kıyamam sana nasılda uzgun yazmıssın yaaaa
ıcım kactı yemın ederım kı benmde bende sola yatma calısmalarına basladım resmen
mustafayada dıyorum ıkıde bır bak ben yuzustu yada sagıma yatarsam uyar benı dıye
oy oyyy üzülme annecıgı hıc bısey olmaz ona onun korunması saglam tabı yınede anne yüregi dayanmıyo ...waybe daha sımdıden basladık anne gıbı hısstmeye baksana karnındakı can ıcın canın yanıyo neguzel bı duygu dımı canımmm ewet semih ismini begendık sımdı alısmaya calısyoruz tam onaylardak prensımın adıı semıh olacakk ya sen orkana hamılelıkten oncemı karar wermıstın
bende cok ozluyorum amaaaa..
canım bende 2 gün oldu göreli ama bende çok özledim neyseki 29 nisanda randevumüz var...
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı,yüzlerini görmeyi nasip etsinslm kızlarrrr herkez nasıl durumlar iyimi? ben cok mutluyum bugün guzel hbrler aldık:) bebisimin cinsiyeti bell,i olduuuuuuu
bi ogluşumuz olucakkkkkk
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı,yüzlerini görmeyi nasip etsin
herkese iyi akşamlarrrrr
Slm kızlarrrr çatlak kremı kullanmaya baslayan varmı onerılerınızı beklıyorum ve hangılerı kıllanma yapıyor deneyımı olan varsa uyarsın lutfennnnn
çok üzüldüm valla içim acıdı sanki bilerek canını yakmışım gibi hissettim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep soluma yatıyorum alışkanlık kazanayım diye dün nasıl becerdiysem dönmüşüm
aynen be canım elimde olsa pamuklara sararım ona zarar gelmesin diye..Neyseki kuvvetlendi erkekim tekmesiyle uyandırıyo artık anne naptın, yana dön diye
Tatlım biz Orkanı hamilelikten önce karar vermedik, aslında eşim de ben de kız istiyoduk hep kız isimlerine bakıyorduk erkek bi kaç tane alternatif belirlemiştik.Sonra erkek olduğunu öğrenince Orkana karar verdik. Başında bi de Ümit var..Ümit Orkan olucak inşallah
iyi ksamlar :) bugün pek kimse yok malum haftasonu
çok üzüldüm valla içim acıdı sanki bilerek canını yakmışım gibi hissettim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep soluma yatıyorum alışkanlık kazanayım diye dün nasıl becerdiysem dönmüşüm
aynen be canım elimde olsa pamuklara sararım ona zarar gelmesin diye..Neyseki kuvvetlendi erkekim tekmesiyle uyandırıyo artık anne naptın, yana dön diye
Tatlım biz Orkanı hamilelikten önce karar vermedik, aslında eşim de ben de kız istiyoduk hep kız isimlerine bakıyorduk erkek bi kaç tane alternatif belirlemiştik.Sonra erkek olduğunu öğrenince Orkana karar verdik. Başında bi de Ümit var..Ümit Orkan olucak inşallah
ya kızlar sabahtan beri bakıyorum kimsecikler bişey yazmıyo...
eeee nasılız neler yapıyoruz...
bizim bebeiş iyi canım senin bebiş nasılhuhuhu kimsecikler yokmu neler yaptınız bugün bebişler nasıl?
bende gayet ıyım cnm ..ıyı olmana sewındım daım olsuninşş....begendınmı yaaa ayyy cok sewındım bu ısme 2puan aldım sımdılk esım annemle bırlıkte 4oluyo bakalım dıger kızlar ne der...sen karar wermsmıydın ısme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?