hala tık yok oğluşumdatembel sıpa yaaa...
bugün kocişle gezdik herşeyimizi beğendik... haftaya alışweri zamanııııı, kociş pek bilmediği için böyle alışwerişleri mağazalarda çok komikti, aaaa bak burda ne var? aaaa bu daha güzel!!!
benımde oyle yaa cok yusuf war dıye koyamıyorum canım neyse bakalım buluruz oglusumuza bı ısımm
ayy sorma bızımkıde oyle ya cok komık seylere bakıyo yenı bebk alıswerısıne cıkıyorz kocaman bebek ıcın olan seylere bakıyo ya napalım canım artık alısacaklar onalrda.....bu arada odamı yapacaksın sen
bende ilk öğrendiğimden beri kalbimden kız geçiyodu,zaten eşimde kız olsun istiyodu ama nedense kız ismi gelimiyodu erkek ismi geliyodu aklıma demek ki tam tersi oluyo ne düşünüyosan tersi:)))
oda yapıcam ama mobilya almıycam... park yatak ve kraftta salıncak tarzı bi ana kucağı beğendik bugün... onlar yeterli olucak sanki...dolaplarımız zaten hazır bizim... sadece odanın düzenini değiştiricez, benim tek kişilik yatağımda var hem. oğluşla beraber uyucaz bi süre...
bulucaz canım sıkmayalım canımızı
aslında ben hep ılk oglum olsun ısterdım cunku benım abım yok cocuklarımn abısı olsun dıye......fakt hamıle kaldıktan sonra herkes bana kızı empoze ettı bende alıstım resmen kıza odakladım ama dr cınsıyetı soyleyıncede sok oldumama sımdı oglusuma alıstımm cok sewıyommmm onu ya
süpersiniz canımşimdi
hımmm
hömmm
iş eşinde bitiyor çok çabuk refleksleri olması lazım...ışık hızı felan...
bir de nezamn geleceğini hesaplaması lazım biraz matematiksel...eğer elin ağzındaysa sn sonra gelecektir.bir de eşinin ellerinin büyük olması lazım...ve hiç sıvı sızdırma özelliği olmayacakyeterince açıklayıcı oldum mu bilmiyorum
kızlar benii öyle zor günlerimde yalnız bırakmadığınız için..
destekleriniz içinn..
hiç tanımadığınız bir insanın acısına ve sevinçlerine ortak olduğunuz için...
herşey ama herşey için sonsuz teşekkürler..
iyi ki sizleri tanımışım..
iyi ki buradayımm..
artık kızıımmm diyebilmek ne kadar güsel..
bebeğimin iyi olduğunu bilmek..
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın... tüm bebişlerimiz sağlıklarıyla gelsinler inşallahhh.. sizleri çok seviyoruz...
hee kendı odana yatak almıcaksın bıdaha oylemı???kocısten ayrılacaksın
sevilmezmi ya minik minik eller,ayaklar 2 gün önce dr gittim çok tatlıydı ya ayaklarını oynatıyodu çok şeker hayırlısıyla allah kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı ve sihatli bişekilde
aslında isterdim ama benim yatak odamda beşik koyacak kadar yer yokkkkk...
bende hep beraber uyuyalım isterdim oysaaa...
inş canımmmm.ya bı arkadsım 1 ay ısım bulamadı kızınahalbukı hamıle kaldıgı anadan ıtıbaren dusunmeye baslamıslardı bende oyle olmk ıstemıyorum
neeeben aramaları hızlandırayım
arkadaslar ben cıkıyorumm gorusuruz huzurlu gecelelr dılıyorum sıze we mınıklerınızeee sewgıyleee.....:80::80::80::80::80:
arkadaslar ben cıkıyorumm gorusuruz huzurlu gecelelr dılıyorum sıze we mınıklerınızeee sewgıyleee.....:80::80::80::80::80:
hayırlı olsun canım kızın
hayırlı ugurlu olsun canımmmmm
bı kızımız daha oluyo oleyyyyyy
Günaydınnnnn,
Uzun süredir giremiyorum,kayınpederim kalp krizi geçirdi,tam da ist.a gelmişlerdi 1 gün bile geçmeden kalp krizi geçirdiüzüldük baya,bypass olacak bu hafta,koşturup duruyoruz
Umarım herkes iiyidr bizden,kızımla ben iyiyiz 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason randevusu verdi dr.uumuz,giren varmı ayrıntılıya?
Tekin_sezen,paulsu gözünüz aydın ,cimcimeleriniz geliyormuş
Öpüyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?