2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun,mide kanaması geçiren biri olarak ben de ilk o hapı kullanmaya başlayınca çok korktum allahım yine mi diye ama ilacın etkisiymiş,midekanaması demek için tam kahve telvesi gibi oluyor,
Merak etme :) geçmiş olsun

tekmelemiyo diye söylene söylene uyandırdım çocuğu :2:
inanamıyorum haala yaaaa...

Biz dün 8.30 bi başladık oynamaya..saat12ye kadar hiç durmadı..saat 11 gibide doktordaydık birebir gördük hareketlerini..Ayaklarını yukarı kaldırıyor geriniyor sersem sersem dans ediyor :)) Seninkininde bugün keyfi yerinde belliki :) Maşallah

Günaydın Handem,nasılsınız bakalım

Güzeller güzeli prensesin güzelller güzeli Annesi günaydınlar sizede.. İyiyiz biz süperiz hatta..Hava nekadar güzelse o kadar iyiyiz :) siz nasılsınız

selam kızlra nasılsınız oglusuma bı ısım daha buldum semih nasıl sızce?anlamıda guzell
bir fenerbahçeli olarak benden tam onayy cnmm
aynı yatakta yatmak tehlikeli deilmi kuzum uyuyakalabilirsin allah korusun bebişe bişiler olabilir bunu bir araştır

gizem ben senin kızın olacağını biliormuydum yaaaa çok sevindim yaaaa maşallah kızınaa
kayınpederinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatıda kolaylıkla atlatır allah güç kuvvet versin

Dün akşam bi mallık vardı Semih'te sen izleyememişsindir maçı :) Guizamdan beterdi vallahi ama ikisinede laf söletmem

Ayy yerim ben minik kuzuyu.
Bahar gelince onlar da kuduruyorlar

Biz de çokkkkk iyiyizzzzz
evet gerçekten de havalar ısınınca inanılmaz bir enerji oluyor insanda

kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim

pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı

sonerle aylinin başına

ay iyice dizi manyağı oldum

kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim

pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı

sonerle aylinin başına

ay iyice dizi manyağı oldum

Günaydın yavrukuşum nasılsın
Aa evleniyorlar mı,e belliydi zaten
Benim artık kurs olduğu için izleyemiyorum maalesef hiçbir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…