bende kız taktikleri bekliom ama herkes sel verio sır vermioo
işyerinden bi abla dediki yumurtlama günnden bi gün önceye denk getirirsen kız olaaaaaaaaaaarrr :)Ikız olanlar gerçekten ölemi olduu
kartopu sağol canım,
sevozy taktik veremem herhalde, zaten satım son adetim ile uyumlu değil,
biliyorsunuz antalya'ya gitmiştim ve o sırada hamileymişim, takvime bakmasam
en son ne zaman birlikte olduğumu bile öğrenemeyecektim,
cemre'de çok iyi hatırlıyorum hamile kaldığım günü ancak ali'de karambole geldi
her halde
ama aklıma zefey geldi, kızda sol tarafını erkekte ise sağ tarafının tutulması gibi
bir şey demişti, cemre'de elim hep sol tarafta ali'de ise sağ taraftaydı, erkek olma
ihtimalini hem bundan hem de rüyamdan anlam vermeye çalışmıştım
bir yandan da ekşi yemem ve tatlıyı sevmememden dolayı yine kız olabilir diyordum
ama ikisinin cinsiyetinide allaha bıraktım, hangisi hayırlısıyla önce onu ver dedim,
dilerim sizler de gönlünüzde yatan bebeklere sahip olursunuz
yaa hiç net bi veri vermiyosunnuzzki yahu :))))))))))))
mesela efe olduğunda tam ben yumurtlama günümdeydim biliomm takvimden hesap etmiştimm şu netten hesaplanan takvimlerdenn
ben okuduğum kadarıyla sana yardımcı olayım zeynepyumurtlama gününden 1 gün önce ilişkiye gireceksin ve o ay bir daha ilişki olmayacak. kız spermler yavaş hareket ettiğinden yumurtlama günü ancak ulaşıyorlarmış yuurtaya ve döllüyorlarmış. bilimsel olarak böyle tabi ama Yüce Rabbimin bileceği bir şey tabi. son söz ,eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlarımız olsun. farklı cinsiyet olursa da ballı lokma tatlısı
selamlar, ben cok nadiren girebiliyorum ama mutlu oluyorum hala burda bişeyler paylaşılınca. ben de maral gibi hamileyim, bu yaza ikinci kızımı bekliyorum, Allah gönlüme göre verdi diyeyim :)
tek çocuk düşünmeyenler için, kardeşler arası 3-4 yaş ideal olabilir, tavsiye :))
Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin; bizi onlarla, onları bizimle imtihan etmesin... sevgiler
selamlar, ben cok nadiren girebiliyorum ama mutlu oluyorum hala burda bişeyler paylaşılınca. ben de maral gibi hamileyim, bu yaza ikinci kızımı bekliyorum, Allah gönlüme göre verdi diyeyim :)
tek çocuk düşünmeyenler için, kardeşler arası 3-4 yaş ideal olabilir, tavsiye :))
Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin; bizi onlarla, onları bizimle imtihan etmesin... sevgiler
http://arzumbutikkurabiye.blogspot.com.tr/2014/04/blog-post_12.html?m=1
Kizlar pastalarim icin bir blog kurdum:)))
gunaydınlarr kızzlarrr iyi haftalarrr
arzucum hayrlı olsun blogun bol kazanlar inşallahh
zeyno elif benı görür görmez bahçede zatı oynuo oluo,, önce bi sırıtıoo sonra ;'' anne ben kum oynucam dıye ağlar gibi yapıo '' eve girmemek için:)
eğer eve erken girerse bahaneyle babanneme gtcm dıye ağlıo..ordan dısarı kaçmak kolay ya:) eğer karanlık olduysa idare edıoz habire benı kucagına al, banaa bebeğim de, bende küçükken napıomm anlat felan dioo, ne mesaj verıo anlamıom ama daa byümeden kardes gelmeden sendroma girdi bnm kıscemm
selam kızlar bugün size sorumm şuuuuuuuuuuu
uşaklar siz eve gidince ne tepki veriyoo ben bundan çok muzdaribimm ben eve gidene kadar iyi ben gidince kendini yere atıp ağlıyoo tepiniyo neden ağlıyon diyorum sarılıyo falan böylee tam sakinleştiriyorum oyun oynuyoruz böyle oyuna dalıyoruz beni özlüyodur diyee
tak babası geliyoo yine başlıyo durduk yere mızırdanıp kendini yere atmayaa :SSSSSS napsamkii ne etsem nasıl davransam sizinkiler napıyo siz işten gelinceeeeee
selam kızlar bugün size sorumm şuuuuuuuuuuu
uşaklar siz eve gidince ne tepki veriyoo ben bundan çok muzdaribimm ben eve gidene kadar iyi ben gidince kendini yere atıp ağlıyoo tepiniyo neden ağlıyon diyorum sarılıyo falan böylee tam sakinleştiriyorum oyun oynuyoruz böyle oyuna dalıyoruz beni özlüyodur diyee
tak babası geliyoo yine başlıyo durduk yere mızırdanıp kendini yere atmayaa :SSSSSS napsamkii ne etsem nasıl davransam sizinkiler napıyo siz işten gelinceeeeee
gunaydınlarr kızzlarrr iyi haftalarrr
arzucum hayrlı olsun blogun bol kazanlar inşallahh
zeyno elif benı görür görmez bahçede zatı oynuo oluo,, önce bi sırıtıoo sonra ;'' anne ben kum oynucam dıye ağlar gibi yapıo '' eve girmemek için:)
eğer eve erken girerse bahaneyle babanneme gtcm dıye ağlıo..ordan dısarı kaçmak kolay ya:) eğer karanlık olduysa idare edıoz habire benı kucagına al, banaa bebeğim de, bende küçükken napıomm anlat felan dioo, ne mesaj verıo anlamıom ama daa byümeden kardes gelmeden sendroma girdi bnm kıscemm
Cemrem çok seviniyo, annem geldiii diyo:) sarılıyo bana. Ama sonra mız mız mız:) Kalk, yap, ver diye emirler veriyo. Ben de diyorum mesela "Kalk değil Cemre" o anlıyo diyo "Anne kalkar mışımm" (Kalkar mısın demeye çalışıyo), Kibarcık kızım yapar mışımm, açar mışımmm, verir mişimmm:) Ama ben gelince huysuz olduğunu annem hep söylüyo. Sen gelene kadar usluydu diyor. Zilli bana trip atıyo işte, kendince.
incir tatlısı nursenaca nın idi snaırım...çünkü adını duyunca hmn aklıma o tatlı gelirdi ama hıc yapmadımburdan selamlar kendısıne..