2011 Ekim Anneleri

selam kızlar,

migros ta 23 Nisan dan dolayı oyuncak reyonunda % 50 indirim var
carrefoursa da 2. ürün %60 indirimli uygulaması var duyurulur...

dün kızıma migrostan sulu boya, parmak boyası, balık tutma konseptli bir oyuncak,
doğum günü kutlaması için pasta tabağı, hello city peçetesi aldım.

sulu boyayı kullanmak çok hoşuna gitti, balıkları da güzel yakalıyor, parmak boyasını
bir türlü açtırmadım çarşamba günü için açacağım dedim ama onda da kırmızıyı istiyorum diyor :KK1::KK1:

sizler de isterseniz bir bakın belki uygun olan veya ilginizi çeken bir şeyler olabilir

selam kızlar,

migros ta 23 Nisan dan dolayı oyuncak reyonunda % 50 indirim var
carrefoursa da 2. ürün %60 indirimli uygulaması var duyurulur...

dün kızıma migrostan sulu boya, parmak boyası, balık tutma konseptli bir oyuncak,
doğum günü kutlaması için pasta tabağı, hello city peçetesi aldım.

sulu boyayı kullanmak çok hoşuna gitti, balıkları da güzel yakalıyor, parmak boyasını
bir türlü açtırmadım çarşamba günü için açacağım dedim ama onda da kırmızıyı istiyorum diyor :KK1::KK1:

sizler de isterseniz bir bakın belki uygun olan veya ilginizi çeken bir şeyler olabilir

aaaaa tüühh keşke öğlen arası gitseydim yaa :KK43:((( maraall sabah niee sölemedin kız :)))))))):KK1::KK1::KK1:
maşşallhh doğum günü içinde bi adım atılmışş ben netten kendime temaa buldum onu dökcem :)

kızlar merhaba,
geçen çarşamba günün sonucum çıktı ve allahtan temiz çıktı ve çok rahatladım
karlı çıkan kızım oldu ona elbise alarak kutlamma yaptım (kardeşinden dedim çok sevindi)
okul ve iş tam gaz gidiyor, yoğunluktan pek giriş yapamıyorum
haftaya işlerimi toplarsam ondan sonra siteye giriş yapmaya başlarım

arcemek hayırlı olsun blogun

maralcığım gözün aydın canım, çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin oğlunu inşallah.:nazar:

kızlar merhaba

yokum uzun zamandır 2. de doğunca artık hiç vaktim kalmadı. size birşey sorucam çocuklarınızın dişleri tamamlandımı?bizimki zaten çok geç çıkarmıştı şimdide hala alt yan kesicileri çıkmadı doktor 3 yaşına kadar bekle dedi çok huysuzlandığı için film filanda çekemedik. sizde veya çevrenizde varmı böyle?eksik kalmasını istemiyorum ya:KK43:

herkes iyi hoştur umarım,,
yeni bebek gelıyo marala,
tebrik ederim darısı isteyenlerin başına inşallh.....:KK34:
2 çocuk zor belkı ama güzel.zamanla oturuyor düzen.
çok şükür bizde herşey yolunda.
iyice cümle kuruyor artık küçük paşam.:KK16:
abisi de oldugu için belkıde.
birde bu yaz tuvalet işini halletsek çok ıyı olacak.
sizlerde varmı öğrenen??
havalar ısınsın diye beklerdım ben,hem hazır da degıl sankı.
hepimize kolay gelsın...
görşmek üzereee:KK3:

ben halletim o işi 15 nisanda başladım 18 nisanda işimiz bitti:)) birde kardeşi daha bir aylık bile değildi.
üstelik bizim kız çiş ne onu hiç bilmiyordu ama üzerimde okadar baskı vardıkı bi gün kalktım ve tamm bugun halledıcem bu işi dedim. ilk gün çok kötüydü ama pes etmedim.3 günde tamamen öğrendi ve o gün bu gündür hiç kaçağımız yok gece dahil. maşallah:)siz kendinizi hazır hissediyorsanız yazı beklemeye gerek bile yok.

ben halletim o işi 15 nisanda başladım 18 nisanda işimiz bitti:)) birde kardeşi daha bir aylık bile değildi.
üstelik bizim kız çiş ne onu hiç bilmiyordu ama üzerimde okadar baskı vardıkı bi gün kalktım ve tamm bugun halledıcem bu işi dedim. ilk gün çok kötüydü ama pes etmedim.3 günde tamamen öğrendi ve o gün bu gündür hiç kaçağımız yok gece dahil. maşallah:)siz kendinizi hazır hissediyorsanız yazı beklemeye gerek bile yok.

aslında çok haklısın.ben hazır olmalıyım sanırım.sabredersem ögrenecek ama bahaneler bitmiyo işte. enkısa zamnda bende karar vericem.zaten cok meraklı oturmaya.ama ne zamn geldıgını soylemıyor.ugrasırsam olacak inşallah..bu arada Allah kolaylık versin 2 tane küçükle.benimde 3 yaş araları .....büyüdükçe iyi olacak inşllh.....

biz geceye alıştırmadık bezlıyoruz nasıl alıştrdınız gece kaldırıp yaptırıomusnuz ?ama bnm kızın uykusu cok hafif,kaldırıp çiş yaptırırsam daha da uyumaz.zati sevmıo uyumayı..gözünden uyku damlar ama asla uykum var demez ağlar uyumıcam dıye:KK50:

X