- 14 Ocak 2011
- 520
- 2
benımde ılkı dusmustuu bende aynı korkuyla gıttım ama erken gıdersen düşügu engellemek ıcın hapda verıyor bana verdı sımdı tam 6 haftalık hamıleyım ınsallah hersey yolunda gıder canım
mrh hanımlarr 5 hafta 4 gunluk hamıleyım.ultrasona gıırdınızmı benım gıbıler
ama olmazki aglamıcaksın kız en mutlu günlerin bugunler rahmin dikilmicekmi senin diğer topikte öyle bişey konuşulmuştu sen çalışıyomusun evdeysen hiç bişey yapma hep yat umarım kucagına alırsın bebeginiii
canım ben vajinal ultrasona girdim. keseyi gördüm:) sen gittinmi doktora?
rahım dikilcek canım 12,haftada çalışıyordumda izinliyim artık. annem yapıyor sagolsun her ısımı
mrh hanımlarr 5 hafta 4 gunluk hamıleyım.ultrasona gıırdınızmı benım gıbıler
ayın sonunda bakılcak canımm
ne güzel yat canım valla ben bile daha mutfagımı toplamadım kalkmıyoum yattıgım yerden
inşallah iyi haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla. buarada izin naısl aldın işyerinden? bana doğuma 2 ay kala izin veriyolar
aile şirketi bizimki canım.oyuzden
bende şu an ^5+3 üm ultrasona tam 5 haftalıkken girdim kese göründü on gün sonra kalp atşı için gitcez sen girdinmi
çok şanslısın:) dinlen bol bol o zaman ve kendinşi yorma . annenin yanında olmasıda büyük avantaj, benimki taaaa ankarada
Merhaba arkadaşlar ben hamiş değilim..biraz önce evde test yaptım...aslında bi yanım üzülmüş olsa da bi yandan sevindim de...çünkü 2009 ekim doğumlu 16 aylık bir kızım var ve hala emiyo hamile olsaydım mecbur bıraktırcaktım oysa 2 yaşına kadar emsin istiyodum o yüzden hayırlısı buymuş diyorum...
hepinize güzel sıkıntısız bi hamilelik diliyorum...Şimdi size zaman geçmiyo gibi gelsede emin ol su gibi akıp geçiyo zmn bi bakıcaksınız meleğiniz kollarınızda ondan sonrası daha da hızlı geçiyo...şimdi en güzel zamanlarınız iyi geçirin ve hiçbişeyi hiçkimseyi takmayın kendinizi asla üzmeyin...vurdumduymaz olmak hamilelik için en iyisi...heee bide ekim ayı bebiş doğumu için çok güzel bi ay çünkü ele avuca geldimi iice yaz gelicek..:))))))hepinizin göbişindeki mutluluktan öpüyorum...
Merhaba arkadaşlar ben hamiş değilim..biraz önce evde test yaptım...aslında bi yanım üzülmüş olsa da bi yandan sevindim de...çünkü 2009 ekim doğumlu 16 aylık bir kızım var ve hala emiyo hamile olsaydım mecbur bıraktırcaktım oysa 2 yaşına kadar emsin istiyodum o yüzden hayırlısı buymuş diyorum...
hepinize güzel sıkıntısız bi hamilelik diliyorum...Şimdi size zaman geçmiyo gibi gelsede emin ol su gibi akıp geçiyo zmn bi bakıcaksınız meleğiniz kollarınızda ondan sonrası daha da hızlı geçiyo...şimdi en güzel zamanlarınız iyi geçirin ve hiçbişeyi hiçkimseyi takmayın kendinizi asla üzmeyin...vurdumduymaz olmak hamilelik için en iyisi...heee bide ekim ayı bebiş doğumu için çok güzel bi ay çünkü ele avuca geldimi iice yaz gelicek..:))))))hepinizin göbişindeki mutluluktan öpüyorum...
hayırlı olsun yeni anne adayları....allah sağlıkla bebişlerinizi kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bende kasım annesi olacakken ekimin 27sinde oğlumu kucağıma aldım...
korkularınızı uzaklaştırın kafanızdan.. allah izin verirse oluyor..benimde kanamam olmuştu başlarda endişelenmiştim ama geçti hepsi....şu anda hamileliğimden aklımda kalan tek şey yaz sıcaklarıydı...allah yardımcınız olsun...
hayırlı olsun yeni anne adayları....allah sağlıkla bebişlerinizi kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bende kasım annesi olacakken ekimin 27sinde oğlumu kucağıma aldım...
korkularınızı uzaklaştırın kafanızdan.. allah izin verirse oluyor..benimde kanamam olmuştu başlarda endişelenmiştim ama geçti hepsi....şu anda hamileliğimden aklımda kalan tek şey yaz sıcaklarıydı...allah yardımcınız olsun...