kızlar merhaba,
dün akşama doğru ist. a geldim ve akşam fırsatım olmadı ancak haber verebiliyorum,
cuma günü annem ve babam anjio oldu ve allahtan iyi durumdalar, babamda daralmalar
var ve ilaç tedavisi önerdiler, prş günü babamdan parça aldılar ve 3 hafta sonra çıkacak
dilerim onun sonucuda temiz çıkar sadece düşündüğümüzle kalırız,
cemre'yi götürmeme çok sevindi annem, torunlar onların yaşam kaynakları ya, çok sevindi
3 yaşındaki yiğenlerimden biride ordaydı,
cuma günü sabah 7'de çıktık akşam 8 civarı evdeydik, c.tesi günü dahil uyuklayıp kaldılar
dünden beri gezmelere devam ettiler ve allaha şükür iyi durumdalar, ağrıları biraz var ama
olacak o kadar, bu arada para verip balon dedikleri yapıştırılan bir bant alıyorsun ve kum
torbasının görevini görüyor, çok kolaylık sağlıyor ve o ağrıyı saatlerce çekmiyorlar, yok
düşecek, doğru dürüst oynatmadan durma derdin olmuyor,
melofer sana da çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin ve allah tüm hastalara acil şifalar
versin,
ben bir yandan da tatil için alış veriş yapacağım, evi temizleyeceğim, işe geldim, iş başını alıp
gitmiş bakalım ne kadarına nasıl yetişeceğim, dün kardeşim kızıma elbise ve alt üst takım almış
çok şeker kızımın elinde cici, elbise deyip durdu, sonra kendi dolabına asmaya çalıştı, artık
bayramda her gün bir kıyafet giydiririm, ben de askılı penyeler almaya çalışıyorum ama yeterli
sayıda aldım, alttarı da var yeter, bir gözlük, bir arkadan geçen terlik ve tekrardan güneş kremi
alırsam (yazlıkta bıraktım) cemre'nin hazırlığı biter (bir de telefon açmam lazım çocuklar için nasıl
oyuncakları var ekstre bir oyuncak götürmem lazım mı diye)
Gecmıs olsun arkadasım Allah şifalar versin inşallah sonuclar da guzel çıkar
kızlar merhaba,
dün akşama doğru ist. a geldim ve akşam fırsatım olmadı ancak haber verebiliyorum,
cuma günü annem ve babam anjio oldu ve allahtan iyi durumdalar, babamda daralmalar
var ve ilaç tedavisi önerdiler, prş günü babamdan parça aldılar ve 3 hafta sonra çıkacak
dilerim onun sonucuda temiz çıkar sadece düşündüğümüzle kalırız,
cemre'yi götürmeme çok sevindi annem, torunlar onların yaşam kaynakları ya, çok sevindi
3 yaşındaki yiğenlerimden biride ordaydı,
cuma günü sabah 7'de çıktık akşam 8 civarı evdeydik, c.tesi günü dahil uyuklayıp kaldılar
dünden beri gezmelere devam ettiler ve allaha şükür iyi durumdalar, ağrıları biraz var ama
olacak o kadar, bu arada para verip balon dedikleri yapıştırılan bir bant alıyorsun ve kum
torbasının görevini görüyor, çok kolaylık sağlıyor ve o ağrıyı saatlerce çekmiyorlar, yok
düşecek, doğru dürüst oynatmadan durma derdin olmuyor,
melofer sana da çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin ve allah tüm hastalara acil şifalar
versin,
ben bir yandan da tatil için alış veriş yapacağım, evi temizleyeceğim, işe geldim, iş başını alıp
gitmiş bakalım ne kadarına nasıl yetişeceğim, dün kardeşim kızıma elbise ve alt üst takım almış
çok şeker kızımın elinde cici, elbise deyip durdu, sonra kendi dolabına asmaya çalıştı, artık
bayramda her gün bir kıyafet giydiririm, ben de askılı penyeler almaya çalışıyorum ama yeterli
sayıda aldım, alttarı da var yeter, bir gözlük, bir arkadan geçen terlik ve tekrardan güneş kremi
alırsam (yazlıkta bıraktım) cemre'nin hazırlığı biter (bir de telefon açmam lazım çocuklar için nasıl
oyuncakları var ekstre bir oyuncak götürmem lazım mı diye)
sağolasın canım, teşekkürler, dilerim önemli bir şey çıkmaz,
bu arada biraz serzenişte bulunmuşsun, ben 2 yaş sendromu diye adlandırıyorum, daha yaşlarına girmediler ama yaş sendromuna girmiş gibiler, benim topum, benim arabam, benim çorbam, benim, benim, benim ve sürekli benimle, sürekli kucağımda olmasından zayıfladım ama bundan yakınmıyorum, babasının kucağına çok zor gidiyor, ama geçici bir süreç, kendi benliklerini oluşturmaya çalışıyorlar ve bence anne ile olan güven bağlarını ve sabrımızı sınıyorlar
HERKESE GÜNAYDINLARİYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM (bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN
tünaydınlarrrrr
nasılsınız hanımlar,
ben kendimi çok iyi hissediyorum, kızım iki gündür erkenden kalkıp beni yolcu ediyor,
bugün 15 dk uyku keyfi yaptık zor yetiştim servise, bızdığım benim
işleri nasıl toparlayacağım bilemiyorum şuan izin dilekçemi doldurdum, bodrum bekle bizi
geliyoruz,
kartopu adını hatırlamıyorum otelin ama butik otel tarzında, aile oteli gibi görünüyordu,
turgutreise 1 km uzaklıkta,
kızım adını bile hatırlamadığın oteli gidince nasıl bulacaksın çok hoşsun ya . neyse canım iyi tatiller ,iyi eğlenceler olsun. kızınla ve eşinle tatilin tadını bol bol çıkar. resimlerini bekliyoruz.
sağol canım biraz öyleyimdir
peda mı pera mı hatırlayamadığım için öyle yazdım
herkese aileleri ve minnaklarıyla beraber hayırlı ve mutlu nice bayramlar diliyorum. tüm günlerinizin bayram tadında geçmesi dileğiyle
selm kızlarr noluyo bune sessizlikkkk
tatilim süper geçiyo allah şkür ama noldu biliyomuusnuz bayramdan bi hafta önce takvime bakmıştım geçen ayın 18 inde hasta olmuşum regli yani ee geneldede bir gün geri atıyoı 17 sinde olmalıyduım bu ayda nyese o günün gecesi bi amca girdi rüyamaa sen ayın 17 sinde değil 10 unda regli olcann bak demedşi deme dedi bana
neyse dedim gündüz baktımda etkisinde kaldım anaaaaaaa ayın 10 oldu ben şır şırrrr olmuşmuyumm töbee töbee yarabbimm sen bilirsinnnnnn şuan hastayım maalesefki havuza denize girerken tek çare tampon aldım hiçde sevmem kendilerinii:44::44::44: