- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
önümüzdeki çarşambaya aldım canım ilk muayene için çok övdüler bir de devlette de çalışması hoşuma gitti bakalım artık hayırlısı..
:2:
güzel haberlerle inşallah
Kalp atışları duyulduktan sonra doktor bazı testler istiyor diye biliyorum acaba iki hafta sonra bu testler içinmi gidiliyor.
Bu arada kızlar kasık ağrısı olduğunda hafifletmek adına sol tarafa yatmak gerekiyormuş. Tabi bunu evde yapabiliriz ancak :) Bunu da kitapta okudum
beni de yazdınız mı listeye hem ben niye liste filan göremiyorum :2:
Hamişlik ters etki etti bana
Sabah işe gitmek öyle zor gelirdiki beş dakika daha fazla uyumak isterdim şimdi tam tersi gece geç yatıyorum sabah erkenden ayaktayım
gün boyu uykum hiç gelmiyor ama uzanıp dinlenmek istiyor bedenim
liste ilk ssayfada sabit
Erken dönemler olduğu için 1 gün bile farkediyor olabilir şeker. Bir de ben 6+1den çok emin değilim kendim hesaplayıp söyledim, doktor geçen hafta sadece 5 haftalık demişti. Anormallik yoktur keseyi gördüğüne göre merak etme sen.
sen gittinmi doktora maşallah snein 6 . haftan yarn
Bana gelirken aç gel eğer kalp atışlarını duyarsak testler yaptırıcam dedi şeker yüklemesi felan yapıcam dedi
Bana gelirken aç gel eğer kalp atışlarını duyarsak testler yaptırıcam dedi şeker yüklemesi felan yapıcam dedi
aşk olsun canım 20.sıradasın söylediğin anda ekledim hemen yeni hamişler geldikçe senden önceyse satı aşşalara doğru inebilirsin 20de kalmazsın
selam kızlar hepinizin kuzuları hayırlısıyla doğar umarım bende 2010 ekim annesiyim hoş erken doğdu eylül annesi oldum ama bizde 2010 ekim topiğindeyiz sizleri merakla bekledik aynı şeyleri yaşadık bizler aldık kuzularımızı kucağımıza darısı size.........
Canınız birşey çekiyor mu? Benim sanki çekiyor gibi ufak ufak