2011 Ekim Anneleri

sen dur bakemmm,ramazan bıtınce o haşhaşlılarrr sana yağ,tuz olarak geri gelcekkk :KK37:

Gelmesin gelmesin böyle çok güzel.. Bayramda ne yiyceğimizin planını şimdiden yapmaya başladık bile, ben iflah olmam:KK76::KK76::KK76:

acaba sodalı poğaça ne diye geri dönerr önce onu hesab edekk bizzzzz

dün bende iki dilim güllaç yedim hızımı alamadım iki dilimde revani artmıştı sıonunu yedim öleeeeeeee:KK53::KK53:

Sodalı poğaça yaptınız mı güzel oluyor mu?.. Tarif aldım yapacaktım son anda haşhaşlı yapmaya karar verdim, sodalı kaldı. Merak içindeyim...

Gelmesin gelmesin böyle çok güzel.. Bayramda ne yiyceğimizin planını şimdiden yapmaya başladık bile, ben iflah olmam:KK76::KK76::KK76:

Sodalı poğaça yaptınız mı güzel oluyor mu?.. Tarif aldım yapacaktım son anda haşhaşlı yapmaya karar verdim, sodalı kaldı. Merak içindeyim...

sevozy yapmıştı ben yedim valla çok güzel olmuştu puf puf. hem zeytinli yapmış hemde peynirli ikiside süperdi. mayalı şeyleri seviyorsan sen de beğenirsin

kızz ben bi tane bilm yiyemedim önden bi dlim su böreği yediğim içinn sonrada bi dilimde revani yeyince tıkandım bi tane böldüm ama tadına baktımm güzel yani mayalı şeyler sevenler içinnnn şeklide yuvarlak daha güzl olmuştuu resimden görmüşsündür meloş keşke onunda resimlerini çekeydik yaww sevozyy
kartopu revanim hakkındaaa bi yorum yapmadın
senin su böreği güzldii ellerine sağlık:KK1::KK1::KK1::KK1:

kızz ben bi tane bilm yiyemedim önden bi dlim su böreği yediğim içinn sonrada bi dilimde revani yeyince tıkandım bi tane böldüm ama tadına baktımm güzel yani mayalı şeyler sevenler içinnnn şeklide yuvarlak daha güzl olmuştuu resimden görmüşsündür meloş keşke onunda resimlerini çekeydik yaww sevozyy

kızım o gün dedim ya çok güzel olmuş ellerine sağlık diye hatta 2 tanede yedim bundan iyi yorummu olur :KK1:

su böreğini beğenmene sevindim canım. sahurdan sonra sırf sizin için uyumadım sabaha kadar onu yaptım. afiyet şeker olsun:KK56:

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

zefeyy,revanını tarıfını yaz dediydim bloga koydun mu acep,cok gzldi ben begendım

kızım o gün dedim ya çok güzel olmuş ellerine sağlık diye hatta 2 tanede yedim bundan iyi yorummu olur :KK1:

su böreğini beğenmene sevindim canım. sahurdan sonra sırf sizin için uyumadım sabaha kadar onu yaptım. afiyet şeker olsun:KK56:

Hem yapmışsın sahurdan sonra hem de simetrik şekilde kutuya dizmişsin:KK34::KK34:Ellerine sağlık...

zefeyy,revanını tarıfını yaz dediydim bloga koydun mu acep,cok gzldi ben begendım

kartopu beğenmene sevindim sen hiç yemedin sandımdaaaaa
saolasın canım bu anamın tarifi hiç yumurta kokmaz yani o açıdann bende çok seviyorum ee annee elii farklı yaaaaa
resmini çekemedimki bloğa koyyim kızz fırsat olmadı hiçççççç

kartopu beğenmene sevindim sen hiç yemedin sandımdaaaaa
saolasın canım bu anamın tarifi hiç yumurta kokmaz yani o açıdann bende çok seviyorum ee annee elii farklı yaaaaa
resmini çekemedimki bloğa koyyim kızz fırsat olmadı hiçççççç

sen tarıf yaz buraya.belki bayram yaparız
gercı ben profıterl ypmaya calışiiicimm emme:KK34:

4 yumurta 2 bardak irmik iki bardak un 1 bardak şeker vanilya yarım limon rendesi yarım limon suyu limon büyükse eğer yarımın yarısının suyunu sıkk vanilya kabartma tozu bu kadar tam ölçü bu unda göz kararı yok yani yapamama gibi durum olmaz garanti bi tarif tavsiye ediyorum

şerbetinede 5 bardak su 4 bardak şeker yarım limon suyu şaerbeti önden kaynat ılık olsun sonra revani çıkar çıkmaz kes dilimle sonra hemen şerbetini çeksin daha sonra 20 dk falan ance çekip dinleniyo sonra hemen servis edebilirsin ben ceviz koyduydummmmm ama yeşil fıstıkta çok kral duruyop

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
Cnm bnm çok teşekkürler emegın ve yardımın ıcın bunu da denıcem öğlen yaptım ama desteklenmiyor falan dedı benım canavar yatsında tekrar denıcem cnm

Lailahe illallah

kim sadakatla aşk ile Kadir gecesinde bu mübarek kelimeyi 3 defa söylerse birincisinde Allah Tealanın mağfiretine nail olur. İkincisinde cehennemden kurtulur, üçüncüsünde cenneti kazanmış olur. (Et-tuhfetül marziyye)

Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyil azim.

Allah Teala yapılan bütün ibadetlerimizi kabul etsin mübarek gecenin hürmetine Ümmet-i Muhammedi affetsin, kendine layık kul habibine layık ümmet eylesin, bu gece için verilen müjdelere bizleri de nail eylesin.

Amin..

Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER

Cnm bnm çok teşekkürler emegın ve yardımın ıcın bunu da denıcem öğlen yaptım ama desteklenmiyor falan dedı benım canavar yatsında tekrar denıcem cnm

Dikkat ettim de bizim konudaki bütün çizelgeler kaldırılmış. Hepimizin vardı çizelgesi. Belki Kadınlar Kulübü desteklemiyor olabilir çizelgeleri. Başka konularda durum ne bilmiyorum...

Hadi bugünün ilk günaydını benden olsunnn aslında çoktan uyanığım ama şimdi yazabildim ogluşum çok huysuzlandı bu son
İki haftada uykusundan uyanıp yanıma daha çok gelir oldu ve daha gece yarısı sabaha karşı bile değil herhangi bişeyde bazen istediği olmayınca bağırıp vurmaya çalışıyor bütün gün beraberiz ama ben afedersiniz bi rahat rahat tuvalete bile gidemiyorum hemen kapının önünde ağlayıp kapıyı açmaya çalışıyor bu o oyun oynarkende geçerli başka odaya giriyorum ve bunu gördüğü halde yalandan ağlaşmaya başlıyor ayyyyyyyy Allah ımmmmm bana ve benim durumundaki herkese yardım ett kucağım olmadan yatmıyor yada beraber onun yatağında yatıyoruz tabi o uyudu mu ben kaçıyorum geceleri yine de bir kaç saatyatıyo ama gündüz allahım onukucağımdan yatağına koyuyorumo çok derin uyuyan çocuk bi anda faltaşı gibi açıyo gözleri ağlamaya başlıyor eskıden uyandıktan sonra öğle vaktı yatağından kalkar salona gelirdi şimdi ağlayıp benim onu almamı istiyo ah sabrım dolmak üzere böyle mız mız bi bebiş değildi Ali şim noldu bu iki hafta da anlamadım belki iki yaş sendromu dieceksiniz ama daha dogum gününe bir ay bir buçuk ay var of ne bileyim ya yazıp rahatlamak istedim işte uykum kaçtı kaç saattir bu arada dışarıda asla yapmıyor bu hareketlerı eski haline dönüyor hatta herkes ne guzel yoran bi bebek degıl dıyo ama bu ıkı hafta da böyle olduuuuuuuu neden Allah'ım nedeeeeeen :26::KK14::KK50:

X