• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hafta sonu sızı burda bulamıycm dıye cok korktum.
Cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var.
Cok ozur dıleyerek hepınızden busabah ıcımde ne varsa cıkardım sımsıyahtı buyuk tuvaletımı yaptım oda sımsıyahtı.
gyno ferro sanol kapsul kullanıyorum gunde 1 tane bırde elevıt oda gunde bır tane. acaba ılaclar mı yaptı mıgde kanaması mı gecırıyorum. yaklasık 3 gundur falan da mıgdem agrıyor. Nolur cevap yazın

Çok geçmiş olsun,mide kanaması geçiren biri olarak ben de ilk o hapı kullanmaya başlayınca çok korktum allahım yine mi diye ama ilacın etkisiymiş,midekanaması demek için tam kahve telvesi gibi oluyor,
Merak etme :) geçmiş olsun :nazar:

tekmelemiyo diye söylene söylene uyandırdım çocuğu :2::60::60::60:
inanamıyorum haala yaaaa...:27:

Biz dün 8.30 bi başladık oynamaya..saat12ye kadar hiç durmadı..saat 11 gibide doktordaydık birebir gördük hareketlerini..Ayaklarını yukarı kaldırıyor geriniyor sersem sersem dans ediyor :)) Seninkininde bugün keyfi yerinde belliki :) Maşallah

Günaydın Handem,nasılsınız bakalım:61:

Güzeller güzeli prensesin güzelller güzeli Annesi günaydınlar sizede.. İyiyiz biz süperiz hatta..Hava nekadar güzelse o kadar iyiyiz :) siz nasılsınız

selam kızlra nasılsınız oglusuma bı ısım daha buldum semih nasıl sızce?anlamıda guzell
bir fenerbahçeli olarak benden tam onayy cnmm:46::46::46:
oda yapıcam ama mobilya almıycam... park yatak ve kraftta salıncak tarzı bi ana kucağı beğendik bugün... onlar yeterli olucak sanki...dolaplarımız zaten hazır bizim... sadece odanın düzenini değiştiricez, benim tek kişilik yatağımda var hem. oğluşla beraber uyucaz bi süre...
aynı yatakta yatmak tehlikeli deilmi kuzum uyuyakalabilirsin allah korusun bebişe bişiler olabilir bunu bir araştır
Günaydınnnnn,
Uzun süredir giremiyorum,kayınpederim kalp krizi geçirdi,tam da ist.a gelmişlerdi 1 gün bile geçmeden kalp krizi geçirdi :( üzüldük baya,bypass olacak bu hafta,koşturup duruyoruz
Umarım herkes iiyidr bizden,kızımla ben iyiyiz 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason randevusu verdi dr.uumuz,giren varmı ayrıntılıya?
Tekin_sezen,paulsu gözünüz aydın ,cimcimeleriniz geliyormuş:nazar:
Öpüyorum çok.

gizem ben senin kızın olacağını biliormuydum yaaaa çok sevindim yaaaa maşallah kızınaa:nazar::nazar::nazar:
kayınpederinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatıda kolaylıkla atlatır allah güç kuvvet versin

bir fenerbahçeli olarak benden tam onayy cnmm:46::46::46:

aynı yatakta yatmak tehlikeli deilmi kuzum uyuyakalabilirsin allah korusun bebişe bişiler olabilir bunu bir araştır

gizem ben senin kızın olacağını biliormuydum yaaaa çok sevindim yaaaa maşallah kızınaa:nazar::nazar::nazar:
kayınpederinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatıda kolaylıkla atlatır allah güç kuvvet versin

Dün akşam bi mallık vardı Semih'te sen izleyememişsindir maçı :) Guizamdan beterdi vallahi ama ikisinede laf söletmem :1::1::1::1:

Biz dün 8.30 bi başladık oynamaya..saat12ye kadar hiç durmadı..saat 11 gibide doktordaydık birebir gördük hareketlerini..Ayaklarını yukarı kaldırıyor geriniyor sersem sersem dans ediyor :)) Seninkininde bugün keyfi yerinde belliki :) Maşallah

Güzeller güzeli prensesin güzelller güzeli Annesi günaydınlar sizede.. İyiyiz biz süperiz hatta..Hava nekadar güzelse o kadar iyiyiz :) siz nasılsınız

Ayy yerim ben minik kuzuyu.
Bahar gelince onlar da kuduruyorlar:1:

Biz de çokkkkk iyiyizzzzz:21:
evet gerçekten de havalar ısınınca inanılmaz bir enerji oluyor insanda:8:

kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim

pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı

sonerle aylinin başına

ay iyice dizi manyağı oldum

kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim

pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı

sonerle aylinin başına

ay iyice dizi manyağı oldum