2011 Ekim Anneleri

kızlar bayram haftası bernardo ve essede indirim vardııııııııı ikili tava tencereye ihtiyacım vardı bi arkadaştı kimdi aklıma gelmiyor ama demiştiki çizik çıktııııı esse diyee bende bernardodan aldım seramik eve geldimkiiiiii tencerenin içinde koca bi delik var abartısızz kuş parmağım kadarrrrrrrr delikkkkkkkkk açmadım orda bakmadımmertesi günde yola çıkcaz kalktım gittim değiştirdim orda baktım geldim eveki evde ne farkettim normalde içi böle parlak oluyoya tavanınki öle tencere öle değil şimdi ben iyice soğudum gitgel g,it gel değiştir yani diyomki size acabaaaaaaaaa bunları alıpppppp bana paramı iade ederlermiiiiiiiiistemiyom yaa sıkıldım soğudumm
para iade ederlerse gidip tefalden alcam yaa en garantii bildikten şaşmayacan arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

gunaydınnn canlarrrr

ben esse aldım emmnunum..tavasıını ben tencereyi arkadasım aldıydı...

kimişnde tenceresi defolouyduu çiziktiiiiiiiii üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun dedik bernardo aldıkk bugün buyakaya gidip değişcemm ama önce çamura yatcam paramı iade etsinler diyee inşallah beceririm ahahha

dren gezi parkı sevozyy geldi ahhahah yokmu artırann

ne bıcım olmus lenn bu formattt...

meselee format degıl arkidişşş, sen hala anlamadın mıı

efeme nazar değmiştir, öle kolları aça aça efelenmiştir milletee,,

cok zor gelcek simdi ona ,2 haftadır birsiniz yaa

Ayy yavrum benim yaa. Nasıl da yanmıştır canı.. Allah korusun bebekleri. Sin-kov falan da mı işe yaramıyor orda. Akarsu veya göl varsa etrafta sinek çok olur. Güzel bi tatil olmuş, ohh sevindim senin adına.. Biz de köye falan gittik geldik, hatta dün yine köye gittik. Oğlum ineklere bayılıyor, ahırdan çıkmak istemiyor, ayy ben de şehirli olmuşum, kokuya dayanamıyorum

Para iadesi yaparlar. Tüketici hakkı de, dava ederim bak de:) Alışveriş çeki veriyorlarya uyuz oluyorum. Öyle de böyle de kendilerine bağlıyorlar seni. Bende Esse var, ortasında çizik var, bizde mi oldu, aldığımızda var mıydı bilmiyorum, şimdi götürsem tüketici kusuru diyecekler. Kullanmak sakıncalı mı çizik olunca onu da bilmiyorum. İkinci yıkamada farkettim çiziği. Yolum da hiç düşmüyor Esse mağazasına. Bi aklıma gelse götürcem ama, eşim çok kızıyor benim bu şekilde hak aramama. Uğraşmaya değmez görüyor böyle şeyleri, püff.

puff burnumda tütüyor dünde ölee annemm babaaammm diye ağlamışlaa yüreiimm pare pareee uyuyodur diye aramadım dahadaaaaaa
harbi nazar değmiştir ben reglydim babasınaa okuttum hep yollardaaaaaaaa

kızlarr konyadan gece geçtik yoksaa ahtım vardı durup orda etli ekmek yemek çopk istiyodummmmmmmmmmmmm

ne güzl kızz köyler yakın bu senn için nimet resmennnnnnn inek mi seviyoo ahahah yerim küçkk mertciğiiiii
bizimkide kedinin kuyruğundan tutmuşş sürüklemiş babasıda videoyaa çekmiş yavruu kedii gülsemmi ağlasammı hiç korkusu yok yaaaaaaaaa

eveettt kızz sakıncalııııııı yaa keşke eversen hemen geri bayaa üzerinden geçti zamandaaaaaaa dimiş yanlışmı hatırlıyorum bayada oldu şimdiş siz yapmışsınızdır dicekkkkkkkkk
ayy ben çeki napim yaaaaa ben başka yerden alcam belkiiii arasammı bi mağazayı durun ariimm şimdi ne diyceklerrrrr

kızlarrrrrr efe tatildede bir uyurdu bir uyurduu gece bi uyuyodu sabah uyanıyodu şükür rayına oturdu dedim anaaa burrda istanbuldaa hiç uyumuyo yaa sabaha kadar ıh ıh ıhıhhh ağlamasadaa mırıldandı yawwwww hiç durmuyoo hiç uyumadıı istanbulun havasıı boğuyo acaba yaww

zeyno kayseri cıvıklısı dıye bı yer var..bu umranıyede agaoğlu hotel var ya,onun arkasında..cok guzel etli ekmek miss gibi köz biber ve domates le beraber cok hafif ve lezzetli.tavisye ederim..gitt mutlakaaaa

zeyno kayseri cıvıklısı dıye bı yer var..bu umranıyede agaoğlu hotel var ya,onun arkasında..cok guzel etli ekmek miss gibi köz biber ve domates le beraber cok hafif ve lezzetli.tavisye ederim..gitt mutlakaaaa

hıı gördüm orayıdaaa hiç g,itmedim öle anlarttınki cnm çekti ayawww acaba yukarda ne yemek var :SSSSSSSS

bernardoyu aradım para iadesi söz konusu olmaz didi ee nasıl yani dedim ben bu tencerelerden soğudum artık yemek yapmak istemimm dediimm ahahha çek verirlerimilş hakkatten yaaaaaaaaaaa dedi aldığınız şubeyee gidin bakalım nolcek akşammmmm

kız mothercarweye hello kittyli ev ayakkabısı gelmişşşşşşşş haberin olaaaaaaaaaa

hoşgeldin zefey
geldiğin nasıl belli oluyor sayfalar ilerlemiş .
ben listelerimi yapmaya başladım . eminönün de tissue paper (pelur) satan yeri de internette buldum . oradan hediyelikleri koymak için kağıt poşet çantalardan da alıcam .
hello kitty ev ayakkabısı mı . yakında mothercare yok fotoğraf çekip koysana bi de fiyatı

canım yarın öğlen gidip astorıadan çekerim ama 45 tlydi şuan yeni çıktı diye sanırım ayın onbeşinde yarı fiyatına düşer kesinnnnn

ay ben hiç bilmiyorum yaa nerde ne satılıyoo o caddeye uzak bi yerlerdemi cnmmm yani çokmu içlerdeeee bu çanta satan yer bende diyomki içine koyyim kurabiyeyi falan öle çanta çanta verim derli topluu

yani misafirlere giderken çantayı verimm içine herşeyi koyup ayy gittim beyn ahaha

evet ben de çantalara koyucam işte şeker,kurabiye magnet falan filan .
yerini ben de bilmiyorum ama adı menteşoğlu kağıtçılık . tahmin ediyorum ama nerede olduğunu ambalaj,kağıtçılar genelde kurukahvecinin sokağında ileride sağ kolda küçük sokaklar var heralde onlardan biri telefon açar tarif isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…