herkes iyi hoştur umarım,,
yeni bebek gelıyo marala,
tebrik ederim darısı isteyenlerin başına inşallh.....
2 çocuk zor belkı ama güzel.zamanla oturuyor düzen.
çok şükür bizde herşey yolunda.
iyice cümle kuruyor artık küçük paşam.
abisi de oldugu için belkıde.
birde bu yaz tuvalet işini halletsek çok ıyı olacak.
sizlerde varmı öğrenen??
havalar ısınsın diye beklerdım ben,hem hazır da degıl sankı.
hepimize kolay gelsın...
görşmek üzereee
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim bende 2011 ekim annesiyim bir kizim var. Ben sunu merak edyorum acaba sizin cocuklariniz evinizdeki her yemegi yiyebiliyor mu ? Mesela balik salata karniyarik makarna , pilav pataes kizartmasi . benim kizim seciyor. Bazen ben bunu yutamam deyip cikariyor. Ya da bu buyuk olmus diyor cikariyor. Kraker yer ama kek yemez . peynir yer zetlytin yer ama karniyarik yemez nasil davranmaliyim bilmiyorum. İyice ac mi birakmaliyim. Bu aralar dis cikariyor azi dislerini birde kardesi var bir yasinda bazen trip yapiyor bana. Bana.bi akil v
Verin restorana gidince bizimle ne olursa yemesini nasil saglayabilirim ya da evde yemesini cogu zaman corba yeriz mentiyi sever yogurtlu seyleri cok sever. Bira cignemede sorun var ama bazi seyleri cigneyebiliyor. Acaba zamanla duzelir mi ? Sizin cocugunuz nasil bana yazabilir misiniz? sanki benden kaynakli gibi geliyor ikisine birden zaman ayiramiyor muyum acaba
Aralarinda biir. Bucuk yas var.
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim bende 2011 ekim annesiyim bir kizim var. Ben sunu merak edyorum acaba sizin cocuklariniz evinizdeki her yemegi yiyebiliyor mu ? Mesela balik salata karniyarik makarna , pilav pataes kizartmasi . benim kizim seciyor. Bazen ben bunu yutamam deyip cikariyor. Ya da bu buyuk olmus diyor cikariyor. Kraker yer ama kek yemez . peynir yer zetlytin yer ama karniyarik yemez nasil davranmaliyim bilmiyorum. İyice ac mi birakmaliyim. Bu aralar dis cikariyor azi dislerini birde kardesi var bir yasinda bazen trip yapiyor bana. Bana.bi akil v
Verin restorana gidince bizimle ne olursa yemesini nasil saglayabilirim ya da evde yemesini cogu zaman corba yeriz mentiyi sever yogurtlu seyleri cok sever. Bira cignemede sorun var ama bazi seyleri cigneyebiliyor. Acaba zamanla duzelir mi ? Sizin cocugunuz nasil bana yazabilir misiniz? sanki benden kaynakli gibi geliyor ikisine birden zaman ayiramiyor muyum acaba
Aralarinda biir. Bucuk yas var.
merhaba canım bizimkide çok büyük lokmaları çevirir çevirir çıkarır ağzından yutmaz geçecek diye umut ediyorum yeme konusunda bizde sıkıntılıyız süte çok güveniyor bizim kız o yüzden net şunu bayıla bayıla yiyor diyeceğim birşey yok bir gün çok güzel yiyor bir hafta hiç birşey yediremiyorum bende ama inatlaşmak bizim yedirme şeklimiz babayla çok inatlaşıyor babası sen yeme ben yiyeceğim deyince biraz yiyor dışarda köfte yemek istiyor daha çok
reklamlarda her gördüğünü istiyor yiycem diye ama alınca ucundan yalayıp bırakıyor herşeyi
bu arada bende sorayım bizimde asıl sorunumuz kıyafet giymek nefret ediyor hele giydiği şey hafif sıkı kasan birşey olsun sanki nasırına basılmış gibi giyinmememk için saatlerce ağlıyor her dışarı çıkmamız kabus oluyor sinirden davul oluyorum aldığım elbiseler filan elimde kaldı hep kilotlu çorap giymediğinden evdeyken hiç üzmiycem giyicem anne söz diyor ama iş giyinmeye gelince yine aynı sonuç oluyor sizde durumlar nasıl nasıl aşarım bu sorunu sizce
merhaba canım bizimkide çok büyük lokmaları çevirir çevirir çıkarır ağzından yutmaz geçecek diye umut ediyorum yeme konusunda bizde sıkıntılıyız süte çok güveniyor bizim kız o yüzden net şunu bayıla bayıla yiyor diyeceğim birşey yok bir gün çok güzel yiyor bir hafta hiç birşey yediremiyorum bende ama inatlaşmak bizim yedirme şeklimiz babayla çok inatlaşıyor babası sen yeme ben yiyeceğim deyince biraz yiyor dışarda köfte yemek istiyor daha çok
reklamlarda her gördüğünü istiyor yiycem diye ama alınca ucundan yalayıp bırakıyor herşeyi
bu arada bende sorayım bizimde asıl sorunumuz kıyafet giymek nefret ediyor hele giydiği şey hafif sıkı kasan birşey olsun sanki nasırına basılmış gibi giyinmememk için saatlerce ağlıyor her dışarı çıkmamız kabus oluyor sinirden davul oluyorum aldığım elbiseler filan elimde kaldı hep kilotlu çorap giymediğinden evdeyken hiç üzmiycem giyicem anne söz diyor ama iş giyinmeye gelince yine aynı sonuç oluyor sizde durumlar nasıl nasıl aşarım bu sorunu sizce
Bence vicdan azabı yapma çünkü benimki tek çocuk, gündüz bakıcısı özel ilgileniyor akşam da babası ve ben, yine de yeme düzeni tam yok. Büyüynce düzelir çünkü ben de öyleydim küçükken. Her şeyi yiyen çocuk mutlaka vardır ama geneli seninki benimki gibi. Aynı şekilde benim oğlum da karnıyarık gibi etli tavuklu yemekler gibi şeyleri bizim gibi yemez. Ben sırf tadını alsın diye ekmeğini suyuna batırıp veririm. Son zamanlarda ağzından lokma çıkarma huyu edindi. Alıyor lokmayı bir iki çiğniyor bu lokma büyük deyip çıkartıyor. Zeytin peynir ağzına sürmez, o yüzden kahvaltıda pek karnı doymaz. Ben de öğlen için çorba veya, sebze yemeği yaparım. Mantıyı sever benim oğlan ama evde yemek varken sırf yesin diye mantı yapılmaz.
Seninki kız olduğu için sen cıvıl cıvıl giydirmek istiyorsundur şimdi.. Benim oğlan da eşofmanlarını hiç çıkartmak istemez üstünden, ben biraz rahatım bu konuda... Üstünde ne varsa onunla çıkar giderim gideceğim yere. Zaten giydircem diye zorlasam, yıkar ortalığı gene giyinmez. Bir saat ona kıyafet giydirmeye uğraşacağıma, o mutlu ben mutlu... Haha geçen pikniğe gidecektik, aman bizimki bi heveslendi, her yere eşofmanla giden çocuk en güzel pantalonunu kazağını giydi.. piknikte de gitti çam ağacıyla oynadı, akma oldu güzelim kıyafetler..
Ayrica ben hergun kizim icin ozel yemek yapiyorum yaptigim yemekleri yemeyebiliyor.
Merhabaa nasılsınız kızlarr?????????
sana şu kadarını söyliimm senn çocuk benmkinin yanındaaa obez sayılır bizimki onu bile yemiyoo saydıklarını keşkee benmkide sennki kadar çeşir yiyebilseeeeee şükür ederdim gerçekten bence dert edeceğin bi dbirm yokk azılarının çıkma dönemi ya belki sennki ondan iştahsızlaşmış olabilir ama maşallahı var annesii ben napim ben kendimi nerelerden atiim bi köfte yiyo bi gün duruyo üç tane yiyoo ertesi günn öğğğ annee yemem kokuyo diyoo bi gün tavuk yer bigünn bööğğğ ne biçim der bi gün pilav yer bi gün kusar gibi yapar en sert çikolataları çatır çutur yer ama makarna yese çiynemeye üşenip boğuluyomuş gibi haraketler yapar böyle kahvaltı desen sıfırr ne zeytin yer ne peynir ne ekmekk tost yaparsan iki diş ısırıp sonra ağlamaya başlar sennide yedirmezz anne kalkk annee kalkkk yeme diye daha ne anlatayımki sana gün boyu ki haftanın en az ıkı gunu oluyo bu ballı sütün haricinde ağzına bişi sürmediği oluyo ndoktorda bişi demiyo iştahsızlık ilacı diye bişey yokk yani ben tükendimmmmmm yemeyen çocuk çok zorrr
demem o ki sizinki benmkine oranlaa çok iyi maşallahh şükür edin en azından yoğurt falan yiyor..
Allah yardimcimiz olsun benim kayinvalidem bakiyor diyor ki artik herseyi yiyebilir eline durum ver yesin ama demekle olmuyor ki strese giriyorum bende ne yapayim. Anne olmak ne zormus valla bende kendimi tukenmis hissediyorm birgun iyi isem bes gun depresyonda gibiyim sadece cocuklar degil tabii kendime zamsn ayiramamin sikintisi da var. Tek tesellim canlari sağ ya sukurler olsun cevabin icin cok tesekkur ederim zafey. Hoscakal
sana şu kadarını söyliimm senn çocuk benmkinin yanındaaa obez sayılır bizimki onu bile yemiyoo saydıklarını keşkee benmkide sennki kadar çeşir yiyebilseeeeee şükür ederdim gerçekten bence dert edeceğin bi durum yokk azılarının çıkma dönemi ya belki sennki ondan iştahsızlaşmış olabilir ama maşallahı var annesii ben napim ben kendimi nerelerden atiim bi köfte yiyo bi gün duruyo üç tane yiyoo ertesi günn öğğğ annee yemem kokuyo diyoo bi gün tavuk yer bigünn bööğğğ ne biçim der bi gün pilav yer bi gün kusar gibi yapar en sert çikolataları çatır çutur yer ama makarna yese çiynemeye üşenip boğuluyomuş gibi haraketler yapar böyle kahvaltı desen sıfırr ne zeytin yer ne peynir ne ekmekk tost yaparsan iki diş ısırıp sonra ağlamaya başlar sennide yedirmezz anne kalkk annee kalkkk yeme diye daha ne anlatayımki sana gün boyu ki haftanın en az ıkı gunu oluyo bu ballı sütün haricinde ağzına bişi sürmediği oluyo doktorda bişi demiyo iştahsızlık ilacı diye bişey yokk yani ben tükendimmmmmm yemeyen çocuk çok zorrr
demem o ki sizinki benmkine oranlaa çok iyi maşallahh şükür edin en azından yoğurt falan yiyor..
evett bazen bende ev işii çamaşır çocukta yemiyo üstüne basn aynaya bakmayı unuttuğum gün oluyo o zamanda hırçınlaşıyorumo yemediğinde boşlukta gibi hissediyorum aynı şeylerr
sen çalışıyorsun hamilemiydin bidee sankii
Benim iki cocugum var biri iki bucuk iste ekim dogumlu digeride yeni bir yasina girdi. Ucuncuyu Allah olmayanlara nasip etsin. Ben ogretmenim. Senin kiz mi erkek mi ? Benim buyuk kiz kucuk erkek.
herkes iyi hoştur umarım,,
yeni bebek gelıyo marala,
tebrik ederim darısı isteyenlerin başına inşallh.....
2 çocuk zor belkı ama güzel.zamanla oturuyor düzen.
çok şükür bizde herşey yolunda.
iyice cümle kuruyor artık küçük paşam.
abisi de oldugu için belkıde.
birde bu yaz tuvalet işini halletsek çok ıyı olacak.
sizlerde varmı öğrenen??
havalar ısınsın diye beklerdım ben,hem hazır da degıl sankı.
hepimize kolay gelsın...
görşmek üzereee
selamlar, ben cok nadiren girebiliyorum ama mutlu oluyorum hala burda bişeyler paylaşılınca. ben de maral gibi hamileyim, bu yaza ikinci kızımı bekliyorum, Allah gönlüme göre verdi diyeyim :)
tek çocuk düşünmeyenler için, kardeşler arası 3-4 yaş ideal olabilir, tavsiye :))
Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin; bizi onlarla, onları bizimle imtihan etmesin... sevgiler
kızlar merhaba,
geçen çarşamba günün sonucum çıktı ve allahtan temiz çıktı ve çok rahatladım
karlı çıkan kızım oldu ona elbise alarak kutlamma yaptım (kardeşinden dedim çok sevindi)
okul ve iş tam gaz gidiyor, yoğunluktan pek giriş yapamıyorum
haftaya işlerimi toplarsam ondan sonra siteye giriş yapmaya başlarım
arcemek hayırlı olsun blogun