- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.541
ohhh ohhhh kalabalıgız...hosgeldi herkes...eller havaya bakalımmm
hım seninkide askerdi değil mi evt güzel olur ama ben yurtdısı görevlerinden hep korkuyorum ya ailemden 3 saat uzakta olmak bile cok yıprattı bu yıl beni doğuya nası gidicez die düşünyorum
misafir gelio cumartesi ne yapsam tavsiyelerinizi bekliorum cok kalabalık gelcekler halam halamın gelinleri kızları
profilini yukardan aşağı oku satır satır, çizelge var orada.. yanındaki kalemi tıkla, bi kutu açılacak, o kutuya yapıştır ve kaydet, tamamdır..nereye yapıştırcam ben bunu
sorma yaa.. olsun ama ben seviyom.. sizi bırakıp gideceğimi sanıyosantuuba cizelgeci oldu cıktın valllaaa....
mama sandalyesi için daha erken değilmi. ne zaman oturcakki bebişlerimiz.ayy ben de çok istiyorum ama bizimle birlikte sofraya oturmasını artık canım kızımın
HOŞGELDİİİNNN...minik meleğinle sefalar getirdin..
http://lb1f.lilypie.com/AQBop2.png
güle güle kullan..
demek sende tracy okuyanlardansın.. bende oğluma easy i uyguluyorum doğduğundan beri.. çok şükür bi problem yaşamıyoruz.. yatır kaldırada önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah.. 4 aylık olmasını bekliyom, kıyamadım niyese şimdiye kadar, sanki kötü bişi de.. ama artık kararlıyım haftaya başlıyoz..
evet erken ama ben şimdiden araştırıyorum indirimleri falan takip ediyorum iyi bir şey bulursam sizlerede iletirim alan birçok kişi çok kullanamadıklarını bebeklerinin oturmak istemediğinden bahsediyor bence bunun nedeni baştan bebeklerine bu alışkanlığı kazandırmadıkları için çocuk ek gıdaya geçtikten çok çok sonra alıyorlar çocukta haliyle önceki alışkanlığını terketmiyor kolay kolay o yüzden ek gıdaya başladığımızda elimizin altında olmasını istiyorum bu arada doktorumuz 4 ay bittikten sonra 5 ayda yavaş yavaş yiyeceklerden tattırmaya başlayalım dedi
hoşbulduk tugba çok teşekkür ederim ellerine sağlık evet bende senin sayende bu kitapla tanıştım hamileyken yine sen bahsetmiştin bende araştırmıştım ama doğum olsun sonra alırım dedim ve erteledim keşke daha önce alsaymışım çok yararlı bilgiler var herkese tavsiye ediyorum dün yatır kaldır yöntemi ile kendi kendine uyumayı öğretmeye başladım ve bu sabah 5 dk içerisinde ağlamadan biraz mızıldanarak uyudu inşallah böyle devam eder bunu yaparken aynı zamanda easy yönteminide uygulamaya başladım sayılır inşllah en kısa zamanda bir rutin oluştururuz benim kpss ye çalışmam lazım fırsat buldukça ara ara bakıyordum ama artık benimde sıkı ve düzenli bir şeklde çalışmam gerekiyor senin bebeğin daha çabuk öğrenecektir belirli bir rutini var sen onu çok iyi tanıyorsun zaten hiç sorun olmayacaktır inşallah
ne önerdi neyle baslıcan tattırmaya
meyveler ve yoğurtla başlayacağız mamalar var 4 aydan sonra yedirilebilen tabi bunlar çok az az tadlarını öğrensin diye böylece ek gıdaya geçişte daha kolay olur inşallah doktorumuz ilerleyen zamanda dahada bilgilendirecektir geçen kontrole gittiğimizde 4 ay bittikten sonra 5. ayda yavaş yavaş başlarız demişti
Allah kolaylık versin çok zor oluyordurevet calısma mevzuu..bende bu bebişle 2. üniversite okuyorum..hadi hayırlısı...vize final derken babası kapıda beni bekliyo oğluşla..
tracy i bizde eşimle okumustuk hamilelik döneminde..gercekten yararlı bence de..ama bazı bebek dogustan uysal olabiliyo..mesela hastaneden cıktıgımızdan beri erdem sadece kendi yatagına koymamızı istiyodu uyumak icin..asla kucak ve sallanma istemiyo hala..bırakıyoruz bizden erken dalmıs gitmiş bile..yalnız bizde de uykular gazdan bölünüyo..yani bizim problem yatır kaldır degilde kaldır gazı cıksın yatır yani...
ek gıdaya hep beraber gecicek olmamız iyi oldu...hepimizden bir fikir gelir..ortaya güzel bir menü cıkar..
bencede harika menüler çıkacaktır mesela ben şimdiden bir öneride bulunayım tarhana muhakkak alın yada bildiğiniz biri varsa yaptırın ama baharatsız olanlardan görümcmden biliyorum bebeği çok severdi bizde aldık baharatsız salçasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?