- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.601
sağol devkule Allah hepimize kolaylık versin bende de çok unutkanlık oluyor kpss için düzenli bir çalışma sistemim yok şuan, çalıştığım konulardan soru çözemiyorum pekiştirme yapmadığım için çabuk unutuyorum diye düşünüyorum günlük hayatımda da unutkanlıklarım çok fazla bazı vitaminlerin eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum ya da kendimi böyle avutuyorum bebişine de maşaallah Allah sağlıklı uzun güzel ömürler nasip etsin hepimizin bebişlerine inşallah
kızlar selam
bende tracy nin kitabını okudum ama bazılarını uyguluyorum . ben bebeğimi göğsümde uyutmaya alıştım ben de oda bu şekilde mutluyuz
bazen sütümün az kaldığını hissediyorum. rezene çayı dışında süt yapan sizin yediğiniz içtiğiniz neler var ?????
birde uykusuz annelerde uyku arkadaşı başlıklı yazıyı okuduktan sonra bir uyku arkadaşı almaya karar verdim. kullanan varmı aramızda
selam herkese.benim bugünlerde çok canım sıkılıyo.17 martta iznim bitiyo. acaba oklua başlasammı diye düşünüyorum. zaten başlarsam 8-12 arası gitcem. öğleden sonraları süt izni kullanmayı düşünüyorum. bu arada annem bakacak kızıma. sanki başlarsam benim için de iyi olacak kızıma daha iyi bakacakmışım gibi geliyo kalan zamanlarımda. ama bi yandan da zor olurmu diye düşünüyorum. karar veremiyorum bi türlü offfffffffff
kucağımda kedi gibi kıvrılarak uyumaktan çok zevk alıyor yavrummmm
bırak keyfini cıkarsın ne tatlıdır o şimdi uyurken bebekelr pek güzelleşio
hem de ne güzelleşiyor canım yavrum benim.
bebeekle nası alışveriş yaptın bende alışveriş yapmayı özledm güle güle giysin oğluşun cnmeşim bugün nöbetçi komşum beni çarşıya götürdü indirim varmış oğluma mont ve seneye giyeceği güzel cicişler aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?