slm kızlarrrr herkez nasıl durumlar iyimi? ben cok mutluyum bugün guzel hbrler aldık:) bebisimin cinsiyeti bell,i olduuuuuuu
bi ogluşumuz olucakkkkkk
Kızlar hafta sonu sızı burda bulamıycm dıye cok korktum.
Cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var.
Cok ozur dıleyerek hepınızden busabah ıcımde ne varsa cıkardım sımsıyahtı buyuk tuvaletımı yaptım oda sımsıyahtı.
gyno ferro sanol kapsul kullanıyorum gunde 1 tane bırde elevıt oda gunde bır tane. acaba ılaclar mı yaptı mıgde kanaması mı gecırıyorum. yaklasık 3 gundur falan da mıgdem agrıyor. Nolur cevap yazın
A-aaa ne ki acaba
inanamıyorum yaaaaaaaaaaa
resmen pıtır pıtır...
inanamıyorum yaaaaaaaaaaa
resmen pıtır pıtır...
İçinde bi prensmi var yoksaArkadaşım galiba hamilesin
Günaydın Bütün Güzel Anneler ve Melek Bebekler...
Maaşallah Aren'e annesi
İçinde bi prensmi var yoksaArkadaşım galiba hamilesin
Günaydın Bütün Güzel Anneler ve Melek Bebekler...
tekmelemiyo diye söylene söylene uyandırdım çocuğu :2:
inanamıyorum haala yaaaa...
Günaydın Handem,nasılsınız bakalım
bir fenerbahçeli olarak benden tam onayy cnmmselam kızlra nasılsınız oglusuma bı ısım daha buldum semih nasıl sızce?anlamıda guzell
aynı yatakta yatmak tehlikeli deilmi kuzum uyuyakalabilirsin allah korusun bebişe bişiler olabilir bunu bir araştıroda yapıcam ama mobilya almıycam... park yatak ve kraftta salıncak tarzı bi ana kucağı beğendik bugün... onlar yeterli olucak sanki...dolaplarımız zaten hazır bizim... sadece odanın düzenini değiştiricez, benim tek kişilik yatağımda var hem. oğluşla beraber uyucaz bi süre...
Günaydınnnnn,
Uzun süredir giremiyorum,kayınpederim kalp krizi geçirdi,tam da ist.a gelmişlerdi 1 gün bile geçmeden kalp krizi geçirdiüzüldük baya,bypass olacak bu hafta,koşturup duruyoruz
Umarım herkes iiyidr bizden,kızımla ben iyiyiz 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason randevusu verdi dr.uumuz,giren varmı ayrıntılıya?
Tekin_sezen,paulsu gözünüz aydın ,cimcimeleriniz geliyormuş
Öpüyorum çok.
bir fenerbahçeli olarak benden tam onayy cnmm
aynı yatakta yatmak tehlikeli deilmi kuzum uyuyakalabilirsin allah korusun bebişe bişiler olabilir bunu bir araştır
gizem ben senin kızın olacağını biliormuydum yaaaa çok sevindim yaaaa maşallah kızınaa
kayınpederinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatıda kolaylıkla atlatır allah güç kuvvet versin
Biz dün 8.30 bi başladık oynamaya..saat12ye kadar hiç durmadı..saat 11 gibide doktordaydık birebir gördük hareketlerini..Ayaklarını yukarı kaldırıyor geriniyor sersem sersem dans ediyor :)) Seninkininde bugün keyfi yerinde belliki :) Maşallah
Güzeller güzeli prensesin güzelller güzeli Annesi günaydınlar sizede.. İyiyiz biz süperiz hatta..Hava nekadar güzelse o kadar iyiyiz :) siz nasılsınız
kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim
pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı
sonerle aylinin başına
ay iyice dizi manyağı oldum
Dün akşam bi mallık vardı Semih'te sen izleyememişsindir maçı :) Guizamdan beterdi vallahi ama ikisinede laf söletmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?