- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
kızlar göbek için krem yada yağ kullanıyormusunuz
slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18:
Ben kullanmıyorum doğrusu 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sen kullanıyomusun
slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18:
Ya göbek yağları için çok erken değil mi? Daha karnı hamilelik dolayısıyla şişen var mı
canımm moralini bozma, doktorda manyakmı ne söylenirmi öyle, bak yarınki sonuçlara öyle yorum yap , dimi. bazı doktorlar tam hödük ya
ne alaka seninki daha 4 haftalaık...
bencede erken, yokki karında şişlik falan. bildiğim kadarıyla karnımız şişince geriliyor ya deri, çatlakları önlemek amacıyla badem yağı sürülüyor. ben 3. aya doğru başlarım o zaman yavas yavas belli olıurmuş karın.
sağolun kızlar kan testim normalde 6 da çıkacaktı yarın ama acil dedik 12 30 a aldılar umarım bebişim benimledir şimdi uyuyamamda varya
sağolun kızlar kan testim normalde 6 da çıkacaktı yarın ama acil dedik 12 30 a aldılar umarım bebişim benimledir şimdi uyuyamamda varya