2011 Ekim Anneleri

bende kız taktikleri bekliom ama herkes sel verio sır vermioo

işyerinden bi abla dediki yumurtlama günnden bi gün önceye denk getirirsen kız olaaaaaaaaaaarrr :)I:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: kız olanlar gerçekten ölemi olduu

bende kız taktikleri bekliom ama herkes sel verio sır vermioo

işyerinden bi abla dediki yumurtlama günnden bi gün önceye denk getirirsen kız olaaaaaaaaaaarrr :)I:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: kız olanlar gerçekten ölemi olduu

valla ben öyle hesaplamalardan anlamıyordum,şuan da kafam basmıyo,,ezberleyyim desem günleri karısıtırır yine kız yapabilirim yaniiisi :))
ama zeyno sizin köyde bia det vardı erkek için..yanlış hatırlamıosam adetin bittiği günün ertesi günüü idi..vakit o vakit sanırım :KK34:

kartopu sağol canım,

sevozy taktik veremem herhalde, zaten satım son adetim ile uyumlu değil,
biliyorsunuz antalya'ya gitmiştim ve o sırada hamileymişim, takvime bakmasam
en son ne zaman birlikte olduğumu bile öğrenemeyecektim,
cemre'de çok iyi hatırlıyorum hamile kaldığım günü ancak ali'de karambole geldi
her halde:KK1::KK1:

ama aklıma zefey geldi, kızda sol tarafını erkekte ise sağ tarafının tutulması gibi
bir şey demişti, cemre'de elim hep sol tarafta ali'de ise sağ taraftaydı, erkek olma
ihtimalini hem bundan hem de rüyamdan anlam vermeye çalışmıştım
bir yandan da ekşi yemem ve tatlıyı sevmememden dolayı yine kız olabilir diyordum
ama ikisinin cinsiyetinide allaha bıraktım, hangisi hayırlısıyla önce onu ver dedim,:KK1:
dilerim sizler de gönlünüzde yatan bebeklere sahip olursunuz

kartopu sağol canım,

sevozy taktik veremem herhalde, zaten satım son adetim ile uyumlu değil,
biliyorsunuz antalya'ya gitmiştim ve o sırada hamileymişim, takvime bakmasam
en son ne zaman birlikte olduğumu bile öğrenemeyecektim,
cemre'de çok iyi hatırlıyorum hamile kaldığım günü ancak ali'de karambole geldi
her halde:KK1::KK1:

ama aklıma zefey geldi, kızda sol tarafını erkekte ise sağ tarafının tutulması gibi
bir şey demişti, cemre'de elim hep sol tarafta ali'de ise sağ taraftaydı, erkek olma
ihtimalini hem bundan hem de rüyamdan anlam vermeye çalışmıştım
bir yandan da ekşi yemem ve tatlıyı sevmememden dolayı yine kız olabilir diyordum
ama ikisinin cinsiyetinide allaha bıraktım, hangisi hayırlısıyla önce onu ver dedim,:KK1:
dilerim sizler de gönlünüzde yatan bebeklere sahip olursunuz

yaa hiç net bi veri vermiyosunnuzzki yahu :)))))))))))):KK1::KK1::KK1:

mesela efe olduğunda tam ben yumurtlama günümdeydim biliomm takvimden hesap etmiştimm şu netten hesaplanan takvimlerdenn

yaa hiç net bi veri vermiyosunnuzzki yahu :)))))))))))):KK1::KK1::KK1:

mesela efe olduğunda tam ben yumurtlama günümdeydim biliomm takvimden hesap etmiştimm şu netten hesaplanan takvimlerdenn

ben okuduğum kadarıyla sana yardımcı olayım zeynep :KK1: yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkiye gireceksin ve o ay bir daha ilişki olmayacak. kız spermler yavaş hareket ettiğinden yumurtlama günü ancak ulaşıyorlarmış yuurtaya ve döllüyorlarmış. bilimsel olarak böyle tabi ama Yüce Rabbimin bileceği bir şey tabi. son söz ,eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlarımız olsun. farklı cinsiyet olursa da ballı lokma tatlısı :KK1:

Son düzenleme:
ben okuduğum kadarıyla sana yardımcı olayım zeynep :KK1: yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkiye gireceksin ve o ay bir daha ilişki olmayacak. kız spermler yavaş hareket ettiğinden yumurtlama günü ancak ulaşıyorlarmış yuurtaya ve döllüyorlarmış. bilimsel olarak böyle tabi ama Yüce Rabbimin bileceği bir şey tabi. son söz ,eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlarımız olsun. farklı cinsiyet olursa da ballı lokma tatlısı :KK1:

aynen eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun azzıcuktaa iştahlı ossun ne diyelimm işte hayırlısı artıkk

lelelele sakınee niye gittin tutunee gel barabar kaçalımm bak gidiyor makine ah lililili:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

selamlar, ben cok nadiren girebiliyorum ama mutlu oluyorum hala burda bişeyler paylaşılınca. ben de maral gibi hamileyim, bu yaza ikinci kızımı bekliyorum, Allah gönlüme göre verdi diyeyim :)
tek çocuk düşünmeyenler için, kardeşler arası 3-4 yaş ideal olabilir, tavsiye :))

Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin; bizi onlarla, onları bizimle imtihan etmesin... sevgiler:KK16:

selamlar, ben cok nadiren girebiliyorum ama mutlu oluyorum hala burda bişeyler paylaşılınca. ben de maral gibi hamileyim, bu yaza ikinci kızımı bekliyorum, Allah gönlüme göre verdi diyeyim :)
tek çocuk düşünmeyenler için, kardeşler arası 3-4 yaş ideal olabilir, tavsiye :))

Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin; bizi onlarla, onları bizimle imtihan etmesin... sevgiler:KK16:

MAŞallah ne güzel rababım sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın.. darısı başımıza :)

wuu gizli takıpcilerimizden lale hatunn maşallahh çok sevndimm hamiş olmanaa süpermiş darısı başımıza inşallah :)))

selam kızlar bugün size sorumm şuuuuuuuuuuu
uşaklar siz eve gidince ne tepki veriyoo ben bundan çok muzdaribimm ben eve gidene kadar iyi ben gidince kendini yere atıp ağlıyoo tepiniyo neden ağlıyon diyorum sarılıyo falan böylee tam sakinleştiriyorum oyun oynuyoruz böyle oyuna dalıyoruz beni özlüyodur diyee
tak babası geliyoo yine başlıyo durduk yere mızırdanıp kendini yere atmayaa :SSSSSS napsamkii ne etsem nasıl davransam sizinkiler napıyo siz işten gelinceeeeee

gunaydınlarr kızzlarrr iyi haftalarrr

arzucum hayrlı olsun blogun bol kazanlar inşallahh

zeyno elif benı görür görmez bahçede zatı oynuo oluo,, önce bi sırıtıoo sonra ;'' anne ben kum oynucam dıye ağlar gibi yapıo '' eve girmemek için:)

eğer eve erken girerse bahaneyle babanneme gtcm dıye ağlıo..ordan dısarı kaçmak kolay ya:) eğer karanlık olduysa idare edıoz habire benı kucagına al, banaa bebeğim de, bende küçükken napıomm anlat felan dioo, ne mesaj verıo anlamıom ama daa byümeden kardes gelmeden sendroma girdi bnm kıscemm:KK9:

zeyno elif benı görür görmez bahçede zatı oynuo oluo,, önce bi sırıtıoo sonra ;'' anne ben kum oynucam dıye ağlar gibi yapıo '' eve girmemek için:)

eğer eve erken girerse bahaneyle babanneme gtcm dıye ağlıo..ordan dısarı kaçmak kolay ya:) eğer karanlık olduysa idare edıoz habire benı kucagına al, banaa bebeğim de, bende küçükken napıomm anlat felan dioo, ne mesaj verıo anlamıom ama daa byümeden kardes gelmeden sendroma girdi bnm kıscemm:KK9:

Sevdacım teşekkür ederim canım.

uşaklar siz eve gidince ne tepki veriyoo ben bundan çok muzdaribimm ben eve gidene kadar iyi ben gidince kendini yere atıp ağlıyoo tepiniyo neden ağlıyon diyorum sarılıyo falan böylee tam sakinleştiriyorum oyun oynuyoruz böyle oyuna dalıyoruz beni özlüyodur diyee
tak babası geliyoo yine başlıyo durduk yere mızırdanıp kendini yere atmayaa :SSSSSS napsamkii ne etsem nasıl davransam sizinkiler napıyo siz işten gelinceeeeee

Cemrem çok seviniyo, annem geldiii diyo:) sarılıyo bana. Ama sonra mız mız mız:) Kalk, yap, ver diye emirler veriyo. Ben de diyorum mesela "Kalk değil Cemre" o anlıyo diyo "Anne kalkar mışımm" (Kalkar mısın demeye çalışıyo), Kibarcık kızım yapar mışımm, açar mışımmm, verir mişimmm:) Ama ben gelince huysuz olduğunu annem hep söylüyo. Sen gelene kadar usluydu diyor. Zilli bana trip atıyo işte, kendince.

Hahah, ne güzel anlatmışsın Zeynep, bazı günler (hatta çoğunlukla) benimki de aynı... Balkondan bakıyo oluyolar zaten bana, başlıyo gelme gelme diye bağırmaya.. Eve çıkıyorum ağlıyor oluyor, Ayşe Annem gitmesin diye.. E hadi biz de inelim Ayşe annenle diyorum, bi market var oraya kadar beraber yürüyoruz bakıcıyla, sonra biz markete bakıcı tramvaya.. Ve malesef akşam yemeği öncesi abur cubur yemek zorunda kalıyor. Ağlatmaya kıyamıyorum çünkü ağlar ağlar susar mantığı bizde işlemiyor, bırakırsam bir saat (abartmıyorum) susmadan ağlayabiliyor. Ama sabahları da aynı replik Ayşe annesi için geçerli. Sabahları da onu kovalıyor evden..
Bi de Mert babaannesine çok ters davranıyor. Halbuki kadın o kadar seviyor ki, görmeden duramıyor, haftada bir iki gün sırf Mert için bize geliyor ama yüzüne bile bakmıyor onun. Tavır yapıyor. Babanne(y)e söyle bana bakmasın diyor ki normalde bizim konuşma tarzımız değildir. Babaanne(m)e demesi gerekiyor.

Aynen kız, sanki kardeşi varmış da kıskanıyor gibi... Sendromlarını yiyim ben onların. Hergün yeni bi sendrom... Biri bitiyo biri başlıyor..

Cemrem çok seviniyo, annem geldiii diyo:) sarılıyo bana. Ama sonra mız mız mız:) Kalk, yap, ver diye emirler veriyo. Ben de diyorum mesela "Kalk değil Cemre" o anlıyo diyo "Anne kalkar mışımm" (Kalkar mısın demeye çalışıyo), Kibarcık kızım yapar mışımm, açar mışımmm, verir mişimmm:) Ama ben gelince huysuz olduğunu annem hep söylüyo. Sen gelene kadar usluydu diyor. Zilli bana trip atıyo işte, kendince.

İşten çıkıp otursak onu istiyor hepsi... Ah keşke ama nerde...

incir tatlısı nursenaca nın idi snaırım...çünkü adını duyunca hmn aklıma o tatlı gelirdi ama hıc yapmadım :KK16::KK56: burdan selamlar kendısıne..

selamlar uzun zamndır yazamadım face.te olunca vakıt kalmıyor nuralara...bakıyorumda tatlının konusu geçmiş hemen kopyalıyım isteyenlere.çok okuyamadım ama geçmişi işine yarar heralde birilerinin:KK66:) incirli tatlı:malzemeler-
6 adet kuru incir (10-15 dk suda bekletilecek)
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 avuç kırık fındık ya da ceviz içi
1 çay bardağı süt
3 yumurta
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Muhallebisi:

4 su bardağı süt
2 çorba kaşığı nişasta
3 çorba kaşığı un
6 yemek kaşığı şeker
1 çorba kaşığı tereyağı
1 poşet toz sade krem şanti

Şerbeti için:

1.5 su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı nescafe
4 çorba kaşığı şeker

Üzeri için:

hindistan cevizi, tarçın ve kakao

kek: Yumurta ve şekeri iyice çırpalım. Sütü ilave edip tekrar çırpalım. İncirleri ıslattıktan sonra suyunu süzdürüp küçük küçük doğrayalım ve bir kaba çok az un serpip incirleri una bulayalım. Un, tarçın, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip kaşıkla karıştıralım. Kırık fındık ya da ceviz içini, incirleri ilave edip tekrar karıştıralım. Yağlanmış fırın kabına harcımızı dökelim. Önceden ısıtılmış fırında kek pişirir gibi kızarana kadar pişirelim.
muhallebi:Tencereye süt, şeker, un ve nişastayı alıp çırpma teliyle sürekli karıştırarak kıvam alana kadar pişirelim. Göz göz olunca ocağın altını kapatıp tereyağını ve vanilyayı ekleyelim karıştıralım. Daha sonra toz şantiyi de ekleyip mikserle 2-3 dk kadar çırpalım. Kıvamı biraz koyu olacak.
Kek fırından çıktığında 5 dk kadar ilk sıcaklığının çıkması için bekleyelim. Bu sırada şerbetini hazırlayalım.
Bir kaba su, nescafe ve şekeri alıp (pişirmeden) karıştıralım. Ilık kekin üzerine bu şerbeti gezdirelim. 5 dk çekmesini bekledikten sonra üzerine hazırdağımız muhallebiyi dökelim eşit bir şekilde. Üzerini düzeltelim. 5 dk sonra üzerine bir kabın içinde harmanladığımız tarçın, hindistan cevizi ve kakao karışımını serpiştirelim.
1 gece önce dolapta beklerse daha güzel oluyo,hafif ıslak isterseniz 1 su bard.şerbet yeterli...

Son düzenleme:
herkes iyi hoştur umarım,,
yeni bebek gelıyo marala,
tebrik ederim darısı isteyenlerin başına inşallh.....:KK34:
2 çocuk zor belkı ama güzel.zamanla oturuyor düzen.
çok şükür bizde herşey yolunda.
iyice cümle kuruyor artık küçük paşam.:KK16:
abisi de oldugu için belkıde.
birde bu yaz tuvalet işini halletsek çok ıyı olacak.
sizlerde varmı öğrenen??
havalar ısınsın diye beklerdım ben,hem hazır da degıl sankı.
hepimize kolay gelsın...
görşmek üzereee:KK3:

X