sen dur bakemmm,ramazan bıtınce o haşhaşlılarrr sana yağ,tuz olarak geri gelcekkk
acaba sodalı poğaça ne diye geri dönerr önce onu hesab edekk bizzzzz
dün bende iki dilim güllaç yedim hızımı alamadım iki dilimde revani artmıştı sıonunu yedim öleeeeeeee
Gelmesin gelmesin böyle çok güzel.. Bayramda ne yiyceğimizin planını şimdiden yapmaya başladık bile, ben iflah olmam
Sodalı poğaça yaptınız mı güzel oluyor mu?.. Tarif aldım yapacaktım son anda haşhaşlı yapmaya karar verdim, sodalı kaldı. Merak içindeyim...
hangi semte geliosun
Gelmesin gelmesin böyle çok güzel.. Bayramda ne yiyceğimizin planını şimdiden yapmaya başladık bile, ben iflah olmam
Sodalı poğaça yaptınız mı güzel oluyor mu?.. Tarif aldım yapacaktım son anda haşhaşlı yapmaya karar verdim, sodalı kaldı. Merak içindeyim...
hazir ol soyluyorum meshur gazi mahallesi cogunuz duymussunuzdur :) gazi osman pasa nin oralarda
kızz ben bi tane bilm yiyemedim önden bi dlim su böreği yediğim içinn sonrada bi dilimde revani yeyince tıkandım bi tane böldüm ama tadına baktımm güzel yani mayalı şeyler sevenler içinnnn şeklide yuvarlak daha güzl olmuştuu resimden görmüşsündür meloş keşke onunda resimlerini çekeydik yaww sevozyy
kartopu revanim hakkındaaa bi yorum yapmadın
senin su böreği güzldii ellerine sağlık
kızz ben bi tane bilm yiyemedim önden bi dlim su böreği yediğim içinn sonrada bi dilimde revani yeyince tıkandım bi tane böldüm ama tadına baktımm güzel yani mayalı şeyler sevenler içinnnn şeklide yuvarlak daha güzl olmuştuu resimden görmüşsündür meloş keşke onunda resimlerini çekeydik yaww sevozyy
kartopu revanim hakkındaaa bi yorum yapmadın
senin su böreği güzldii ellerine sağlık
kızım o gün dedim ya çok güzel olmuş ellerine sağlık diye hatta 2 tanede yedim bundan iyi yorummu olur
su böreğini beğenmene sevindim canım. sahurdan sonra sırf sizin için uyumadım sabaha kadar onu yaptım. afiyet şeker olsun
zefeyy,revanını tarıfını yaz dediydim bloga koydun mu acep,cok gzldi ben begendım
kartopu beğenmene sevindim sen hiç yemedin sandımdaaaaa
saolasın canım bu anamın tarifi hiç yumurta kokmaz yani o açıdann bende çok seviyorum ee annee elii farklı yaaaaa
resmini çekemedimki bloğa koyyim kızz fırsat olmadı hiçççççç
sen tarıf yaz buraya.belki bayram yaparız
gercı ben profıterl ypmaya calışiiicimm emme
wuuuuuuu bu yaka ama çok uzak bebek yaa(((((
Cnm bnm çok teşekkürler emegın ve yardımın ıcın bunu da denıcem öğlen yaptım ama desteklenmiyor falan dedı benım canavar yatsında tekrar denıcem cnmÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
Cnm bnm çok teşekkürler emegın ve yardımın ıcın bunu da denıcem öğlen yaptım ama desteklenmiyor falan dedı benım canavar yatsında tekrar denıcem cnm