kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim
pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı
sonerle aylinin başına
ay iyice dizi manyağı oldum
Günaydın yavrukuşum nasılsın
Aa evleniyorlar mı,e belliydi zaten
Benim artık kurs olduğu için izleyemiyorum maalesef hiçbir şey
Ayy yerim ben minik kuzuyu.
Bahar gelince onlar da kuduruyorlar
Biz de çokkkkk iyiyizzzzz
evet gerçekten de havalar ısınınca inanılmaz bir enerji oluyor insanda
izleyemedim ama yasin söledi gerççi o daha çok maç sonunda olaylar çıkmış onu anlattı
günaydın dün gece kınaya gittim hoppidi hoppidi eğlendim şimdi başağrısından helak oluorum birde nikah var bugün nikah olmasa uyurdumm tüm gün yasinde yok kocişsizz bri pazar uffffff
öyle bir geçer zaman ki yidemi izleyemiosunnnnnnnn
bnm hamileliğim boyunca habire doğurduğu için kılım hürreme ne midesi bulanıor ne başı ağrıor hiçbişiyi yokkk uyuzHürremde ikiz doğuracak ardından :)) Çok entrikalar dönecek :)) İzlemiyorum ama Osmanlıyı seviyorum:)
Bu arada Damla nerelerde,hiç denk gelemiyoruz artık
Ay Evet Esracım ya hava ne kadar güzelse oğlumla o kadar mutlu ve huzurluyuzKendimizi sokağa atasımız yada güzel şeylerle uğraşasımız geliyor..Müzik dinlemek bile daha anlamlı oluyor
bnm hamileliğim boyunca habire doğurduğu için kılım hürreme ne midesi bulanıor ne başı ağrıor hiçbişiyi yokkk uyuz
damla 2 gündür annesi ile gün mevlüd falan takılıor şimdide uyuyordur birde pazar yaa babası gelir abisine giderler veya onlar gelir ama sende yoktunki kuzummm
Hımm evet şimdi geçmişte okudum.
Yaa sorma Melisin,şu kurs başladı ya,eşimin kızkardeşi bizde kalıyor.
Gün içinde temizlik,yemek..
5 gibi de hazırlan kursa git
Giriyorum buraya ama ne tam geçmişe bakabiliyorum,ne de çok uzun kalabiliyorum
bnm hamileliğim boyunca habire doğurduğu için kılım hürreme ne midesi bulanıor ne başı ağrıor hiçbişiyi yokkk uyuz
damla 2 gündür annesi ile gün mevlüd falan takılıor şimdide uyuyordur birde pazar yaa babası gelir abisine giderler veya onlar gelir ama sende yoktunki kuzummm
Handeeee de bakayım bana o face albümündekiler sen mi yaptın,nasıl yaptın,ne için yaptın,ne kullandın,ne zaman yaptın,neden yaptın
Eşinin kızkardeşi görümcen oluyor dimi EsracımNasıl aranız iyimi Benimkiyle bazen konuşcak bişi bulamıyoruzda
Ben yaptım canım..strafordan yaptım..akrilik ve yağlı boya kullandım..Bebeğim için yaptım elbette :)) bir haftadır yapıyorum yaptıkça daha mutlu oluyorum..asıl çalışmalara daha başlamadım..dolabını kendimiz yaptık onu süsleyeceğim şimdi taç falan yapacağım :))
Ayyy,neyse olsun eğlenmişsin ya,baş ağrın da geçer çabucak inşallah
Yok tatlım izleyemiyorum.
18:00 - 21:30 arası kurs.
Eve gel,yemek ye falan derken zaten saat 22.20 oluyor.
daha 2 hafta böyle
Hımm evet şimdi geçmişte okudum.
Yaa sorma Melisin,şu kurs başladı ya,eşimin kızkardeşi bizde kalıyor.
Gün içinde temizlik,yemek..
5 gibi de hazırlan kursa git
Giriyorum buraya ama ne tam geçmişe bakabiliyorum,ne de çok uzun kalabiliyorum
görümcen nie sizde kalıor odamı kursa gidior neyse az kaldı 2 haftacık daha sık dişini sonra duruyu at arabanın arkasına hobaaa gez tozzzzz
görümcen nie sizde kalıor odamı kursa gidior neyse az kaldı 2 haftacık daha sık dişini sonra duruyu at arabanın arkasına hobaaa gez tozzzzz
Evet görümcem
Ya bu tabirler bana çok uzak geliyor,görümce kaynana,kayınbaba falan..
Ben hep eşimin annesi,babası,kardeşi diye söylüyorum herkese
Hepsiyle de aramız iyi çok şükür canım
Ayy maaşallah,ellerine sağlık kuzum,çok güzel olmuş hepsi de
Pekii duvara falan mı asacaksın bunları:44:
Canım çok teşekkür ederim..Yıldızlarla tavanı süslemeyi planlıyorum.. Onlarıda kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum..Birde odasında raflar olacak onların arkasını renklendirmek için..Özellikle çengelli iğneli olanı kapı süsü yapıcam ama o kesin..Zaten nazar boncuğu aldım bilmem kaç milyon tane onları kapısına yapıştırıcam mavi mavi güzel duracak diye umuyorum..Duvarına asmaya ultrason resimleriyle ilgili bişiler düşünüyorum ama netleşemedik daha aklımla
dolabı nasıl kendiniz yaptınızzzzEşinin kızkardeşi görümcen oluyor dimi EsracımNasıl aranız iyimi Benimkiyle bazen konuşcak bişi bulamıyoruzda
Hürrem ikizleri nasıl çıkartıcak bakalım :) Havalar ısındıkça Damla kendini havuzlara atacaktır iyice :))Akşamdan akşama görürsek görürürz.
Ben yaptım canım..strafordan yaptım..akrilik ve yağlı boya kullandım..Bebeğim için yaptım elbette :)) bir haftadır yapıyorum yaptıkça daha mutlu oluyorum..asıl çalışmalara daha başlamadım..dolabını kendimiz yaptık onu süsleyeceğim şimdi taç falan yapacağım :))
araba koltukları nie var len bebekler için sıpaAy bugün bütün garipliğim üstümde :))
Duruyu arabanın arkasına atarsa nasıl kullancak arabayı
Canım çok teşekkür ederim..Yıldızlarla tavanı süslemeyi planlıyorum.. Onlarıda kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum..Birde odasında raflar olacak onların arkasını renklendirmek için..Özellikle çengelli iğneli olanı kapı süsü yapıcam ama o kesin..Zaten nazar boncuğu aldım bilmem kaç milyon tane onları kapısına yapıştırıcam mavi mavi güzel duracak diye umuyorum..Duvarına asmaya ultrason resimleriyle ilgili bişiler düşünüyorum ama netleşemedik daha aklımla
Çok şanslı olacak senin bebiş Handem
Ayy boncuk boncuk gözleriyle annesinin yaptığı süslere bakacakk
yerim ben onu yerimmmm
dolabı nasıl kendiniz yaptınızzzz
araba koltukları nie var len bebekler için sıpa
allah şu sendeki yaratıcılığın ve yeteneğin çeyreği kadarını banada verseydi yaa keşkee ama 10 puanlıkk uzmanlık sorusu mavi boncukları yapıştırcan ya kapıya sonra o kapıyı silmek zor olmıcakmı nasıl boncuk bunlar neyse siz bişiler yapın bnde fikir çalayım
Ay hayal edemedim bile bi andaDoğsalarda gelseler artık..Doğum hikayelerini okuyorum forumda ay ne başka bi duygu Ağlamaktan helak oluyorum Sonrada kızıyorum kendime oğlum çıkıp gelmek isticek diye annesine kıyamayacak
Ben de bazen diyorum ayy doğsa da sevsek diye,sonra kendime geliyorum
neyse kızım sen zamanında gel,bekleriz biz diyorum
Duyuyorlar artık sıpalar,yapmasınlar bi çılgınlık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?