herkeslere gunaydinn
merhaba nur naıl gidiyor diyet. bayramdan sonra bende başlayacağım bu diyete 2 gündür tüm topiği okudum kafama yattı. bakalım bunuda bir deneyeyim olmazsa artık bir diyetisyenden yardım alacağım
kartopumm ramazan d ahıc verdın mı kılo?
merhaba nur naıl gidiyor diyet. bayramdan sonra bende başlayacağım bu diyete 2 gündür tüm topiği okudum kafama yattı. bakalım bunuda bir deneyeyim olmazsa artık bir diyetisyenden yardım alacağım
kizlar ben kilo cizelgesi koymak istiyorum da gecen zefey excelden olur dedi ama hatirlayamadim nasil yazdigini sunun kolay bi yontemini bilen allah rizasi icin yazsinda cok heveslendim cunku bi turlu yapamadim daa bi ayrintili yazar miisniz
bu arada bende gunleri sayiyorummm istanbula son 9 gun kaldi 12 sinde ordayimmmmm canim istanbulum seni ve icindeki herkesi cok ozledimmmm
nur kkda anlatıyordu bir yerde kilo çizelgesi nasıl yapılır diye ,linki bulursam ekleyeyim . videoları görmedim onlarada bakayım canım
gelelim valla,bayramdan sonra jeleseci de alayım çaya gelelim sana. davetleride hiç kaçırmam hahahahahaha
heyyy noluo bizim topikden bizim adamı çalıoolarrrr, zefeyyyy yetişş kısss nerdesiiiinnnn, kimbilir hangi yaban eldessinnnn
Amman diyeyim kartopum senide senin dişleğide severim bilinbak bu şehzadeler çok fena her türlü huy var küfür ediyorlar,çimcikliyorlar,bağra bağra konuşuyorlar anlayacağın huyları çok kötü anneleri iyi eğitim verememiş aman sen iyi düşün bu teklifi
kız yok günübirlik gidip gelecem,sonra yine burdayım merak etme hahahahaah
Toplanın kezban ogülüye yedirtmeyin kartopumu
dikkat edin havalara gireceğim şimdiiiiiiiii
şşşşşşşş noluyoo iki dakka izin kaadımı yaptırmaya gittimmm kartopuşuu çalmışlarrrrrr kartopuş seçimini yaapp ya bizimdsin ya toprağınnnnnnnnahahhah
hem hatırladııma göre oglünün evi çok uzak değilmiydiiiii tekrdağmıydı
tamam tamam pes ettim ben hep sizinim sizin kalacağım
nur,
youtube şirketten açamıyorum eve gidince bakarım. ama benim egzersizle aram pek iyi değil . ben yürüyüş yaparak diyetime devam edeceğim herhalde.
bu arada istanbula geldiğinde hangi tarafta olacaksın ve kaç gün kalacaksın. belki yollarımız kesişir biryerde
simdi bende yuruyus ve evde egzersizle yapiyorum kac kilosun bu arada merak ettim de :) ben avrupa yakasindayim ne guzel olur kesisirse yollar zaten burda ki uyeleri gercekten merak ediyordum
Ben de 2 kilo kadar verdim Ramazan'da. Fırsat bu fırsat deyip canım ne isterse yiyorum kızlar. Hiç bu kadar özgür hissetmemiştim kendimi yeme konusunda. Dün pilav vardı sofrada, bi de soslu spagetti yaptım. İkisinide yedim, hiç gözünün yaşına bakmadım. Çayın yanında bisküvi yedim, yatmadan önce haşhaşlı çöreğim vardı ondan yedim. Ayy ne güzelmiş yiyip yiyip kilo almamak. Ramazan sen nelere kadirsin :) Başka zaman olsa kilo alıcam korkusuyla hepsinden hırsız gibi yerdim.
ben hiç kilo vermemişim yaaaa tartılıyorum 62 yemek yiyorum yine 65 normaldede 65 dim zaten
üçkilo ne yiyosam artıkk
Sudur o... Susuzluk nasıl sizde bilmiyorum da biz kavruluyoruz iftara kadar. Ben 1,5 lt su içiyorum iftar esnasında. Ankara'dan akrabalar geldi geçen hafta, Ankara'da biz iftarda hiç su içmiyorduk, mahvetti bizi Antalya diyip duruyorlardı.
Ben de 2 kilo kadar verdim Ramazan'da. Fırsat bu fırsat deyip canım ne isterse yiyorum kızlar. Hiç bu kadar özgür hissetmemiştim kendimi yeme konusunda. Dün pilav vardı sofrada, bi de soslu spagetti yaptım. İkisinide yedim, hiç gözünün yaşına bakmadım. Çayın yanında bisküvi yedim, yatmadan önce haşhaşlı çöreğim vardı ondan yedim. Ayy ne güzelmiş yiyip yiyip kilo almamak. Ramazan sen nelere kadirsin :) Başka zaman olsa kilo alıcam korkusuyla hepsinden hırsız gibi yerdim.
sen dur bakemmm,ramazan bıtınce o haşhaşlılarrr sana yağ,tuz olarak geri gelcekkk