2011 Ekim Anneleri

Valla cnm benim dört yanım terazilerle çevrili...eşim annem ve en sonda 16 aylık kızım...vallla acaip inatçı oluyolarrr...ama çok güleryüzlü bebek ekim bebekleri...vede çok güzel oluyolarrr bütün bebekler çok güzel tabisi de ekim bebekleri daha bi tatlı...:)))

merhaba :) nasıl 1 martta randevu alabildin? ilk doktor randevunmu olacak. 1 marta kadar 3 aylık olacak nerdeyse:KK53::KK53::KK54:
he he annem de diyo acık daha sıksan cinsiyeti de belli olacak diye
abooo başka doktordan alaydın keske :nazar:
ilkine ona gittim gene o olsun.zaten köyde oturuyorum sürekli gitme imkanım yok.ilkine 7.haftada gitmişim herşeyini görmüştüm kese atış falan gene öyle olsun dedim ama yer yokmuş
bencede..... nasıl öğrendin peki hamile olduğunu...
planlı gebelikti zaten.hissetmiştim tuttuğunu.testten öğrendim.hani öyle başka türlü tehlike ihtimallerimde yok demeyim de (Allah bilir)zayıf diyim ondan rahatım.ben kendimi biliyom o göründü bu görünmedi daha stres yaparım.sürekli gitme imkanım da yok.
merhaba cnm..
bende bursada yaşıyorum...ilk kontrole gitmedim daha..sen nereden aldın randevuyu?..
bahar hastanesi güler yıldız dan aldım.sen nerden düşünüyorsun almayı

benim kocam terazi...zordur ama çok estetik düşkünü ve insancıldırlar...bizim evde birde 2 terzi olacak allah izin verirse:))

he he annem de diyo acık daha sıksan cinsiyeti de belli olacak diye

ilkine ona gittim gene o olsun.zaten köyde oturuyorum sürekli gitme imkanım yok.ilkine 7.haftada gitmişim herşeyini görmüştüm kese atış falan gene öyle olsun dedim ama yer yokmuş

planlı gebelikti zaten.hissetmiştim tuttuğunu.testten öğrendim.hani öyle başka türlü tehlike ihtimallerimde yok demeyim de (Allah bilir)zayıf diyim ondan rahatım.ben kendimi biliyom o göründü bu görünmedi daha stres yaparım.sürekli gitme imkanım da yok.

bahar hastanesi güler yıldız dan aldım.sen nerden düşünüyorsun almayı

bülent kayhandan aldım canım zübeydeyle çalışıyormuş şuan...

kızlar benim göğüs ağrımda geçti gibi...uykum hep olurdu zaten...iştahım açık...ama 5 haftada erkenmi aceba

:KK66:ayy bende dengesiz die biliyorum ondan çok korkuyorum ama tatlı bebiş olmalarına sevindim güzeller güzeli bebeğimiz olsun hepimizin :KK66:

Bir yerde okudum,uykumuz geldiğinde uyumamız gerekiyormuş.Vucud hamilelikte eksikliklerini uyku ile kapatıyormuş.ama nerdeeeeeeee uyamak lüksü :KK43::KK50:

Mehmet Öz'ün hamilelikle ilgili kitabında diyor ki uykunuz geldiğinde tuvalete gidin bi 5-10 dk kestirin.. hani tuvalette olmaz da işyerinde şöyle kimsenin kullanmadığ karanlık bir oda olsa oraya gitsek şekerleme yapsak azıcık

benim ilkinde de yoktu uyku hali bunda da yok.daha çok uykum kaçıyo.ama şu göğüs ağrısını hiç sevmiyom.hafifledi ama bizim ufaklık bazen bi atılıyo gözlerim faltaşı gibi açılıyo acısından

benim de göğüs ağrım geçti şişlik hala var ama. kasık ağrılarım da geçti gibi... bende 5+2 deyim

benimde 5+1...kasık ağrım var hala...hatta dünden beri yanma sancı arası bişi....c.tesi dayanamayıp doktora gidicem galiba...asıl kontrolüm 16 snda...

ben dün sölemiştim aMA listeye eklemediniz galiba bende ekim annesiyim aranızda olcam ekleyin benide :KK52: zaya yaş 23 sat 3 ocak doğum tarihi 10 ekim 6+1 günlük yalova kese göründü

Aşk olsun canım 20.sıradasın söylediğin anda ekledim hemen yeni hamişler geldikçe senden önceyse SATı aşşalara doğru inebilirsin 20de kalmazsın

benimde 5+1...kasık ağrım var hala...hatta dünden beri yanma sancı arası bişi....c.tesi dayanamayıp doktora gidicem galiba...asıl kontrolüm 16 snda...

kasık ağrısı bende de oluyor. Bazen şiddetli bazen çok hafif.. Ara sıra oluyor Allahtan. Göğüslerimdeki hassasiyet yeni yeni başlıyor sanki

X