2011 Ekim Anneleri

rahım dikilcek canım 12,haftada çalışıyordumda izinliyim artık. annem yapıyor sagolsun her ısımı

Merhaba arkadaşlar ben hamiş değilim..biraz önce evde test yaptım...aslında bi yanım üzülmüş olsa da bi yandan sevindim de...çünkü 2009 ekim doğumlu 16 aylık bir kızım var ve hala emiyo hamile olsaydım mecbur bıraktırcaktım oysa 2 yaşına kadar emsin istiyodum o yüzden hayırlısı buymuş diyorum...
hepinize güzel sıkıntısız bi hamilelik diliyorum...Şimdi size zaman geçmiyo gibi gelsede emin ol su gibi akıp geçiyo zmn bi bakıcaksınız meleğiniz kollarınızda ondan sonrası daha da hızlı geçiyo...şimdi en güzel zamanlarınız iyi geçirin ve hiçbişeyi hiçkimseyi takmayın kendinizi asla üzmeyin...vurdumduymaz olmak hamilelik için en iyisi...heee bide ekim ayı bebiş doğumu için çok güzel bi ay çünkü ele avuca geldimi iice yaz gelicek..:))))))hepinizin göbişindeki mutluluktan öpüyorum...

canım benim hiç üzülme, tanrı 16 aylık kızının kısmetini kesmemiş. emecek sütü varmış daha. güzel temennilerin içinde teşekkür ederim:92:

hayırlısı olsun canım benım ıyı dıleklerın ıcın tskler...

hayırlı olsun yeni anne adayları....allah sağlıkla bebişlerinizi kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bende kasım annesi olacakken ekimin 27sinde oğlumu kucağıma aldım...

korkularınızı uzaklaştırın kafanızdan.. allah izin verirse oluyor..benimde kanamam olmuştu başlarda endişelenmiştim ama geçti hepsi....şu anda hamileliğimden aklımda kalan tek şey yaz sıcaklarıydı... allah yardımcınız olsun...

ıyı dılleklerın için teseekkur ederımm.rabbım bebegını saglıklı buyutmeyı nasıp etsın

[almayı nasip etsin inşallah...
bende kasım annesi olacakken ekimin 27sinde oğlumu kucağıma aldım...

korkularınızı uzaklaştırın kafanızdan.. allah izin verirse oluyor..benimde kanamam olmuştu başlarda endişelenmiştim ama geçti hepsi....şu anda hamileliğimden aklımda kalan tek şey yaz sıcaklarıydı... allah yardımcınız olsun...[/QUOTE]

canım benım ne guzel atlatmıssın dualarını ustumuzden eksık etme nasıpse benım bebegım 5 ekim dogumlu olacak annesı gibi...

bu arada bebegının sıtesıne gırdım cok tatlı ALLAH ım nazarlardan saklasın canım

bebeklerimiz TERAZİ burcu olacak özellikleri nasıldır bilenler yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…