2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şimdide hamileymiş oğlu olacakmış bana soruyor isim buldunmu oğluna diye bulam ona çokta söylerim ya neyse canım senin kızın bizim kızımız sayılır onu severiz esila diye.muhammed bende çok istiyordum ama kuzenimiz koydu off yaa:26: ben gönderdiğin siteye bakayım canım teşekkür ederim bu arada aklımda 3 isim var ama eşime beğendiremiyorum erkam,yasir,eymen

Son düzenleme:

tabıkıde oleeee bebısleırmız hepımızın olcek ınsallah
senınde sansına masallah sulale dızmıs ısımlerı
cok farklı ve guzel ısımler var ınsallah gonlune gore bulabılırsın canım

tabıkıde oleeee bebısleırmız hepımızın olcek ınsallah
senınde sansına masallah sulale dızmıs ısımlerı
cok farklı ve guzel ısımler var ınsallah gonlune gore bulabılırsın canım

sorma canım yaa yukarıdaki mesejada yazdım eymen,erkam,yasir var aklımda ama eşimin hoşuna gitmiyor

sorma canım yaa yukarıdaki mesejada yazdım eymen,erkam,yasir var aklımda ama eşimin hoşuna gitmiyor

kuzenımın adı eymennnnnn
ve ben bayıldım o ısme kı bebegımızde masallah cok huzurlu saglıklı bı bebek ınsallah senınkısıde ole olur cnaım

:

bende ıyyıım canım bugun dıs etlerım ve burnum kanadı yaa endıselendım:44::44:bende begendım ısmı onay alırsam baya bı karar kılmayı dusunuyorum canım

DIS ETI KANAMASI VE BURUN KANAMASI NORMALMIS BU DONEMDE
BENIMDE DISLERIMI FIRCALADIGIM SIRADA COK OLUO
VE OZELLIKLE BU ARA BAS DONNELERIM ARTTI
HASTANEMIZDEN ARADILAR BIZIDE SIMDI NORMALDE HAFTAYA CTESI RANDEVUMUZ VARDI
DR 23 NISAN DIE YOKMUS PERSEMBEYE ALINDI COK SEVINCLIIM KIZIMI IKI GUN ERKENDEN GORUCEMMMMMMM

oooo gözün aydın cnmmmmsewındım adına

hoş geldin canımm.semih çok mgüzel bir isim çok beğendim..ben iyiyim canım ilaçlara devam sen nasılsın

bende gayet ıyım cnm ..ıyı olmana sewındım daım olsuninşş....begendınmı yaaa ayyy cok sewındım bu ısme 2puan aldım sımdılk esım annemle bırlıkte 4oluyo bakalım dıger kızlar ne der...sen karar wermsmıydın ısme

damlaa nasılsın canım orkan beyımız nasıllar? sence nasıl semih ısmı ttalım

iyiyiz tatlım azcık popom uyuştu Mevlüte gittim bugün çok oturdum ondan sanırım..Orkancımda iyi maşallah..Sabaha karşı bi üzüldüm ağlıyodum neredeyse. Dönmüşüm karnımın üzerine yatmışım ilk defa hamile kaldığımdan beri nasıl yaptım anlamadım.Oğlum,yavrum öyle bi tekmeledi ki onun tekmesiyle uyandım.İçim gitti resmen canımı yandı bişi mi oldu diye..Ay şimdi yazarken bile içim fena oldu..

Semih ismi gaye güzel canım..Eşin de beğendiyse neden olmasın?

kıyamam sana nasılda uzgun yazmıssın yaaaa
ıcım kactı yemın ederım kı benmde bende sola yatma calısmalarına basladım resmen
mustafayada dıyorum ıkıde bır bak ben yuzustu yada sagıma yatarsam uyar benı dıye

oy oyyy üzülme annecıgı hıc bısey olmaz ona onun korunması saglam tabı yınede anne yüregi dayanmıyo ...waybe daha sımdıden basladık anne gıbı hısstmeye baksana karnındakı can ıcın canın yanıyo neguzel bı duygu dımı canımmm ewet semih ismini begendık sımdı alısmaya calısyoruz tam onaylardak prensımın adıı semıh olacakkya sen orkana hamılelıkten oncemı karar wermıstın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…