- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.141
kızlar merhaba.biz kocamla barıştık.çok şükür.daha doğrusu ben konuşmaya karar verdim.napayım bari destek olayımda bitsin bu dert.aynen sizini dedikleriniz gibi hamileyken ve lohusayken üzmek istememiş.ama karar verdik,bir daha bana yalan söylemeyecek ve hiçbişey saklamayacak.çünkü ben ondan hiçbişey saklamıorum.eğer barışmasam uyku uyuyamayacaktım.çok kafaya takmıştım.ona okadar güveniordum ki kendimi afedersiniz salak yerine konmuş hissediordum.konuşup hallettk.oluşumda ii çok şükür,uyuyor şimdi öğle uykusunda.nerdeyse akşama kadar uyuyarak geçirior.bizde rahat rahat oturuorz.
sahi bişey sorcam benm oğlumun cildi çok hassas.yüzünde isilik tarzı şeyler çıkıor.yıkanınca geçior.doktor bir krem verdi.ama biraz ağır kremmiş.korkuorum kullanmaktan ama şuda var leke kalır diye korkuorum.aranızda bu durumda olan var mı?varsa lütfen cevap yazsın

sahi bişey sorcam benm oğlumun cildi çok hassas.yüzünde isilik tarzı şeyler çıkıor.yıkanınca geçior.doktor bir krem verdi.ama biraz ağır kremmiş.korkuorum kullanmaktan ama şuda var leke kalır diye korkuorum.aranızda bu durumda olan var mı?varsa lütfen cevap yazsın