selam kızlar,
migros ta 23 Nisan dan dolayı oyuncak reyonunda % 50 indirim var
carrefoursa da 2. ürün %60 indirimli uygulaması var duyurulur...
dün kızıma migrostan sulu boya, parmak boyası, balık tutma konseptli bir oyuncak,
doğum günü kutlaması için pasta tabağı, hello city peçetesi aldım.
sulu boyayı kullanmak çok hoşuna gitti, balıkları da güzel yakalıyor, parmak boyasını
bir türlü açtırmadım çarşamba günü için açacağım dedim ama onda da kırmızıyı istiyorum diyor
sizler de isterseniz bir bakın belki uygun olan veya ilginizi çeken bir şeyler olabilir
kızlar merhaba,
geçen çarşamba günün sonucum çıktı ve allahtan temiz çıktı ve çok rahatladım
karlı çıkan kızım oldu ona elbise alarak kutlamma yaptım (kardeşinden dedim çok sevindi)
okul ve iş tam gaz gidiyor, yoğunluktan pek giriş yapamıyorum
haftaya işlerimi toplarsam ondan sonra siteye giriş yapmaya başlarım
arcemek hayırlı olsun blogun
Canım güzel olmuşş kiBen de yapacaktım da bi çözemedim şu KK'yı. Beğen butonu bile değişmiş yaa
günaydın kızlar, herkese iyi haftalar olsun.
zefey konun hayırlı olsun bakacağım şimdi.
:))))))))) ortaya karışık olduu ama olsun baktıkça vay be diyorum hemen üst linkimdede arcemek var onada bakk :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713781
İşte benim yeni açtığım konu, fotolar da eklenecek, yavaş yavaş kızlar. Pastacıklarım artık burda da duracaklar:)
hayırlısı olsun ,bol kazançlar inşallah.
amaan sankim bişi kazandığımızdanmıı hobii işteeeeeeee :))))
herkes iyi hoştur umarım,,
yeni bebek gelıyo marala,
tebrik ederim darısı isteyenlerin başına inşallh.....
2 çocuk zor belkı ama güzel.zamanla oturuyor düzen.
çok şükür bizde herşey yolunda.
iyice cümle kuruyor artık küçük paşam.
abisi de oldugu için belkıde.
birde bu yaz tuvalet işini halletsek çok ıyı olacak.
sizlerde varmı öğrenen??
havalar ısınsın diye beklerdım ben,hem hazır da degıl sankı.
hepimize kolay gelsın...
görşmek üzereee
ben halletim o işi 15 nisanda başladım 18 nisanda işimiz bitti:)) birde kardeşi daha bir aylık bile değildi.
üstelik bizim kız çiş ne onu hiç bilmiyordu ama üzerimde okadar baskı vardıkı bi gün kalktım ve tamm bugun halledıcem bu işi dedim. ilk gün çok kötüydü ama pes etmedim.3 günde tamamen öğrendi ve o gün bu gündür hiç kaçağımız yok gece dahil. maşallah:)siz kendinizi hazır hissediyorsanız yazı beklemeye gerek bile yok.
ben halletim o işi 15 nisanda başladım 18 nisanda işimiz bitti:)) birde kardeşi daha bir aylık bile değildi.
üstelik bizim kız çiş ne onu hiç bilmiyordu ama üzerimde okadar baskı vardıkı bi gün kalktım ve tamm bugun halledıcem bu işi dedim. ilk gün çok kötüydü ama pes etmedim.3 günde tamamen öğrendi ve o gün bu gündür hiç kaçağımız yok gece dahil. maşallah:)siz kendinizi hazır hissediyorsanız yazı beklemeye gerek bile yok.