- 4 Şubat 2011
- 406
- 0
he he annem de diyo acık daha sıksan cinsiyeti de belli olacak diyemerhaba :) nasıl 1 martta randevu alabildin? ilk doktor randevunmu olacak. 1 marta kadar 3 aylık olacak nerdeyse
ilkine ona gittim gene o olsun.zaten köyde oturuyorum sürekli gitme imkanım yok.ilkine 7.haftada gitmişim herşeyini görmüştüm kese atış falan gene öyle olsun dedim ama yer yokmuşabooo başka doktordan alaydın keske
planlı gebelikti zaten.hissetmiştim tuttuğunu.testten öğrendim.hani öyle başka türlü tehlike ihtimallerimde yok demeyim de (Allah bilir)zayıf diyim ondan rahatım.ben kendimi biliyom o göründü bu görünmedi daha stres yaparım.sürekli gitme imkanım da yok.bencede..... nasıl öğrendin peki hamile olduğunu...
bahar hastanesi güler yıldız dan aldım.sen nerden düşünüyorsun almayımerhaba cnm..
bende bursada yaşıyorum...ilk kontrole gitmedim daha..sen nereden aldın randevuyu?..
Çoooook uykum geldi.Daha mesainin bitmesine saatler var ((
Çoooook uykum geldi.Daha mesainin bitmesine saatler var ((
he he annem de diyo acık daha sıksan cinsiyeti de belli olacak diye
ilkine ona gittim gene o olsun.zaten köyde oturuyorum sürekli gitme imkanım yok.ilkine 7.haftada gitmişim herşeyini görmüştüm kese atış falan gene öyle olsun dedim ama yer yokmuş
planlı gebelikti zaten.hissetmiştim tuttuğunu.testten öğrendim.hani öyle başka türlü tehlike ihtimallerimde yok demeyim de (Allah bilir)zayıf diyim ondan rahatım.ben kendimi biliyom o göründü bu görünmedi daha stres yaparım.sürekli gitme imkanım da yok.
bahar hastanesi güler yıldız dan aldım.sen nerden düşünüyorsun almayı
benim de öyle uykum var ki anlatamam
kızlar benim göğüs ağrımda geçti gibi...uykum hep olurdu zaten...iştahım açık...ama 5 haftada erkenmi aceba
Bir yerde okudum,uykumuz geldiğinde uyumamız gerekiyormuş.Vucud hamilelikte eksikliklerini uyku ile kapatıyormuş.ama nerdeeeeeeee uyamak lüksü
hangi tarihe aldın belki yazmışsındır ama arada kaçırmışımdır hepsini okuyamadım
benim de göğüs ağrım geçti şişlik hala var ama. kasık ağrılarım da geçti gibi... bende 5+2 deyim
ben dün sölemiştim aMA listeye eklemediniz galiba bende ekim annesiyim aranızda olcam ekleyin benidezaya yaş 23 sat 3 ocak doğum tarihi 10 ekim 6+1 günlük yalova kese göründü
benimde 5+1...kasık ağrım var hala...hatta dünden beri yanma sancı arası bişi....c.tesi dayanamayıp doktora gidicem galiba...asıl kontrolüm 16 snda...