merhaba kızlar, nasılsınız? kızlar ben dün tetamoz aşısı yaptırdım ama ölüyorum. kolumu kaldıramıyorum bile, tek elimle işlerimi yapıyorum. gece de ateşlendim. şimdi de hem mide bulnatısı hem halsizlik var, sizce normal mi, daha önce yaptrıp da benim gibi sıkıntıları olan oldu mu? bunların geçmesi için ne yapmalıyım bilen varmı? ayrıyeten kolum şişti de :-(((
geçmiş olsun canım daha yaptırmadım ben dr arasan :26:
biz çalışmaya geldik annanemiz bugun çarşıya çıkmış bakalım neler alıcak
yarında biz babamızla duvar kağıdı ve oda takımı bakmaya gidicezx bakalım neler bulucaz
foto çekebilirsem atıcam ınsallah buralara
merhaba kızlar, nasılsınız? kızlar ben dün tetamoz aşısı yaptırdım ama ölüyorum. kolumu kaldıramıyorum bile, tek elimle işlerimi yapıyorum. gece de ateşlendim. şimdi de hem mide bulnatısı hem halsizlik var, sizce normal mi, daha önce yaptrıp da benim gibi sıkıntıları olan oldu mu? bunların geçmesi için ne yapmalıyım bilen varmı? ayrıyeten kolum şişti de :-(((
normal canım...böyle tepkiler bekleniyor zaten...
bende olmamıştı ama olan arkadaşlarım var biliyorum
p.tesi görüşürüz inşlh. Ben çıkıyorum.eşimin işyerindeyim ama biraz uzanıp dinlenmek istiyorum :-((
p.tesi görüşürüz inşlh. ben çıkıyorum.eşimin işyerindeyim ama biraz uzanıp dinlenmek istiyorum :-((
hamıleyken gereklımı tetanoz asısı.. Bılmıyordum bunu... Yanı olmazsa olmaz mı... 1 hafta kolunu kaldıramıyor ınsan yaptırdıgında..ates mıde bulantısı da cabası.. Pek gözüm yemıyor ..
Bana kolunda ağrı olabilir telaşlanma dedi, ben de o nedenle aramadım ama ateş felan da normalmi bilmiyorum ki :-( halsizlik ve mide bulnatısı da cabası
haftasonu ondan canım
canım senin kızın olacaktı dimi
evet tatlım
esıla'mız olucak ınsallah
Kızlar bısı sorucam
bızım topuklu aykkabı gıymemız sakıncalı mı
bırde bu rahım agzı acıklıgı yuzunden dusuk yapan arkadaslar falan oluo ya onlar nasıl anlıolar dr bununla ılgılı bsı sormamız gerekır mı bılgısı olan varmı
bende hep evlenmeden önce kızım olursa esila koyacağım derdim hatta msn adresim bile esila ile başlıyor ama bir akrabamız çaldı resmen ismi kızın olursa ne koyacaksın dedi söylemez olaydım hemen doğurdu koyduhemde hiç bana sormadan bende oğluma isim arıyorum ama bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?