2011 Ekim Anneleri

Merhaba kızlarrr, yaz geldi yine bizim buralar sakinledi:) Kimseler yok. Neyse bi kaç hafta sonra dolar yine. Herkes tatilde miii???

slm herkese,biz bayram tatilinden döndük.
herkesler iyidir umarım,hakkaten sessız kalmış buralar..
tatil planları var bızdede ama tarıh kesın değil ,izin sorunu yaşanıyor illaki eşimin iş yerinde.
ama sizlerin gidip memnun kaldıkları yerler banada fikir oluyor.
kısmet artık yaz olmazsa kış tatili yaparız bızde sağlık olsun yeterki)

Haber saldım dört bir yana
Karanfiller susuz kalmış
Muhabbete dost aradım
Bu şehri periler sarmış

Bitip tükenmez sigaram
Ciğerim nefessiz kalmış
Her şey yalan olsa bile
En güzel aşk zor olanmış
....

Hergun teftis ediyorum burayii ) firsatim olunca bakiyorum hemncukk cok sicakk birazdan apollon tapinaklarina gitcez yemek yigoozzz optum hepinizii....

Selamlar herkese, uğrayamadım kaç zamandır.

Bayramda eşimin köyü benim köy derken Mert biraz üşüttü, öksürüyor ve mızmız. Evde durmak istemiyor, yemek yemiyor hiç, illa açık hava istiyor. Onun dışında iyiyiz çok şükür.

Ankastre fırın kullanıyor musunuz hanımlar? Ben yeni eve taşınınca ankastre mutfak yaptırdım, Siemens fırın ocak davlumbaz aldım. Ama fırından hiç memnun değilim. Keklerim kabarmıyor ve altı çiğ kalıyor, böreklerin de üstü kızarıyor altı çiğ. Dün servis çağırdım, adam deneme pişirmesi yapcaz dedi. Ben kullanma klavuzuna bakarak yapıyordum, adam tam tersini söyledi kullanma klavuzunun. Bi de ön ısıtma yap diyor. Benim bildiğim kekte ön ısıtma yapılmaz.. Bakalım görecez pişircekmi adamların yanında. Önceki fırınım Bosch'un fırınlı ocağıydı çok memnundun. Gözünü sevdiğimin eski usulleri...

deneme pişirmesi olarak ne pişirceksiniz ,merak ettimm çiğ kalsada yedir adamlara

günaydınn kuşşlarrrrrrrrr(ziyaretçiler)
selam bebeklerr güzel hatunlarr
efenin kokusu burnumda işki hafta nasuılda alışmışım yaaaaaa dün iki dakka saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim anneme bıraktım efeyi dışkapının önüne oturmuşş anneeemmm babaaammmm diyee ağlamışş içim cozzladııııııııı yavvrumm minnaıımm pambuğumm tosspaaağammmmmmmmmm

kahküll kestrdimmmmm kızlarr boyatmadım saçlarıma kıyamadımmmmmmmm sarı çok yıpratıyoo beaaaaaa illaki orıel kullanılacaktı o açıcıda saçı keçe gibi yapıyooo

yaa bu kk nın formatı değişmiş yazılar bi değişik olmuşşşşşşşşş :SSSSSSSSSS

(bieaz kendi kendime konuşimm belki gelirr birileri ahahha)

maral bittimi iznin kızzzzzzzz

Hoşgeldin Zefey... Özlettin kendini. Ayy kuzum yaa. Onların gözyaşına dayanamam.. Nasıl geçti tatil bayağı gezdin herhalde... Memlekete falan gittin..

Hoşgeldin Zefey... Özlettin kendini. Ayy kuzum yaa. Onların gözyaşına dayanamam.. Nasıl geçti tatil bayağı gezdin herhalde... Memlekete falan gittin..

saol canm bende sizi özledim aklıma geldikçe baktım köyde tam çekmiyodu bile telefon :))))))))))))
burdan çıktık bayramıı köyde geçirdik köyy hayatıı çok güzl herşey organik domatess fasulye salatalık kabak pekmezzzzz kaymakk peynirrrrrrr kayın pederim peynir bile yapmışş kendisi tulummmmmm in diye mağaralar var soğuk mağaralar oraya gömmüşş ekim gibi getircekmiş gezdik tozduk efe gezmeyiş çok seviyo ama köydee tek soryun çok sink vardı efe çıkdırdddııı köyü burnumuzdan getirdi o tabletlerr hiç bi işee yaramadı eşşek kadar sinekler varr hormonluuuuu
neysee tam didime geöçeceğimiz gün ben browni kurabiye yaptımm böreği fırına verdim efe geldii kolunu davul fırınaa yapıştırdııımıı anamm çıldırdımm ayaklarını karnına çeke çeke bi ağladı bi ağladııkii çok üzüldümm sonraa bıraktım görümceye dedim sen bak ben kapıya çıkarayımmmmm kapıdada hatunlar vardı elime makarna aldım yediriyim yolda tok tutsun diye biriki verdim asma terasın altına geçtiiiiüçüncü kaşığı verdim yemedi bende iki dakka oturam dedim anaammmmmmmmmm bi çığlık koptumuuuuuuuuu eşim bağırmaya başladııııııı noldu noldu diye elimdeki tabağı bi fırlattımki çocuğun kolunda eşşek arısı var ısırmışş yavrumuelimle bi çarptım düşmedii nasıl yapışmışsa efe çırpınıyooooo acıdı demekki çok sonraaaa çocuğuı kapmamızla kasabadaki doktora gitmemiz bir olduuuu Allahtan bişi olmamış normal bal arısı değildi çok korktuk neyse pzarda öle çıktık yolaa ordann iştee pamukkaleye uğradık çok güzldii köy kahvaltısıı yapılan yerlerde durdukkkkkkk ordan didime geçtikkk efe tratilde çok akıllı durdu maşallahh havuzdan çıkmadı bennm için kolaylık olduu
sadece kahvaltıda sorun yaşadım diğer şeyleride yemedi iştahsızdı çok ama ben en çok yediği şelerii yaptımm Allahtan aç kalmadıı hiççççççç ölee güzel geldi geltii iştee cnmmmmmmm bayaa kafa dağıtmışım dinlenmişim allahıma öçok şükrrrrrrr
yanımdaki hatunda izinde öle çok iş varkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…