuyorum derken hooop kızımın gözleri kapanıveriyor.Bazen alnına dokunmama bile gerek kalmıyor,üstünü örttüğüm anda kayıveriyor gözleri.Sanırım bu yatağa yatırıp üstünü örtme rutini kızımda klasik koşullanma oluşturdu.Maşallah,Sübhanallah

Bir de şu ek gıda işi...Çocuk doktorumuz ek gıdaya geçince çorba yerine yemekleri blenderdan geçirip vermemizi söylüyor.Çorba sulu olduğu için çabuk doyurur ama daha az besin değeri olur,diyor.Çocuğun midesini suyla şişirmek yerine yemekleri püre haline getirmek daha iyiymiş,bilginize...
Bu arada ben yarın çalışmaya başlıyorum.

Neyse ki müdür yardımcısı bana rahat bir ders programı hazırladı.İki saat dersten sonra bir saat boşum.Eve dönüp kızımı doyuracağım(Evim okula çok yakın.)Sonra üç saat daha derse girip paydos!...

:46Kızım da ben de zorlanmayız umarım.Hayırlısı...
Haydi hepinize keyifli günler...