• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canımm bende daha karar wermıs deglım ..senın hıc yookmu dusundugun bısey

bende kuzey ismini çok seviyorum oğlum olsaydı koymayı düşünüyodum...kızım olacak hayırlısıyla beren koymayı düşünüyorum..kocam duymasın yine tekil kişi olarak konuştum..BİZZZ
ama farklı isimlerde bakıyorum...

bende kuzey ismini çok seviyorum oğlum olsaydı koymayı düşünüyodum...kızım olacak hayırlısıyla beren koymayı düşünüyorum..kocam duymasın yine tekil kişi olarak konuştum..BİZZZ
ama farklı isimlerde bakıyorum...

bende hep kız beklıyordum oglan ısmı dusunmedım hıc sımdı zor oluyo golusuma ısım bulmakk:69:

:

bende ıyyıım canım sagol gecmıs bugun uzamdı yaa kımse yoktu bende pek gıremedım zorlanmazsın okumakta:34:oglusun nasıll

hala tık yok oğluşumda:60: tembel sıpa yaaa...
bugün kocişle gezdik herşeyimizi beğendik... haftaya alışweri zamanııııı, kociş pek bilmediği için böyle alışwerişleri mağazalarda çok komikti, aaaa bak burda ne var? aaaa bu daha güzel!!! :nazar: :60::60::60::60:

bende hep kız beklıyordum oglan ısmı dusunmedım hıc sımdı zor oluyo golusuma ısım bulmakk:69:

bende ilk öğrendiğimden beri kalbimden kız geçiyodu,zaten eşimde kız olsun istiyodu ama nedense kız ismi gelimiyodu erkek ismi geliyodu aklıma demek ki tam tersi oluyo ne düşünüyosan tersi:)))

Back
X