- 15 Şubat 2011
- 2.634
- 2
erdin sen erdin hahahahahahaah
korkulur senden artık
iyi tatiller canım. efe nasıl sevdimi havuzu?
yani aksakallı dedeye de rengli gününü söylettin ya aferin sana
vah vahh neyse oldugu kdr artık..Vardır bi hikmeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erdin sen erdin hahahahahahaah
korkulur senden artık
iyi tatiller canım. efe nasıl sevdimi havuzu?
Haber saldım dört bir yana
Karanfiller susuz kalmış
Muhabbete dost aradım
Bu şehri periler sarmış
Bitip tükenmez sigaram
Ciğerim nefessiz kalmış
Her şey yalan olsa bile
En güzel aşk zor olanmış
....
sessizlik seni şair yapmış sevozycan
Hergun teftis ediyorum burayii ) firsatim olunca bakiyorum hemncukk cok sicakk birazdan apollon tapinaklarina gitcez yemek yigoozzz optum hepinizii....
Selamlar herkese, uğrayamadım kaç zamandır.
Bayramda eşimin köyü benim köy derken Mert biraz üşüttü, öksürüyor ve mızmız. Evde durmak istemiyor, yemek yemiyor hiç, illa açık hava istiyor. Onun dışında iyiyiz çok şükür.
Ankastre fırın kullanıyor musunuz hanımlar? Ben yeni eve taşınınca ankastre mutfak yaptırdım, Siemens fırın ocak davlumbaz aldım. Ama fırından hiç memnun değilim. Keklerim kabarmıyor ve altı çiğ kalıyor, böreklerin de üstü kızarıyor altı çiğ. Dün servis çağırdım, adam deneme pişirmesi yapcaz dedi. Ben kullanma klavuzuna bakarak yapıyordum, adam tam tersini söyledi kullanma klavuzunun. Bi de ön ısıtma yap diyor. Benim bildiğim kekte ön ısıtma yapılmaz.. Bakalım görecez pişircekmi adamların yanında. Önceki fırınım Bosch'un fırınlı ocağıydı çok memnundun. Gözünü sevdiğimin eski usulleri...
günaydınn kuşşlarrrrrrrrr(ziyaretçiler)
selam bebeklerr güzel hatunlarr
efenin kokusu burnumda işki hafta nasuılda alışmışım yaaaaaa dün iki dakka saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim anneme bıraktım efeyi dışkapının önüne oturmuşş anneeemmm babaaammmm diyee ağlamışş içim cozzladııııııııı yavvrumm minnaıımm pambuğumm tosspaaağammmmmmmmmm
Hoşgeldin Zefey... Özlettin kendini. Ayy kuzum yaa. Onların gözyaşına dayanamam.. Nasıl geçti tatil bayağı gezdin herhalde... Memlekete falan gittin..