2011 Ekim Anneleri

Bu arada kızlar kasık ağrısı olduğunda hafifletmek adına sol tarafa yatmak gerekiyormuş. Tabi bunu evde yapabiliriz ancak :) Bunu da kitapta okudum

Hamişlik ters etki etti bana
Sabah işe gitmek öyle zor gelirdiki beş dakika daha fazla uyumak isterdim şimdi tam tersi gece geç yatıyorum sabah erkenden ayaktayım
gün boyu uykum hiç gelmiyor ama uzanıp dinlenmek istiyor bedenim

Son düzenleme:
Bu arada kızlar kasık ağrısı olduğunda hafifletmek adına sol tarafa yatmak gerekiyormuş. Tabi bunu evde yapabiliriz ancak :) Bunu da kitapta okudum

evet canım sola yatmak gerekiyor bir de yan yatmaktan yanlarım acıdı artık sırtüstü yatsam kasılıyor

sen gittinmi doktora maşallah snein 6 . haftan yarn

SATın ne zaman dı????

Bana gelirken aç gel eğer kalp atışlarını duyarsak testler yaptırıcam dedi şeker yüklemesi felan yapıcam dedi

şeker yüklemesi mi o 24.haftalarda değil mi bana öyle yapmışlardı.kanla ilgili tam testler yapılıyo.onda bişey çıkarsa başka testlere yönlendiriyo.mesela ilkinde benim tiroid hormonu fazla çıkmıştı kan akımım hızlı çıkmıştı bi de onlar için bi sürü test yaptırmıştık

selam kızlar hepinizin kuzuları hayırlısıyla doğar umarım bende 2010 ekim annesiyim hoş erken doğdu eylül annesi oldum ama bizde 2010 ekim topiğindeyiz sizleri merakla bekledik aynı şeyleri yaşadık bizler aldık kuzularımızı kucağımıza darısı size.........

amin bacım darıısı bize inşalllah

selam benim sat 28 aralık canım bişi çekmiyor aksine hiçbişi istemiyor. Bir de kasıklarımda çok ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…