2011 Ekim Anneleri

slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18:

mrb arkadaşlar duygu canım saol beni de eklemişsin.yaşım 27 kilom 63.keseyi gördük geçen hafta.haftaya inşallh kalp atışlarını duyacam.

slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18:

canım görünmemesi gayet normal.benimki 5.hafta da zar zor göründü.bir kaç güne kalmaz görünür canım.hiç canını sıkma

Canım hemen moralini bozma hele bir kan tahlilin gelsin.. İnşallah boş gebelik değildir şeker

Benimde moralim bozuldu şimdi ama kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyisi olsun inşallah Kan testi niye o kadar geç çıkıyo yaaaaaaa Hemen baksalar yaaa

canımm moralini bozma, doktorda manyakmı ne söylenirmi öyle, bak yarınki sonuçlara öyle yorum yap , dimi. bazı doktorlar tam hödük ya

Ya göbek yağları için çok erken değil mi? Daha karnı hamilelik dolayısıyla şişen var mı

bencede erken, yokki karında şişlik falan. bildiğim kadarıyla karnımız şişince geriliyor ya deri, çatlakları önlemek amacıyla badem yağı sürülüyor. ben 3. aya doğru başlarım o zaman yavas yavas belli olıurmuş karın.

canımm moralini bozma, doktorda manyakmı ne söylenirmi öyle, bak yarınki sonuçlara öyle yorum yap , dimi. bazı doktorlar tam hödük ya

Onlara göre senin o anki duygularının bi önemi yok kendilerini hiç koymuyolar senin yerine paldır küldür konuşuyolar işte

sağolun kızlar kan testim normalde 6 da çıkacaktı yarın ama acil dedik 12 30 a aldılar umarım bebişim benimledir şimdi uyuyamamda varya

kızlar şişmeden yapacaksınız ki genişleyecek....

sağolun kızlar kan testim normalde 6 da çıkacaktı yarın ama acil dedik 12 30 a aldılar umarım bebişim benimledir şimdi uyuyamamda varya

Seninle aramızda bi gün var benim kese göründü ama benim sanırım yumurtlama erken oldu çünkü benim kan değerlerim aşırı yüksekti hatta ikiz felan diyede düşünmeye başlamıştım yumurtlaman geç olduysa gelişimde geç olur canım benim ondan da gözükmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…