- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.621
selamm ben geldim
bebeekle nası alışveriş yaptın bende alışveriş yapmayı özledm güle güle giysin oğluşun cnm
bende varım kızlar naber ?
ya bende bugn mont baktm kızıma. kucuk gelyr montmz. ama sonra vazgectm. daha ne kadar kullanırız kı dedm.... gamzcm ugrladn mısafrlernı rahatlamssndr. bn mısafrlern ardından cay içiyrm bı guzel. onlarla ıcemyrm cunku hızmet etmekten. bızım tayn bıkac gune belli olcak. bakalım heyecanla beklıyrmmmmmmm
evt cnm rahatladım aynen bende icemiorum ama sonrqadanda fıstık izin vermio cay keyfim uzakta kaldı yani.. bu arada ben daha mont kullanmıorum o kadar cok battaniyesi var onları kullanayım biraz dedim kar montu var tulum olandan biraz büyüsün seneye giyer die büyük almıstım bu sene hic mont giydirmedm ben ya[/Q
bzm astronot var ama onu gydrirken kıyametı koparyr hıc sevmıyor. ben de kuculdu ama seneye alcm artk.. bu arada bugn prf. dr canan karatayın diyet kıtabını aldm. cok guzel şeylerden bahsedyr. bu gune kadar cok farklı ve yanlış beslendgmı farkettmmmm
hoşbulduk canm siz daha önce nerelerde görev yaptınız
esm ben evlnmden ist. şırnak. siirt. daha sora sınavı kazanınca tekrar ist. biz ist da evlndk yanii
istanbulu cok severm ama biz yaşaması zor oldugu icin pek istemioruz ...zor yerlere gitmişsnz bizim daha ilk yerimiz ankara bakalım daha 4 senemz var burda nolcak
cnm ben cıkyorum biraz uykusuzm yatıorum görüşürz yarın inş ii geceler
huzurlu geceler cnm. ben de kitap okuyayım bariiii
Tesekkürler canim.Bende bi bakayim dedim.mrb hanımlar ben yoktum birde edibe cok kaynatamamıssınzbizi özledinz tabi bende sizi özledim cumartesi misafirlerim geldi bebiş görmeye bir kalabalıktık sormayın Allahtan kimsem yok diorum olsa napardım bilmiorum neler yaptım neelr ben cok becerikliymişimde illa başımın sıkışması lazımmış eşimde saolsun bebişe baktı ve salonu silip süpürdü bu arada bebişimmin göz masajı sonuç vermeye başladı artık gözü sulanmıo galiba geçti :) asu yurt dısı görevleri belli olmuş die duydum ama sizinki hala olmadı galiba:26: himmel nerelerde die bende merak etmeye başlamıştım seni özledik himmel can:) bebişim banyo yaptı mışıl mışıl uyuyo hadi bakalım müdahaleler olmadan 6.aya kadar anne sütüne devammm
Ewet ya uyurken cok güzel olur bebisler,canlar.bırak keyfini cıkarsın ne tatlıdır o şimdi uyurken bebekelr pek güzelleşio
Ohhhh,cok güzel oluyor walla alis veris yapmak.eşim bugün nöbetçi komşum beni çarşıya götürdü indirim varmış oğluma mont ve seneye giyeceği güzel cicişler aldım.
Bendede var bu kar montlarindan,ondan kullaniyorum,mont seneye giydiririm artik insaallah.evt cnm rahatladım aynen bende icemiorum ama sonrqadanda fıstık izin vermio cay keyfim uzakta kaldı yani.. bu arada ben daha mont kullanmıorum o kadar cok battaniyesi var onları kullanayım biraz dedim kar montu var tulum olandan biraz büyüsün seneye giyer die büyük almıstım bu sene hic mont giydirmedm ben ya
Ya bende diyete basladim bu ara onlarla ugrasiyom,emziren anneler icin,cok güzel oluyor,süt üretimindede hic fark yok yani,gecen dedigim gibi yemeklere,tatlilara fazla yüklenmeyin bence.Ben kilo vermeye basladim.Bu haftada yürümebandi alacagim insaallah,hadi gitsin kilolar insaallah.Bahara Türkiye deyim,biraz vermem lazim.evt cnm rahatladım aynen bende icemiorum ama sonrqadanda fıstık izin vermio cay keyfim uzakta kaldı yani.. bu arada ben daha mont kullanmıorum o kadar cok battaniyesi var onları kullanayım biraz dedim kar montu var tulum olandan biraz büyüsün seneye giyer die büyük almıstım bu sene hic mont giydirmedm ben ya[/Q
bzm astronot var ama onu gydrirken kıyametı koparyr hıc sevmıyor. ben de kuculdu ama seneye alcm artk.. bu arada bugn prf. dr canan karatayın diyet kıtabını aldm. cok guzel şeylerden bahsedyr. bu gune kadar cok farklı ve yanlış beslendgmı farkettmmmm
cnm ben cıkyorum biraz uykusuzm yatıorum görüşürz yarın inş ii geceler
Iyi geceler canim.
bebeekle nası alışveriş yaptın bende alışveriş yapmayı özledm güle güle giysin oğluşun cnm
bn de ankaraya alışamdm bi turlu. kımsem yok burda. cok cnm sıkılyr o yuzden. bi de bzm taynler iki yıld bır. o cok zor oluyr malesefff. doguda guzel yerler var inş. gzel bır yere denk gelirsınız hem de para bırıktırırsnz. burda hayat cok zorms. elktk fatrm ist. dan daha fazla gelyor. doğm yaptgm hastane ist. daki şube daha ucuzdu. burda 3 bine yakn para verdm. hıcbıryeri blmmedgm için aynı hastaneye devam ettm. ama baya agr oldu. muayene ucretlerni hıc sorma zaten
bugn gune cok farklı basladm. hem bebeğmn proğramını uyguluyorm hem de kendme egzersz ve diyet prg uyglyrm. umarm pes etmem. bu arada diyt kıtabı sık sık ama az yemege karsı cıkıyor. cunku sureklı bıseler atstrmak şeker ve gi sevyesnı yuksekt tutuyomus. bu degerler dusmeynce de vucut belli bolgelerdeki yağlar yakmak için salgılanan hormonu salgılamyrmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?