SEN O AKRABANI BANA YOLLA
BEN HALLEDERIM SEN UZULME
BENDE BEKARLIGIMDAN BERI KIZIM OLURSA ESILA OGLUM OLURSADA MUHAMMED DIYE SOLUODUM KENDI KENDIME ESIMDE SAOLSUN KIRMADI BENI OLUR DEDI
AMA OGLUMUZ OLSA MUHAMMED KAAN KOYUCAKTIK MESELA
İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri
BU SITEDE GUZEL ISIMLER VAR BI BAK CANIM ISTERSNENN
şimdide hamileymiş oğlu olacakmış bana soruyor isim buldunmu oğluna diye bulam ona çokta söylerim yaneyse canım senin kızın bizim kızımız sayılır onu severiz esila diye.muhammed bende çok istiyordum ama kuzenimiz koydu off yaa:26: Ben gönderdiğin siteye bakayım canım teşekkür ederim
tabıkıde oleeee bebısleırmız hepımızın olcek ınsallah
senınde sansına masallah sulale dızmıs ısımlerı
cok farklı ve guzel ısımler var ınsallah gonlune gore bulabılırsın canım
sorma canım yaa yukarıdaki mesejada yazdım eymen,erkam,yasir var aklımda ama eşimin hoşuna gitmiyor
kuzenımın adı eymennnnnn
ve ben bayıldım o ısme kı bebegımızde masallah cok huzurlu saglıklı bı bebek ınsallah senınkısıde ole olur cnaım
bizde sonunda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.kızımız olacak inşallah.
bizde sonunda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.kızımız olacak inşallah.
selam kızlra nasılsınız oglusuma bı ısım daha buldum semih nasıl sızce?anlamıda guzell
selam canım bız ııyız sen naslsınn
semıh muhtesemmm bı ısım anlamıda oyleeee
:
bende ıyyıım canım bugun dıs etlerım ve burnum kanadı yaa endıselendım:44::44:bende begendım ısmı onay alırsam baya bı karar kılmayı dusunuyorum canım
DIS ETI KANAMASI VE BURUN KANAMASI NORMALMIS BU DONEMDE
BENIMDE DISLERIMI FIRCALADIGIM SIRADA COK OLUO
VE OZELLIKLE BU ARA BAS DONNELERIM ARTTI
HASTANEMIZDEN ARADILAR BIZIDE SIMDI NORMALDE HAFTAYA CTESI RANDEVUMUZ VARDI
DR 23 NISAN DIE YOKMUS PERSEMBEYE ALINDI COK SEVINCLIIM KIZIMI IKI GUN ERKENDEN GORUCEMMMMMMM
selam kızlra nasılsınız oglusuma bı ısım daha buldum semih nasıl sızce?anlamıda guzell
özgeee nasıl oldun cnm nasılsın?..meloş nasılsınız canım?:80:
hoş geldin canımm.semih çok mgüzel bir isim çok beğendim..ben iyiyim canım ilaçlara devam sen nasılsın
damlaa nasılsın canım orkan beyımız nasıllar? sence nasıl semih ısmı ttalım
iyiyiz tatlım azcık popom uyuştu mevlüte gittim bugün çok oturdum ondan sanırım..orkancımda iyi maşallah..sabaha karşı bi üzüldüm ağlıyodum neredeyse. Dönmüşüm karnımın üzerine yatmışım ilk defa hamile kaldığımdan beri nasıl yaptım anlamadım.oğlum,yavrum öyle bi tekmeledi ki onun tekmesiyle uyandım.içim gitti resmen canımı yandı bişi mi oldu diye..ay şimdi yazarken bile içim fena oldu..
Semih ismi gaye güzel canım..eşin de beğendiyse neden olmasın?
iyiyiz tatlım azcık popom uyuştu Mevlüte gittim bugün çok oturdum ondan sanırım..Orkancımda iyi maşallah..Sabaha karşı bi üzüldüm ağlıyodum neredeyse. Dönmüşüm karnımın üzerine yatmışım ilk defa hamile kaldığımdan beri nasıl yaptım anlamadım.Oğlum,yavrum öyle bi tekmeledi ki onun tekmesiyle uyandım.İçim gitti resmen canımı yandı bişi mi oldu diye..Ay şimdi yazarken bile içim fena oldu..
Semih ismi gaye güzel canım..Eşin de beğendiyse neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?