2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sorma bızımkıde oyle ya cok komık seylere bakıyo yenı bebk alıswerısıne cıkıyorz kocaman bebek ıcın olan seylere bakıyo yanapalım canım artık alısacaklar onalrda.....bu arada odamı yapacaksın sen

oda yapıcam ama mobilya almıycam... park yatak ve kraftta salıncak tarzı bi ana kucağı beğendik bugün... onlar yeterli olucak sanki...dolaplarımız zaten hazır bizim... sadece odanın düzenini değiştiricez, benim tek kişilik yatağımda var hem. oğluşla beraber uyucaz bi süre...

bende ilk öğrendiğimden beri kalbimden kız geçiyodu,zaten eşimde kız olsun istiyodu ama nedense kız ismi gelimiyodu erkek ismi geliyodu aklıma demek ki tam tersi oluyo ne düşünüyosan tersi:)))

aslında ben hep ılk oglum olsun ısterdım cunku benım abım yok cocuklarımn abısı olsun dıye......fakt hamıle kaldıktan sonra herkes bana kızı empoze ettı bende alıstım resmen kıza odakladım ama dr cınsıyetı soyleyıncede sok oldumama sımdı oglusuma alıstımm cok sewıyommmm onu ya

hee kendı odana yatak almıcaksın bıdaha oylemı???kocısten ayrılacaksın

sevilmezmi ya minik minik eller,ayaklar 2 gün önce dr gittim çok tatlıydı ya ayaklarını oynatıyodu çok şeker hayırlısıyla allah kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı ve sihatli bişekilde

süpersiniz canım

Gözün aydın canım allah bir daha böyle sınavlar vermesin kimseye

arkadaslar ben cıkıyorumm gorusuruz huzurlu gecelelr dılıyorum sıze we mınıklerınızeee sewgıyleee.....:80::80::80::80::80:

arkadaşlar bugun doktorumuza gıttık kesın kız dedı 300 gr olmuş çok ıyı dedı ay herşey guzel gııdyo rabbım nazardan korusun çok şukur ama eve geldık bi diş ağrısı saat akşam 9 da dişçideydık kanal tedavısı oğlumdada diöl sorunum oldu bı hayırlısıyla atlatsak kızımın ismide bışe çıkmazsa merve olucak inş ruyamdada gördum karnımdakı kız ısmıde merve olucak dedım hem kuranda geçiyo hemde hacda var dedım ben değişik isim sevmıyorum ayse fatma zehra da olabılırdı anlamları onemlı sıradan olsun anlamı guzel olsun ahırette en başta çocukların ısımlerındne sorulacagız arkadaşlar ona göre koyalım şimdilik hoşçakalın EN EMINE EMANETSINIZ

hayırlı olsun canım kızın

hayırlı ugurlu olsun canımmmmm
bı kızımız daha oluyo oleyyyyyy

teşekkür ediyorum. bir kızım vardı zaten onun bi kız kardeşi olsun istiyordum. birbirlerine hayırlı kardeş olurlar inşallah. bir kızın kız kardeşi olmalı. kız kardeşi olanlar bilirler.

Günaydınnnnn,
Uzun süredir giremiyorum,kayınpederim kalp krizi geçirdi,tam da ist.a gelmişlerdi 1 gün bile geçmeden kalp krizi geçirdi üzüldük baya,bypass olacak bu hafta,koşturup duruyoruz
Umarım herkes iiyidr bizden,kızımla ben iyiyiz 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason randevusu verdi dr.uumuz,giren varmı ayrıntılıya?
Tekin_sezen,paulsu gözünüz aydın ,cimcimeleriniz geliyormuş
Öpüyorum çok.

geçmiş olsun canım, sen kendine dikkat et, hastanelerde pistir, üfff hasta ediyo beni düşüncesi bile
iyi bak bebişinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…